Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Rijekai Karnevál

Horvátország, Kvarner-öböl, Rijeka
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Fesztiválok, Körutazás, Városlátogatás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

Jöjjön velünk, nézzük meg együtt ezeket a csodás városokat téli öltözetükben, mint Opatija, Hum, Varasd, és vegye fel a rijekai forgatag ritmusát! A rijekai karnevál szlogenjét, "Légy az, aki szeretnél", követi több száz civil csoport, melyek egyedi felvonulását láthatjuk és mi is követhetjük példájukat! Mindenkire ráfér egy kis kikapcsolódás!! A gyermeke se maradjon otthon! 

Utazás: komfortos autóbusszal. Nincs éjszakai utazás!

Szállás: 2 éjszaka Opatija Hotel 3*, tengerpart közelében. Szobák: 2 ágy (némelyik pótágyazható/ fotelágy), fürdőszoba hajszárítóval, telefon, TV, ingyenes WiFi.  Egyágyas szoba: 1 ágy, kisebb méretű, de felszerelése azonos. 
Ellátás: 2 svédasztalos reggeli, felár ellenében (svédasztalos) vacsora. (ajánlott).

Fel- és leszállási lehetőség: Budapest (BOK Sportcsarnok csarnok vagy BAH-csomópont), Budaörs (pálya mellett), Székesfehérvár (pálya mellett), Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.

Fontos információ: Budaörs és Székesfehérvár esetében a fel-,és leszállás az autópálya mellett történik, értelemszerűen mindig az autóbusz menetirányának megfelelő oldalon!

Időpont: 2024. február 10-12.  BETELT!

Program:
1. nap: Opatija
Indulás reggel 06.00 órakor. Kora délutáni órákban érkezés a csodaszép Opatijaba, patinás villáival, épületeivel, parkjaival és utcáival ejt rabul mindenkit. Városnézés előtt szállás foglalás és idegenvezetőnk bemutatja a helyi látnivalókat: Angelina és Amerikai parkot, Opatija szimbólumát (Lány sirállyas szobor), majd szabadidő, mely keretében bebarangolhatja a várost.

2. nap: Hum városka, Rijekai karnevál
Ízletes reggeli után kirándulunk az Isztria középső rész felé. A világ legkisebb városkájába visz utunk, Hum-ba. Középkori két pici utcája és épületei 1000 évvel repítenek minket vissza az időben, hisz itt minden úgy maradt, ahogy akkoriban volt. Fenséges panoráma  nyílik előttünk a csodás dombokra és völgyekre, nem hiába nevezik ezt a horvát Toscananak is. Egy különleges, kicsi múzeumba is benézünk, itt képet alkothatunk a helyi lakók hajdani  életéről, és természetesen megkóstoljuk az ismert isztriai pálinkát. Délutáni órákban bekapcsolódunk az élénk, rijekai karneváli forgatagba, mely a város több pontján zajlik. Ismerkedés a világ minden tájáról érkezett résztvevő - több mint 100 csoport - zenés, csillogó felvonulásával, bemutató programjával és csodálatos maszkjaikkal. Kellemes, laza, vidám hangulatban telik ez a délután! Szállásra érkezés vacsora idején.

3. nap: Trsati Vár, Varasd
Ízletes reggeli után, buszunkkal a Rijeka fölé magasodó középkori Trsat várához utazunk, mely a Frangepán és a Zrínyi családok lakhelyéül szolgált. Udvarából gyönyörködünk a Kvarner-öböl fantasztikus panorámájában, és búcsút intünk a téli Adriának! Elindulunk hazánk irányába, de a horvát határ közelében még megnézzünk Horvátország legrégebbi, és egyik legnagyobb barokk stílusú Varasd városát, melyet az Angyalok városának is hívnak. Érkezés Budapestre az esti órákban.

 

Ön eldöntheti, hogy a részvételi díjat euróban, vagy forintban egyenlíti ki!  
 Euróban történő fizetési igényét kérjük előre jelezni.

RIJEKAI KARNEVÁL 2024.    3 nap/ 2 éj 
ELŐFOGALALÁSI ÁR VISSZAVONÁSIG! 
Reggelivel / fő 2024.02.10-02.12.
Felnőtt 69 900 Ft (180 Eur)
Gyermek 12 évig 2. ágyon 65 900 Ft (170 Eur)
Gyermek 12 évig 3. ágyon 49 900 Ft (130 Eur )
12 évtől 3. ágyon (2 felnőtt mellett) 65 900 Ft (170 Eur)

Figyelem: Társítási lehetőség csak félpanziós ellátással 2 ágyas szobákban!
Egyágyas felár nélkül foglalható, amennyiben vállalja a garantált társítást 2 ágyas szobában.


Üdülőhelyi és regisztrációs díj
(helyszínen fizetendő): 12 év felett: 15 EUR/fő.
2 Vacsora (svédasztalos): 6 000 Ft/fő (15 EUR/fő )
Egyágyas felár: 16 900 Ft/fő (45 EUR/fő).
A program során nincs kötelező belépő! 2. napi kis Múzeumban a vendégeink!

Minimum létszám: 35 fő.
A programváltozás jogát fenntartjuk! 

A részvételi díj tartalmazza: autóbuszos utazást, szállást reggelivel, borkóstolót, a programokat,  magyar idegenvezetőt.
A részvételi díj nem tartalmazza: baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját, útlemondási díjat, üdülőhelyi és regisztrációs díjat, belépőket, valamint a felárakat.

Beutazási szabályokról az alábbi linken tájékozódhat: Itt

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!