Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Advent Prágában 3 nap/2 éj

Csehország, Prága, Prága
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás
Szűrés
Indulás: 2024-12-06-tól
2024-12-08-ig
Szobatípus: Társítható
Időtartam: 2 éj
Ár:
69900.00 Ft/fő reggelivel, előfoglalási ár visszavonásig
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-12-06-tól
2024-12-08-ig
Szobatípus: 2-3 ágyas szoba
Időtartam: 2 éj
Ár:
69900.00 Ft/fő reggelivel, előfoglalási ár visszavonásig
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-12-06-tól
2024-12-08-ig
Szobatípus: Társítható
Időtartam: 2 éj
Ár:
78800.00 Ft/fő reggeli + 1 vacsora a hotelben, előfoglalási ár visszavonásig érvényes
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-12-06-tól
2024-12-08-ig
Szobatípus: 2-3 ágyas szoba
Időtartam: 2 éj
Ár:
78800.00 Ft/fő reggeli + 1 vacsora a hotelben, előfoglalási ár visszavonásig érvényes
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-12-06-tól
2024-12-08-ig
Szobatípus: 1 ágyas szoba
Időtartam: 2 éj
Ár:
99800.00 Ft/fő reggelivel, előfoglalási ár visszavonásig
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-12-06-tól
2024-12-08-ig
Szobatípus: 1 ágyas szoba
Időtartam: 2 éj
Ár:
108700.00 Ft/fő reggeli + 1 vacsora a hotelben, előfoglalási ár visszavonásig érvényes
Ajánlatkérés
Leírás

Szakadjunk el a hétköznapoktól, hogy felejthetetlen élményekkel gazdagodva töltsük együtt a felkészülést a karácsonyra, a már ünneplőbe öltözött Prága bájos, szépen díszített, fénypompával büszkélkedő városában.  Az ünnepi hangulat széppé teheti ezt a pár napot!  Adventi vásárok, varázslatos látnivalók várják Önöket az adventi forgatag bűvöletében!

Utazás: autóbusszal

Szállás: szálloda 3*, Prága 6.kerületében, kíváló közlekedési lehetősággel

Ellátás:  svédasztalos reggeli, 1 svédasztalos vacsora hajókázással a Moldván
(igény szerint 1 fakultatív vacsora az első este a szállodában),  

Fel- és leszállási lehetőségek: Budapest BOK Sportcsarnok, BAH csomópont, Tatabánya, Győr, Mosonmagyaróvár

Időpont: 2024.12.06 - 12.08.

1. nap: Budapest - Prága
Indulás Budapestről a kora reggeli órákban. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Kora délután a „száztornyú városba” érkezésünk után városnéző sétára indulunk a prágai várban. Felfedező utunkat a strahovi kolostornál kezdjük, majd elsétálunk a Loretói Szűz Mária templomhoz, és a Cernín-palotához. Miután az Érseki és a Schwarzenberg Palota mellett elhaladtunk, eljutunk a gótikus Szent Vitus székesegyházhoz, amelynek a tornyából csodás kilátás nyílik a városra. A Hradzsin és a Szent Vitus hatalmas katedrálisa, a Királyi Palota, a Szent György Bazilika és a hangulatos, keskeny, ódon Aranyművesek utcája - ahol a régmúlt időkben cégmesterek dolgoztak - felejthetetlen élményt nyújt. A város a karácsonyra készülődve színes fényekben pompázik, karácsonyfák és helyi ételek, italok illata lengi be a tereket. Fakultatív vacsora lehetőség a szállodában.

