Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Advent Debrecenben - Maklár

Magyarország, Észak-Alföld, Debrecen
  • Szálláskategória: Nincs
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: 1 napos utak
Szűrés
Indulás: 2024-12-01-tól
2024-12-01-ig
Szobatípus:
Időtartam: 1 nap
Ár:
14490.00 Ft/fő
Ajánlatkérés
Leírás

Advent Debrecenben - Maklár


Időpont: 2024. december 01

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 7.45 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 8.00 órakor

Program


A Debreceni Adventi Vásár, szerethető közösségi térben, egyedi kézműves termékekkel, ellenállhatatlan finomságokkal, lélekmelegítő forralt italokkal várja a karácsonyra készülőket. A friss kalács- és a fűszeres forraltbor-illatú utcákon a nézelődés és kóstolgatás közben mind jobban készülhetünk az ünnepre.

Indulás reggel 8 órakor a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett). Először Makláron állunk meg a Stühmer Csokoládégyárnál, ahol a Márkaboltjuk, illetve Cukrászdájuk található. Ebben az időszakban kiváló minőségű szaloncukrok, illetve karácsonyi termékek, csokoládé figurák széles választékával várják a látogatókat. A cukrászdában több mint 25 féle izgalmas, egyedi ízvilágú süteménnyel várják az édességkedvelőket. Debrecenbe érkezve a következő közös programokat kínáljuk. Megismerkedünk a város legismertebb épületével, a Magyarországi Református Egyház jelképével, a Református Nagytemplommal. Az ország legnagyobb református temploma, ezen kívül a legnagyobb protestáns templom is az országban. A Magyarországi Református Egyház jelképe, miatta nevezik Debrecent gyakran „kálvinista Rómának”.  Felkeressük a Déri Múzeumot, mely régészeti gyűjteménnyel, japán tárgyak, fegyverek bemutatójával, képzőművészeti kincsekkel várja a látogatókat. A látogatás fénypontja természetesen a Munkácsy trilógia megtekintése. A művek közös bemutatásának különlegessége, hogy maga Munkácsy sem látta együtt a három, bibliai témát feldolgozó festményét. Szabadidő keretében sétálunk a hangulatos adventi vásárban, kezünkben egy finom forralt borral. 17:30 órakor indulás Budapestre. Belépő: kb. 5.000,- Ft.

Részvételi díj: 21.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 14.490,- Ft/fő

(2024 szeptember 30-ig történő befizetés esetén!)

2024. október 1-től 15.590,-Ft/fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!