Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Richter Szafari Park - Ócsai látogatással

Magyarország, Kirándulások Belföldön, Kirándulás Belföldön
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: 1 napos utak
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

 

Időpont: 2024. március 30.    

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 8.15 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 8.30 órakor

Program

Ócsa nevezetessége a középkori magyar művészet kiemelkedő alkotása, a 13. század elején épült egykori premontrei templom – valószínűleg királyi alapítású. A román stílusú székesegyházat valamikor fal vette körül (templomerőd volt), ennek nyomai mai is láthatók. a három hajós templomban egykorú, töredékes faliképek is maradtak. A középkori templom megtekintése után érdemes ellátogatni a páratlan Öreg-hegyi pincesorra, ahol a nádtetős, különös formájú mintegy száz pince látványa egészen meghökkentő, példátlan élmény.

Magyarország első és egyetlen autós szafari parkjában több mint 200 vadállat várja a vendégeket, akiket testközelből lehet megismerni, etetni és simogatni. A közel három km hosszú útvonalon valódi szafari hangulat vár. Ezt kis dottó vonattal tudjuk megtenni. A hatalmas területen az autós szafari mellett egy élményparkot is létrehoztak, ahol egész napos programok várnak mindenkit. Az állatsimogatóban közvetlen találkozhatunk pl lámákkal, kengurukkal. A cirkusz sátorban az artisták naponta többször mutatnak be 40 perces műsort. Van elefántos bemutató és Dínó-park is.  Nem csak hazánkban, hanem egész Közép-Európában egyedülálló látványosságnak számít. A belépő tartalmazza a Richter Szafari Park, a Dínó Park és a Mini Zoo belépést, valamint az elefántos és cirkuszi előadásokon való részvételt. Várható visszaérkezés Budapestre 19-20 óra között.

Belépők: kb. 8.000,- Ft/fő

 

Részvételi díj: 15.990,- Ft/fő
 Akciós ár: 9.990,- Ft/fő


Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő
 

Program változtatás jogát fenntartjuk!

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!