Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Dublin egyénileg - 5 nap / 4 éj

Írország, Dublin, Dublin
 • Szálláskategória: Program szerint
 • Utazás módja: Egyénileg
 • Típus: Városlátogatás, Városnéző programok
Szűrés
Indulás: 2024-06-23-tól
2024-10-31-ig
Szobatípus:
Időtartam: 4 éj
Ár:
296700.00 Ft/fő - 3*-os Hotel és jegyek esetén
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-06-23-tól
2024-10-31-ig
Szobatípus:
Időtartam: 4 éj
Ár:
316480.00 Ft/fő - 4*-os Hotel és jegyek esetén
Ajánlatkérés
Leírás


Dublin 5 nap / 4 éj program:

Ajánlott Utazás: menetrend szerinti járatokkal Budapest-Dublin-Budapest útvonalon
Elhelyezés: középkategóriájú szállodában, kétágyas szobákban.
Ellátás: reggeli

Ajánlott program:
1. nap Elutazás repülővel Dublinba a menetrend szerint, transzfer a belvárosba. Javasoljuk a városnéző buszjegy elkezdését.

2. nap Délelőtt városnézés Dublinban, fő látnivalók: Trinity College, az ország legrégebbi egyeteme kívülről (itt található a 200 000 könyvet számláló könyvtárban a Book of Kells, a 9. századból származó kódex), a  Dublin vár meglátogatása, Szt. Patrik Katedrális. Ezután ajánlunk egy látogatás a Guinness Sörfőzdébe kóstolóval, majd szabadidő az Óvárosban a Temple Bar-on a város legismertebb szórakozó negyedében lazíthatunk a fárasztó nap után. 

3. nap Szabadidő Dublinban, séta alkalmával ajánljkuk megnézniLeinster House az ír parlament székhelye, St Anne's templom, Mansion House, Round room,  /itt fogadták el a függetlenségi nyilatkozatot/, Kilmainham Gaol börtönt, St. Stephen's Green Parkot, amin keresztűlhalad a városnéző buszunk is, Dublin legidősebb parkja, és a melette található bevásárlóközpont, a Wolfe Tone emlékmű, Merrion Tér, Fritzwilliam tér és a Ballsbridge negyed. Délutánt zárhatjuk az egyik leghíresebb ír whiskey gyárral a Jamesonnal.

4. nap Ha kiváncsiak lennénk a városon kívüli látnivalókra válasszon egy napos kirándulásaink közül. Mi az Óriások útját (mely észak-írországba látogat) vagy a Moher sziklák túrát javasoljuk. Választhat. 

5. nap hazautazás a menetrend szerint vagy nézzünk be a Dublini Írók Muzeumába, Nézzük meg a köztársasági elnők rezidenciáját a Phoenix Parkba. Elutazás a menetrend szerint Budapestre.

A program mellé az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza ajánlatunk: 

 • szállás 4 éjszakára /Guest House v. 3 v. 4 *-os hotel/
 • Reptéri transzfer a belvárosba
 • 48H városnéző busz jegy
 • Belépőjegyek a Guinness House, Chris Church, Jameson, Trinity College, Kilmainham Gaol
 • 1 napos túra a Moher szikláihoz Dublinból vagy az Óriások útjára. Választhat. 

Részvételi díj nem tartalmazza: Repülőjegy és további szolgáltatások

Részvételi díjjak az alábbiak szerint:
3 *-os hotel választása esetén: 296.700 Ft/fő
4 *-os hotel választása esetén: 316.480 FT/fő

 

Dublin 5 napos egyéni csomag

 

TÁJÉKOZTATÓ: 

A fenti szolgáltatások választása esetén elsődlegesen ezeket a hoteleket foglaljuk. Amenniyben itt nincs szabad férőhely egyéb hoteleket az alábbi kritérium szerint: minden esetben jó közlekedésű 1-2 zona, mertó közeli hotelt ajánlunk, foglaláskor a pontos hotelt egyeztetjük.
Transzfer autóbusszal történik az utazás, a reptér és a belvárosi központi buszpályaudvar oda és vissza irányba. Lehetőség van felár ellenében a reptérről autós transzfert kérni a hotelig.
Belépőjegyek és utazási jegyek esetén a jegyeket kapja , melyel közvetlenűl igénybe veheti a helyszíni szolgáltatásokat. 
Biztosítási tájékoztató az oldlunkon elérhető Ezen a Linken.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes.  Egyágyas felár szállásonként változó. Kérjük érdeklődjön kollégáinknál.
Egyes kiemelt ünnepi időszakokban a szállások felárral foglalhatóak. 
Úti okmány:   Indulás előtt ellenőrizze úti okmánya érvényességét! Írországba Személyi igazolvánnyal és útlevéllel is történhet az utazás. Gépjárművezetői engedély nem fogadható el személyazonosító okmányként. Külföldi állampolgárságú utasainknak az esetleges vízumigényüket, beutazási feltételeiket egyénileg kell intézniük. 

 

Kirándulások: 

 • Látogasson el Írország leghíresebb természeti csodájához, a Moher szikláihoz.
  Minden írországi utazás alfája és omegája a sziget nyugati felének közepére eső sziklás partszakasz és az itt található „Moher sziklái” . 8 kilométer hosszan húzódnak az Atlanti-óceán partján, s lábunkat 200-230 méterről lógathatjuk a mélybe és bámulhatjuk az alattunk köröző sirályokat.
  További Részletek: https://london-utazas.hu/ajanlat/506169/280/moher-sziklak-1-napos-tura

 

 • Amíg nem látogattad meg a legendás Óriások útját, addig nem láttad Írországot igazán. Az Óriások Útjától Belfaston keresztül, illetve a kötélhídon át, ez a túra mindent tartalmaz. Határozottan Észak-Írország legátfogóbb túrája.
  Mi az óriások útja? 
  További részletek: https://london-utazas.hu/ajanlat/506168/280/oriasok-utja-1-napos-tura
  Ezen felül ellátogatunk a Dark Hedges-hez és Ballintoy-ba , melyek a sikeres TV sorozat, a Trónok harca által nyertek hatalmas hírnevet. 

 

Részvételi díjjak a fenti csomag választása esetén az alábbiak szerint:
3 *-os hotel választása esetén: 220.100 Ft/fő
4 *-os hotel választása esetén: 234.890 FT/fő

3*-os hotel: Acpect Dublin, Belvárosi Temple Bar hotelek felára: 14.100 Ft/fő/éj
Country és Golf Hotelek  és 4*-os választása esetén: Finnstown Country House Hotel 3*, Portmarnock Hotel & Golf Links 4, Roganstown Golf & Country Club Pembroke Townhouse, Ashling Hotel Dublin, The Gibson Hotel, Morgan Hotel
Belvárosi hotelek felára: 9.100 Ft/fő/éj

A csomag vásárlása esetén elsődlegesen ezeket a hoteleket foglaljuk.
Amennyiben itt nincs szabad férőhely egyéb hoteleket az alábbi kritérium szerint: minden esetben jó közlekedésű, mertó közeli hotelt ajánlunk, foglaláskor a pontos hotelt egyeztetjük.
Árak a kiemelt ünnapi szezonokra nem érvényes. Foglalás a szabad helyek erejéig.  Egyágyas felár szállásonként változó. Kérjük érdeklődjön. 
Részvételi díj nem tartalmazza: Repülőjegy

 

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!