Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Szilveszter Dalmáciában

Horvátország, Észak-Dalmácia, Zadar
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

Az Adria varázslatos télen is! Szilveszterezzen velünk Dalmácia csodás helyein, vidám arcok között. Ez a szilveszter más lesz mint eddigiek! Kirándulunk egyet Krka vízeséshez, majd hajóra szállunk, ahonnan koccintás közben megcsodálhatjuk Zadar óvárosát ünnepélyes díszkivilágításban! Az éjfélt már az utcabálon köszönthetjük, jó "bulinak" igérkezik, igazán kár lenne kihagyni !  

Utazás: komfortos autóbusszal. Nincs éjszakai utazás!

Szállás: Zadar H.Kolovare 4* - az óvárostól csak 1 km-re, a tengerpart mellett található, szép szálloda. Szoba: 2 ágy (pótágyazható), fürdőszoba hajszárítóval, TV, klíma, minibár, széf, telefon, erkély.  Egyágyas szoba: 1 ágy, kisebb méretű, de felszerelése azonos. 

Ellátás: 3 svédasztalos reggeli, felár ellenében (svédasztalos) 2 vacsora és 1 ebéd (december 31-én). Ajánlott.

Fel- és leszállási lehetőség: Budapest (BOK Sportcsarnok/ex. SYMA csarnok/ vagy BAH-csomópont), Budaörs, Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.

Időpont:
2023. december 30 - 2024.január 02. BETELT!

1. nap Zadar
Indulás reggel 6.00 órakor Budapestről. Késő délutáni órákban érkezés Zadar-ba, szállás elfoglalása. Majd idegenvezetőnkel besétáunk a Zadar belvárosába, ahol városnézés közben ismerkedünk  történelmével és felkeresünk számos magyar vonatkozású emléket, nevezetességeket, megnézzük a híres tengeri orgonát, ha szerencsénk van, a hangját is hallhatjuk. Megcsodáljuk a „nap üdvözletét” - séta a természetes fényt kibocsátó "univerzumban”. A zadari újévi vásárt is megcsodáljuk, majd a vacsora időre visszasétáluk a szállodába.

2. nap Krka vízesés, hajókázás a naplementébe 
Szilveszter napján ízletes reggeli után autóbusszal visszük Önöket a csodaszép Krka Nemzeti parkba (belépő ellenében), mely a Plitvicei-tavak mellett a leglátogatottabb horvát nemzeti park. Megcsodáljuk a zuhatagrendszert, a vízeséseket, ahol 100 méter széles víztömeg, 5 teraszról, 17 lépcsőn keresztül zuhan alá. A Krka- folyó vízének varázslatos játékán és zubogásán felül élvezhetjük a környező ösvényeken megtett sétákat is. Majd a kirándulást követően felkeressük Horvátország legrégebbi kis városát, Skradint! A kellemes kirándulást követően visszatérünk a szállodába, ahol ebéddel várnak minket. (Ezen a napon vacsora nincs.)
Szabad időt követően, ahogy esteledik egy különleges fakultatív programra invitáljuk: Hajókirándulás a naplementében! A tengeren ringatózva csodálhatjuk meg a Zadart és a várost körülvevő, fantasztikus öblöket. A szépséges látvány mellett koccintunk a búcsúzó óévre, néhány falatka mellett. Felejthetetlen élményekkel telve térünk vissza a városba. Részvételi díj: 25 EUR/fő.

Ezt követően kényelmes cipőben és meleg ruhában kimegyünk a főtérre, az utcabálba. Élőzenés koncertek, ünnepi hangulat és vidám arcok várnak minket és nyugodtan táncra is perdülhetnek a forgatagban. Éjfélkor, köszöntjük az újévet! Mindenki addig ünnepelhet, táncolhat, amíg a lába bírja. Mindazok, akik már nem tudnak lépést tartani az ünneplőkkel, nyugodtan visszasétálhatnak a szállodába.  

3. nap: Split és a picigin
Az év első napját eldöntheti, hogy pihenéssel tölti vagy fakultatív kirándulás keretében Splitbe látogat. Itt megismerhetünk egy helyi szokást: a PICIGIN-t! Hagyományosan, újév napján, délben a helyi férfiak a tengerben "fociznak"! Mi is szurkolunk a bátor férfiaknak, majd Óváros felé veszünk irányt. Splitben teljes szépségében láthatjuk Diocletianus római császár gigantikus palotáját, melynek eredeti falai az óvárost ölelik körül. A közös városnézés után mindenki kedvére barangolhat a vár pincerendszerében, vagy sétálhat a város tágas terein, szűk utcáin vidám arcok között, mert ilyenkor az új év első napján mindenki vidám és pótbulira készülödik. Részvételi díj: 20 EUR/fő. 

4. nap: hazautazás
Buszra szállunk és irány Magyarország felé! Visszaérkezés Budapestre esti órákban.

Ön eldöntheti, hogy a részvételi díjat euróban, vagy forintban egyenlíti ki!  
 Euróban történő fizetési igényét kérjük előre jelezni.

SZILVESZTER DALMÁCIÁBAN   4 nap / 3 éj 2023 / 2024.
ELŐFOGALALÁSI ÁR VISSZAVONÁSIG! 
Reggelivel / fő 2023.12.30 - 2024.01.02.
Felnőtt 98 900 Ft (255 Eur)
Egyágyas felár  29 900 Ft (80 Eur)
3. ágyon  89 900 Ft (230 Eur)

 

Üdülőhelyi és regisztrációs díj (helyszínen fizetendő): 12 év felett:20 EUR/fő.

2 vacsora és 1 ebéd: 9 900 Ft/fő  (25 Eur/fő).

Fakultatv program (min 25 fő esetén):
Hajókázás a naplementében: 25 Eur/ fő
Split és a picigin kirándulás: 20 Eur/ fő 

Belépők a helyszínen: 5 EUR/ fő a Krka Nemzeti park .
Kb 30 EUR nem kötelező különböző templomok belépői melyek szabad időben igény szerint látogathatóak.

Minimum létszám: 35 fő.
A programváltozás jogát fenntartjuk! 

A részvételi díj tartalmazza: autóbuszos utazást, szállást reggelivel, programokat, magyar idegenvezetőt. 
A részvételi díj nem tartalmazza: baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját, útlemondási díjat (2,8%), üdülőhelyi és regisztrációs díjat, fakultatív programot, belépőket, valamint a felárakat.

Beutazási szabályokról az alábbi linken tájékozódhat: Itt

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!