2. nap: Prága és a karácsonyi vásár
Reggeli után napunkat az Óváros nevezetességeinek - mely az UNESCO világörökség része - és a csodás karácsonyi vásárnak szenteljük. Gyalogos városnézésünk alatt elsétálunk a Károly-hídig, majd azon átkelve érkezünk meg a gyönyörű Óváros térre. Az Óvárosi téren található a város egyik büszkesége, a középkori csillagászati óramű, az Orloj, az Óvárosi Városháza és Husz János szobra. Az óra minden egész órában apostolszobrokkal és harangjátékkal örvendezteti a járókelőket. A tér ékességeként itt áll a Tyn templom, amely aszimmetrikus homlokzatával adja a tér egységes képét. A nap hátralévő részében megvásárolhatjuk a családnak szánt ajándékokat és élvezhetjük a helyi ételek és italok fenséges ízét. A szívet melengető vásárban ajándékok, karácsonyi díszek, cseh kristály és kézműves termékek széles választékát kínálják. Gasztronómia fellegvára, helyi ételeket, italokat, sört, forralt bort), mézlikőrt (medovina) vagy grogot ajánlanak, körítve a kivilágított, színes fényekben pompázó környezetben. Este a folyóról újra rácsodálkozhatunk a fényekben úszó városra, vacsorával összekötött élmény hajókázás vár minket. (Kérjük a foglalással egyidőben jelezni az igényt, díja svédasztalos vacsorával 10 000 Ft/fő). Az esti órákban térünk vissza szálláshelyünkre. 

3. nap: Prága- Cesky Krumlov
Reggeli után elbúcsúzunk e csodás várostól, majd hazaindulunk Budapestre. Utunk Český Krumlovba, az ódon hangulatú, lenyűgöző, ünnepi köntösbe öltözött dél-cseh városkába vezet, mely felemelő látványa az adventi hangulat mellett, a régmúltat idézi. A fenséges vár udvarain árusok és vásárlók zsivaja hívogat a díszítésekkel, punccsal és karácsonyi édességekkel tarkított karácsonyi vásárra. Szabadidő után ünnepi hangulattal feltöltődve utazunk tovább, majd a késő esti órákban érkezünk Budapestre.

Ön eldöntheti, hogy a részvételi díjat euróban, vagy forintban egyenlíti ki!  
 Euróban történő fizetési igényét kérjük előre jelezni.

ADVENT - ARANY PRÁGA 3 nap/2 éj

ELŐFOGLALÁSI ÁR VISSZAVONÁSIG!

Időpontok reggelivel
12.06-12.08. 69 900 Ft (179 EUR)

 
 

Egyágyas felár nélkül foglalható két,-háromágyas szobákban társítással.
Egyágyas felár (társítás nélkül): 29 900 Ft/fő (77 EUR/fő)
Vacsora felár: 8 900 Ft/fő/1 vacsora (23 EUR/fő)

Kötelezően fizetendő költségek:
Audio-guide: 1800 Ft/fő (5 EUR/fő)
Üdülőhelyi és regisztrációs díj: (helyszínen fizetendő):  10 EUR/fő

Belépők és egyéb felárak:  
Moldvai hajókázás svédasztalos vacsorával: 10 000 Ft/fő (26 EUR/fő) - italfogyasztás nélkül (a foglalással egyidőben szükséges jelezni)

Prágai vár: kb. 450 CZK

Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). Azokban az esetekben, ahol a múzeum, nevezetesség vagy város kötelezően előírja a helyi idegenvezető alkalmazását, az külön, a belépőjeggyel együtt fizetendő a programokon való részvétel arányában.

Minimum létszám: 35 fő

A részvételi díj tartalmazza: autóbuszos utazást, szállást reggelivel, magyar idegenvezetőt.

A részvételi díj nem tartalmazza: baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját (classic típus 730 Ft/fő/nap, prémium típus 950 Ft/fő/nap), útlemondási díjat, az esetleges belépőket a helyszínen, valamint a felárakat, a helyszínen fizetendő idegenforgalmi és regisztrációs díjat, fakultatív vacsorát és az audio guide költségét. Az útlemondási biztosítás 15% önrészt tartalmaz. Foglalással egyidőben megkötött útlemondási - és prémium utasbiztosítással (950 Ft/fő/nap) az önrész kiváltható.

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!