Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Szilveszter Párizsban, Loire-völgyi kirándulással

Franciaország, Ile-de-France, Párizs
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás, Városlátogatás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!


Egyes utazásokra 5% vagy 6% "FIRST MINUTE" KEDVEZMÉNY február 2-ig.

Leírás

Loire-völgyi kirándulással

Utazás:

Légkondicionált luxusautóbusszal. Nincs éjszakai buszozás.

Szállás:

4 éjszaka Párizsban 3 csillagos, 1+1 éjszaka tranzitszállás 4 csillagos szállodákban, kétágyas, fürdőszobás szobákban.

Ellátás

Reggeli / fakultatív vacsora a 4 párizsi estén.
Figyelem: Oda- és visszaútban a tranzitszállásokon nem biztosítunk a csoportnak vacsorát. Mindkét esetben lesz lehetőség autópálya melletti éttermekben meleg ételt fogyasztani.

 

 

1. nap:
Elutazás Székesfehérvárról a Piac téri parkolóból reggel 4.15-kor. Budapestről az autóbusz 5.30-kor indul a Déli pályaudvartól. Utazás a Tatabánya – Győr – Hegyeshalom – Linz – Nürnberg – Mannheim útvonalon. Szállás a német-francia határ közelében (1 éj).

2. nap: Reims, Párizs (városnézés)
Utazás a Metz – Reims útvonalon a francia fővárosba. Útközben a francia gótika legérettebb alkotásának tartott reimsi székesegyház megtekintése. Itt koronázták évszázadokon keresztül a francia királyokat.
Érkezés Párizsba a délutáni órákban, ismerkedés a várossal az autóbuszból: Luxembourg-kert, Luxembourg-palota, Sorbonne egyetem, Pantheon, Szt. Mihály útja, Notre Dame, Tuileriák kertje, Concorde tér, Champs Elysées, Diadalív stb. Közben lesz majd egy sétára is lehetőség a Cité-szigeten és a Diáknegyedben.
Szállás Párizs elővárosában (4 éj).

3. nap: Loire-völgye (Chambord, Chenonceaux, Amboise)
Egész napos kirándulás a Loire-völgybe. Először látogatás a hatalmas Chambord-i kastélyban, majd a sokak által legszebbnek tartott kastélyt, a Chenonceau-i vízikastélyt és parkját nézzük meg. A Loire-völgyi kirándulásunk lezárásaként rövid séta egy bájos kisvárosban, Amboise-ban, ahol Leonardo da Vinci az utolsó éveit töltötte.

4. nap: Versailles, Párizs (városnézés, Montmartre)
Délelőtt XIV. Lajos (a Napkirály) fényűző palotáját, a Versailles-i kastélyt tekintjük meg. Pompás belső termei ma is bizonyítják a francia királyok egykori mérhetetlen gazdagságát. Lehetőség sétára a parkban is.
Délután szabad program Párizsban, illetve idegenvezetőnkkel ismerkedés további nevezetességekkel és híres múzeumokkal, valamint a la Défense negyed szupermodern építményeivel.
Kora este séta a város egyik leghíresebb negyedében, a Montmartre-on (Festők tere, Sacré Coeur bazilika stb.).

5. nap: Párizs (Louvre, hajózás a Szajnán)
Délelőtt a világ talán leggazdagabb múzeumába, a Louvre-ba látogatunk. A múzeum sok ezer műkincse közül a leghíresebbek a Milói Vénusz (az ókori eszményi szépség megtestesítője) és Leonardo da Vinci Mona Lisája.
A délután folyamán lehetőség lesz egy hajókirándulásra is a Szajnán, amennyiben az időjárás engedi.
Figyelem: Szilveszter este vacsora után az érdeklődőket az irodánk autóbusza beviszi Párizs központjába idegenvezetőnkkel együtt, illetve éjszaka 1-2 óra körül visszaindul a busz a szállodába.

6. nap: Párizs (Eiffel-torony)
Ismerkedés a várossal az Eiffel-toronyból, majd búcsú Párizstól. Utazás a Reims – Metz útvonalon, szállás a francia-német határ közelében (1 éj).

7. nap:
Hazautazás a Mannheim – Nürnberg – Linz – Hegyeshalom – Győr – Tatabánya útvonalon. Érkezés Budapestre, majd Székesfehérvárra a késő esti órákban.


Figyelem: Párizsban és környékén a fontosabb nevezetességeket / múzeumokat csoportok részére előre be kell foglalni. Így a Versailles-i kastély és a Louvre belépőjegyeit is meg kell rendelnünk, melyet a csoportlétszám alapján indulás előtt kb. 3 héttel tudunk nagy eséllyel megvásárolni.

Időpont - Teljes részvételi díj
2023. dec. 27-2024. jan. 2.  205.700 Ft
 

A teljes részvételi díj tartalmazza az autóbuszos utazást, a 6 éjszakai szállást reggelivel, a helyi idegenforgalmi adókat, az útlemondási biztosítást, a felsorolt programokat és az idegenvezetést, de nem tartalmazza a belépődíjakat. 

Félpanziós felár:  39.500 Ft (4 vacsora a párizsi estéken, beleértve a szilveszter esti vacsorát is)
Figyelem: a vacsora minden nap 3 fogásos menü. A szilveszter esti vacsora ezen felül tartalmazza a következő italokat is: 1 üdvözlőital, 1 pohár bor, ½ liter ásványvíz, 1 kávé. 

Egyágyas felár: 69.500 Ft 

3. ágy kedvezménye: 47.000 Ft
Felhívjuk figyelmüket, hogy a francia szállodákban a háromágyas szoba (1 franciaágy és 1 különálló ágy) kissé szűkös lehet 3 felnőttnek.

Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 485 Ft/nap


Autóbuszos felszállóhelyek
4:15 – Székesfehérvár Piac téri buszpu. melletti parkoló Vörösmarty tér felőli része
5:30 – Budapest Déli pályaudvarnál, a PRÍMA (CBA) – Déli Áruház felőli parkoló (Kosciuszkó Tádé utca)
6:15 – Tatabánya M1 pálya és 1-es főút kereszteződése, MOL benzinkút a McDonald's mellett
7:00 – Győr Danubius Rába Hotel előtti turistabusz megálló (Árpád u. 34.)

A szabad helyekről munkatársaink adnak tájékoztatást! Kérje ajánlatunkat!

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!