Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Állatkerti látogatás vagy fürdőzés Nyíregyháza - Sóstó

Magyarország, Kirándulások Belföldön, Kirándulás Belföldön
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: 1 napos utak
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

Időpont: 2023. augusztus 12.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 6.15 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 6.30 órakor

Program

Pihenők közbeiktatásával folyamatos utazás Nyíregyháza Sóstóra. Megérkezés után szabadprogram, melynek eltöltésére több programra nyílik lehetőség: az egyik a nyíregyházi állatkert a másik az Aquarius élményfürdő. Ezeken kívül lehetőség van a szintén itt található Sóstói Múzeumfalu megtekintésére is.

Nyíregyháza egyik büszkeségét nézhetjük meg, a Zöld Piramisnak nevezett magyar csodát, amely 2012 tavaszán nemzetközi építészeti díjat is kapott. Megnyitásának évében már mintegy 400 ezer látogatót fogadott. 2018-ban Európa legjobb állatkertjévé választották. A 30 ha területen világrészek fogadják a látogatókat, ahol az ott élő állatokat lehet megfigyelni a Sarkvidéktől az Amazonas-ig.

A Zöld Piramis földalatti szintjén az Indiai Óceán élővilága jelenik meg. A látogatók üvegfolyosóban közlekedve az 500.000 literes akváriumban lévő cápák, ráják, korallok élővilágát tekinthetik meg. E fölött került kialakításra az Esőerdőház, amely sajátos hangulatával, egyedülálló élményt nyújt. A látogatók függőhidak magasságából tekinthetnek le a dzsungel gyönyörű növényeire, a 15 méter magasról lezúduló vízesés mellett elhaladva pedig olyan különleges állatokkal találkozhatnak, mint a komodói varánusz, az orángután, a páncélos rinocérosz, a krokodil vagy az óriáskígyó.

Tarzan ösvénye az állatkert legnagyobb területű, több hektáros bemutatója. A szavanna növényevőit bemutató terjedelmes kifutórendszert körbejárva afrikai elefántokkal, mocsári és addax antilopokkal, struccokkal, valamint a közös férőhelyen élő zebrákkal, jávorantilopokkal, watussi-marhákkal, és fehér orrszarvúval lehet találkozni. Akár több napot is el lehet tölteni a területen, amit kisbusszal is be lehet járni, vagy akár a tevegelés kipróbálására is lehetőség nyílik számtalan más élmény mellett. Akár több napra is elegendő a látványosságok, lehetőségek sora.

Belépő az állatkertbe:

3 év alatt:300 Ft, Gyerek (3-14 év):4.200 Ft, Diák:4.200 Ft, , Felnőtt:6.500 Ft, Nyugdíjas:4.200 Ft, 70 év felett:1500 Ft, Felnőtt csoport (15 fő, az ár fejenként értendő):4.600 Ft,

2005. október végén nyitotta kapuit az Aquarius Élményfürdő Nyíregyháza-sóstógyógyfürdőn. A Parkfürdő területén belül 1,7 hektáros telken megépült új fürdőkomplexum rengeteg lehetőséget kínál. Fedett és kültéri gyógyvizes medencék, fedett pezsgőfürdő, légbefúvásos ülőfürdő biztosítja többek közt az önfeledt pihenést és szórakozást.

- magas attraktivitású szabadidős-, és élményelemekkel egyedi, nagy vonzerejű kínálat valósul meg,

- a multifunkciós fürdő kínálata a térség fürdőkultúrájával összhangban van, családi programok alkalmas helyszínéül szolgál, kialakításával és szolgáltatásaival több generáció együttes pihenését, kikapcsolódását biztosítja. 

Belépők:

felnőtt: 6.900,- Ft, 3 éves korig 200,- Ft, 3-6 éves korig 4.500,- Ft, diák, szenior (65 év felett) jegy 5.500,- Ft,

Visszaindulás 18.00 órakor, várható visszaérkezés 22.00 óra körül.

Részvételi díj: 22.990,- Ft/fő
 Akciós ár: 11.110,- Ft/fő 

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő
Program változtatás jogát fenntartjuk!

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!