Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Fényfesztivál Zágrábban

Horvátország, Zágráb, Zágráb
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Fesztiválok, Körutazás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

Ezen a kora tavaszi kiránduláson különleges élményekben lesz részünk: részt vehetünk Zágrábban egy különleges fényfesztiválon, megismerkedhetünk Horvátország kisebb, ám annál bájosabb településeivel, úgymint: Szamobor, Varasd, majd Kaproncán megnézzük a bámulatos, óriás húsvéti tojásokat! Tartson velünk és nem fogja megbánni!

Utazás: komfortos autóbusszal!. Nincs éjszakai utazás!

Szállás: Zágráb-ban Hotel 3*, 2,5 km-re a főtértől: 2-3 ágyas szobák, fürdőszoba, TV, ingyenes WiFi. Egyágyas szoba: 1 ágy, de felszerelése azonos. 

Ellátás: 1 félpanzió (svédasztalos reggeli és menü ebéd) 

Fel- és leszállási lehetőség: Budapest (BOK Sportcsarnok vagy BAH-csomópont), Budaörs (pálya mellett), Székesfehérvár (pálya mellett), Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.
Fontos információ: Budaörs és Székesfehérvár esetében a fel-,és leszállás az autópálya mellett történik, értelemszerűen mindig az autóbusz menetirányának megfelelő oldalon!

Időpont: 2024: március 23-24. már csak 2 hely + 1 hölgynek társat keresünk!

Program:
1. nap Zágráb, Fényfesztivál
Indulás reggel 7.00 órakor Budapestről. Kora délutáni órákban érkezünk Zágrábba. A városnézés alkalmával láthatjuk majd a város főterét, a neobarokk színház épületét. A felsővárosban megtekintjük a neogótikus stílusú Szt. Mark templomot és teret, a kőkaput és sok más, gazdag múlttal rendelkező épületet és szépséges parkokat. Városnézés után megérkezünk a szállodába, elfoglaljuk szobáinkat és finom ebédet is elfogyasztunk. Ahogy besötétedik, besétálunk  az óvárosba, ahol  megnézzük a minden nagyobb épületre kivetített, fantasztikus, különböző tematikájú és formajú fényjátékot, a város parkjait és természetesen a kihagyhatatlan fényalagutat is! Mindenki addig marad amíg kedve tartja és lába bírja, majd visszasétálhatnak a szállodába. Aki már volt az adventi vásáron, tapasztalhatta, hogy minden fesztivál alkalmával az egész város életre kel!

2. nap Szamobor, Varasd és a kaproncai óriás húsvéti tojások
Ízletes reggelink után a közelben található Szamobor bájos városába utazunk, mely Zágráb közelében található hegyekel körülvéve, tényleg csodás. Ez a kis település, a különleges mustárról, és krémeséről ismert, melyet nekünk is lesz lehetőségünk megkóstolni a híres cukrászdák egyikében (térítés ellenében). A határ felé haladva,  Horvátország legrégebbi, és egyik legnagyobb barokk stílusú városába, Varasdba, utazunk, melyet az Angyalok városának is hívnak, mert szinte minden kis utcába rejtőzik egy kis angyal. A város közepén Varasd vára, és szépséges  parkját is láthatjuk (várat csak kívülről). Majd a határ közeli Kapronca városkában is benézünk, mely főtérén, a kiállított óriási húsvéti tojásokat csodálhatjuk meg. Nem mindennapi élményekkel gazdagodva utazunk haza, érkezés Budapestre a késő esti órákban.  

Ön eldöntheti, hogy a részvételi díjat euróban, vagy forintban egyenlíti ki!  
 Euróban történő fizetési igényét kérjük előre jelezni.

FÉNYFESZTIVÁL ZÁGRÁBBAN  2 nap / 1 éj 2024.
ELŐFOGALALÁSI ÁR VISSZAVONÁSIG! 
Félpanzióval/ fő 03.23 - 03.24.
Felnőtt 39 900 Ft (105 Eur)
Egyágyas felár  9 900 Ft (25 Eur)
12 évig 2. és 3. ágyon  37 900 Ft (100 Eur)

Figyelem: társítási lehetőség 2 ágyas szobákban!
Egyágyas felár nélkül foglalható, amennyiben vállalja a garantált társítást 2 ágyas szobában!

Üdülőhelyi és regisztrációs díj (helyszínen fizetendő): 12 év felett: 10 EUR/fő.

Audio guide: 990 Ft/fő (3 Eur)

Minimum létszám: 35 fő.
A programváltozás jogát fenntartjuk! 

A részvételi díj tartalmazza: autóbuszos utazást, programokat, szállást félpanzióval, magyar idegenvezetőt.
A részvételi díj nem tartalmazza: baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját, útlemondási díjat, üdülőhelyi és regisztrációs díjat, audióguide, belépőket, valamint a felárakat.

Beutazási szabályokról az alábbi linken tájékozódhat: Itt

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!