Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Dél-Erdély és a Vajdaság

Románia, Körutazás Erdélyben, Körutazás Erdélyben
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás
Szűrés
Indulás: 2024-05-17-tól
2024-05-19-ig
Szobatípus: szoba, Hotel**/***
Időtartam: 2 éj
Ár:
86900.00 Ft/fő, reggeli, Miskolc
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-09-27-tól
2024-09-29-ig
Szobatípus: szoba, Hotel**/***
Időtartam: 2 éj
Ár:
86900.00 Ft/fő, reggeli, Miskolc
Ajánlatkérés

Egyes programoknál a pontos elhelyezéssel kapcsolatban irodánk ad tájékoztatást!

Leírás

A program:

Dél-Erdély és a Vajdaság

1. nap Indulás a kora reggeli órákban. Temesváron városnéző séta során megtekintjük a Metropolitan katedrálist, Hunyadi várkastélyt és az Operaházat. Utazás Temesvár - Karánsebes útvonalon. Érkezés Herkulesfürdőre, amely már a rómaiak idejében ismert fürdőhely volt, s a Monarchia idejében lett Európa-hírű. Érkezés a kora esti órákban, szabadprogram. Szálláselfoglalás Herkulesfürdő környékén, vacsora.

2. nap Reggeli után kirándulás Orsovára. A vaskapu-erőmű által felduzzasztott Duna vizén hajókirándulás a festői .Kazán-szorosba. Visszatérve a kikötőbe autóbuszunkkal áthaladva az erőmű gátján, már Szerbia területére érkezünk. Érintjük Arany János költőnk által megénekelt Galambóc várát. Délután látogatás a számunkra elfelejthetetlen Nándorfehérvár-Belgrád falai közé. Várlátogatás a Kalemegdán területén. A várost 2000 éves történelme folyamán negyvenszer (!) rombolták le és építették újjá. Nem véletlen, hogy alig-alig maradt középkori műemléke. Szállások elfoglalása Belgrád környékén, vacsora.

3. nap Reggeli után utazás Újvidékre: Karlócán az 1699-es békekötés templomát keressük fel. Később a ,,Duna Gibraltár"-ja az újvidéki Pétervárad-i vár meglátogatása. Továbbutazás Szabadkára, a város főleg szecessziós stílusú épületeivel találkozunk: Városháza, Színház, Zsinagóga, stb. Határátlépés Röszkénél, s érkezés haza a késő esti órákban.

Részvételi díj 86.900 Ft/fő - budapesti, miskolci indulással, mely tartalmazza az utazást autóbusszal, a 2 éj szállás Hotel**/***, 2 reggeli és az idegenvezetés díját. Nem tartalmazza a belépőjegyek és az utasbiztosítás díját.
Üdülőhelyi illeték: 2.900 Ft/fő
Vacsora: 11.900 Ft/fő
Egyágyas felár: 14.900 Ft/fő
 

Dunántúli csoportjaink kérjék árajánlatunkat a km többlet miatt.

Betegség-, baleset-, és poggyászbiztosítás: 540 Ft/fő/nap
Útlemondási biztosítás: minden forintban fizetett összeg 2,5 %-a

 

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!