Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Barangolás Erdélyben

Románia, Körutazás Erdélyben, Körutazás Erdélyben
  • Szálláskategória: Panzió
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

Barangolás Erdélyben
2024. április 22 -27. (6 nap/5 éjszaka)

Utazás: 56+2 személyes autóbusszal 
Szállás: családi panzióban, kettő és többágyas szobákban
Ellátás: félpanzió, azaz reggeli és vacsora

1.nap: Indulás Kaposvárról a hajnali órákban. Utazás rövid pihenőkkel Nagyváradra, itt a Székesegyház és a Kanonok sor megtekintése. Továbbutazás Kolozsvárra ahol a Mátyás szoborcsoportot, a Szt. Mihály templomot, Mátyás szülőházát látogatjuk meg. Szállás és vacsora Kolozsvár környékén.


2.nap: Reggeli után Szovátán a fürdőtelep csodálatos villáit látogatjuk meg, a Medve-tó partján sétálunk. Parajdon a Sóbánya meglátogatása után Korondon a helyi fazekasság remekműveire alkudozhatunk, Farkaslakán Tamási Áronra emlékezünk, Szejkefürdő székely-kapuin át Orbán Balázs sírjához zarándokolunk. Szállás és vacsora Korondon. 


3.nap: A reggelit követően rövid séta Gyergyószentmiklóson majd a vadregényes Gyilkos-tónál csónakázhatunk, túrázunk a Békás-szorosban. Szállás, vacsora Korondon. 


4.nap: Reggeli után Csíkszeredára utazunk, megnézzük a Makovecz-féle Milleniumi templomot. Csíksomlyón a zarándok templommal ismerkedünk, délután a Gyimesen, az Ezeréves határ a Rákóczi várral. Szállás és vacsora Korondon. 


5.nap: Pihenés Korondon, vagy fakultatív kirándulás a Hargitára: melynek során a Zeteváralján található víztározóhoz látogatunk, majd traktorral a Székelyföld csúcsára, az 1801 méteren ágaskodó Madarasi-Hargitára utazunk, ahol megtekintjük a kopjafákat. Szállás és vacsora Korondon. 


6.nap: Megreggelizve Fehéregyházára, Segesvárra utazunk.  Érkezés Kaposvárra az éjszakai órákban.
 
Részvételi díj: 131 900 Ft/fő
mely magában foglalja az utazás, szállás, ellátás (félpanzió), valamint az idegenvezetés díját.

 

Minimális létszám: 35 fő. 
Programváltozás jogát fenntartjuk!

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!