Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Advent Opatijaban és Zágrábban

Horvátország, Kvarner-öböl, Opatija
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Busz
  • Típus: 1 napos utak, Körutazás
Szűrés
Indulás: 2022-12-10-tól
2022-12-11-ig
Szobatípus: 2 ágyas (pótágyzható)
Időtartam: 1 éj
Ár:
39900.00 Ft/fő félpanzióval
Ajánlatkérés
Indulás: 2022-12-10-tól
2022-12-11-ig
Szobatípus: 2 ágyas (pótágyzható)
Időtartam: 1 éj
Ár:
39900.00 Ft/fő félpanzióval
Ajánlatkérés
Indulás: 2022-12-10-tól
2022-12-11-ig
Szobatípus: Társítható
Időtartam: 1 éj
Ár:
39900.00 Ft/fő félpanzióval
Ajánlatkérés
Indulás: 2022-12-10-tól
2022-12-11-ig
Szobatípus: 1 ágyas
Időtartam: 1 éj
Ár:
48800.00 Ft/fő félpanzióval
Ajánlatkérés
Leírás

Adventi hétvége tenger mellett?? Igen, miért ne?!! Hatalmas élmény, vidám, örömteli arcok, varázslatos Adventi élmények és illatok a tenger látványa mellett ! Trsati vár díszkivilágitása,  Zágráb elragadó látnivalói ünnepi öltözetben - utazásunk során egyedülálló élményekkel gazdagodhatnak. Eközben természetesen nem felejtkezünk el a forralt bor, a fahéjas sütemények és a számos ajándékötletet kínáló adventi vásárokról sem. Tartson velünk, hisz mindezt látni kell!

Utazás: komfortos autóbusszal. Nincs éjszakai utazás!

Szállás:
1. busz: Opatijaban-ban Hotel 3*. Szobák: 2-3 ágyas szobák, fürdőszoba, TV, ingyenes WiFi.

2. busz: Rijeka-ban  Hotel Continental 3*. A szálloda Rijeka központjában, a tengerparton található. Szobák: 2 ágy (némelyik pótágyazható/ kihúzható fotel ágy/), fürdőszoba hajszárítóval, TV, telefon, ingyenes WiFi.

Ellátás: 1 félpanzió (svédasztalos reggeli és vacsora).

Fel- és leszállási lehetőség: Budapest (BOK Sportcsarnok/ex. SYMA csarnok/ vagy BAH-csomópont), Budaörs, Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.

Időpont:
2022. december 10-11.
szabad férőhelyek: első busz betelt, második buszon: 12 hely + 1 hölgy társításra vár!  

Program:
1. nap - Trsati vár, Opatija 
Indulás reggel 6.00 órakor Budapestről. Délutáni órákban érkezünk Trsat középkori várához, mely a Frangepán és a Zrínyi családok lakhelyéül szolgált. A várat 11.000 kis égővel ünnepi ruhába bújtatják és ezzel egyedülálló élményt nyújt. Udvarából gyönyörködünk a Kvarner-öböl fantasztikus panorámájában. Továbbutazunk Opatija-ba, mely patinás villáival, épületeivel, parkjával és utcáival ejt rabul mindenkit. A városnézést követő szabadidőt megkoronázhatják egy romantikus sétával a Lungo Mare tengerparti sétányon. A karácsonyi énekek dallamai, a forralt bor és a forró csokoládé kellemes illata töltik be a város utcáit felejthetetlen élményt nyújtva minden látogató számára. A kellemesen enyhe téli éghajlat, a tenger közelsége és az ünnepi légkör együttesen teremtik meg a tökéletes atmoszférát "álmai adventi ünnepéhez". Szállás és vacsora az Opatijai szállodában. 

2. nap - Rijeka, Zágráb, Salaj karácsonyi fénykert 
Ízletes reggelink után idegenvezetőnkkel Rijekai gyalogos városnézés keretében megismerkedünk Rijeka város szépségeivel és felkutatjuk a magyar vonatkozású emlékeket, valamint  megnézzük ennek a Monarchia idejéből híressé vált kikötőtváros ébredését, szépségét. A déli órákban Zágráb-ba érkezünk és megismerkedünk a város látnivalóival: főtér, a neobarokk Színház épülete. A felsővárosban megtekintjük a neogótikus stílusú Szt. Mark templomot és teret, a kőkaput, valamint a többi, gazdag múlttal rendelkező épületet. A városnézés után mindenki kedve szerint kiválaszthatja a számára legvonzóbb óévi vásárt a város valamely terén, vagy kis utcáján, ahol felváltva sorakoznak a különböző stílusú standok, zenés műsorok, a sok ízletes forralt bor és vidám kavalkád. Zágráb elragadó látnivalói mellett, olyan egyedülálló élményekkel gazdagodhatnak, melyeket csak az itt található a város fényalagútjai és a közelben található Salaj fénykert, közel 2 millió lámpával kivilágított parkja tud nyújtani. Élményekkel gazdagodva irány Magyarország, érkezés Budapestre esti órákban. 

ADVENT OPATIJABAN és ZÁGRÁBBAN 2 nap/ 1 éj 2022.
ELŐFOGLALÁSI ÁR VISSZAVONÁSIG! 
Ft/fő félpanzióval 12.10-12.11.
Felnőtt 39 900
Egyágyas felár  8 900
12 évig 3. ágyon (2 felnőtt mellett)  29 900
12 évig 2. ágyon (1 felnőtt mellett)  37 900

Figyelem: társítási lehetőség 2-3 ágyas szobákban!
Egyágyas felár nélkül foglalható, amennyiben vállalja a garantált társítást 2-3 ágyas szobában!

Üdülőhelyi és regisztrációs díj (helyszínen fizetendő): 12 év felett: 7 EUR/fő.

Belépők a helyszínen: hazaúton Salaj fénykert 40 HRK/fő (5,5 EUR).

Minimum létszám: 35 fő.

A részvételi díj tartalmazza: autóbuszos utazást, programokat, szállást félpanzióval, magyar idegenvezetőt.
A részvételi díj nem tartalmazza: baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját, útlemondási díjat (2,5%), üdülőhelyi és regisztrációs díjat, belépőket, valamint a felárakat.

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!