Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Üdvözli Önt az Utazz Velünk Csapata!

 

Irodánk immár 17 éve van jelen a magyar utazási piacon, elsősorban on-line utazási irodaként működünk, az évek során szerzett tapasztalatainkat, ismereteinket szeretnénk utasaink javára fordítani, és minél kényelmesebbé tenni az utazásuk megszervezését. Haladva a rohanó technológiával megújult weboldalunkat felhasználóinkhoz igazodva mobileszközön is elérhetővé tettük, hogy Önök még kényelmesebben elérjék ajánlatainkat.
 
A holnlapunk 2007 ben indult útjára a NagyUtazás csoport tagjaként. Immáron 10 éve szolgáljuk ki utazóközönségünket. Célunk utasaink igényeinek minél szélesebb körben való kielégítése, melyet kollégáink folyamatos szaktudásának fejlesztése mellett próbálunk teljesíteni. Igyekszünk minden saját tapasztalatot, élményt megosztani, és felhasználni munkánk során, hogy minél teljesebb képet kapjanak az egyes desztinációkról azok, akik tőlünk várják a tanácsokat, a segítséget következő utazásuk megszervezéséhez. Weboldalunkat úgy próbáltuk kialakítani, hogy modern, átlátható, könnyen kezelhető, és egyszerű legyen, bármit is keres a kedves utazni vágyó. Igyekeztünk mindent egy helyen összegyüjteni, legyen az hajós utazás, repülőjegy, buszjegy, szállás foglalás , akár szervezett üdülő program vagy körutazás. Reméljük sikereinkben Önnel is osztozhatunk, amennyiben még nem üdvözölhetjük Önt  törzsutasaink körében, tegyen próbára minket megtisztelve bizalmával! 
 

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!