Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Szilveszter Görögországban 5 csillagos szállodákban 2023-2024

Görögország, Körutazás Görögországban, Körutazás Görögországban
  • Szálláskategória: Hotel *****
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás, Körutazás+Nyaralás, Üdülés - nyaralás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!


Egyes utazásokra 5% vagy 6% "FIRST MINUTE" KEDVEZMÉNY február 2-ig.

Leírás

Utazás:


Légkondicionált luxusautóbusszal.
Nincs éjszakai buszozás.

Szállás

1+1 éjszaka tranzitszállás oda- és visszaútban az Észak-Macedón Köztársaságban egy 5 csillagos szállodában, 2-3 ágyas, fürdőszobás szobákban.
5 éjszaka Kamena Vourla központjában, a tengerparttól 100 méterre található 5 csillagos szállodában, 2-3 ágyas, fürdőszobás szobákban. A szobák erkélyesek, tv-vel, telefonnal, hajszárítóval, minibárral felszereltek. A szállodához tartozik egy szép kert, termálvizes úszómedencék, szauna, tornaterem, teniszpálya.
Figyelem: A fenti szálloda Görögországban hivatalosan 5 csillagos besorolású, de Nyugat-Európában inkább erős 4 csillagos szintnek felelne meg.

Ellátás

Félpanzió / a reggeli mindenhol büfé, a vacsora a tranzitszálláson 3 fogásos menü, a görögországi szállodában pedig büfé (svédasztalos). A teljes részvételi díj tartalmazza a szilveszteri vacsorát is, amelynek keretében a szálloda a következőket biztosítja: bőséges büféasztal előételekkel, főételekkel, salátabüfével és desszertekkel; egy pohár pezsgő; zene.

 

1. nap:
Elutazás Székesfehérvárról, a Piac téri parkolóból reggel 4.45-kor. Budapestről az autóbusz 6 órakor indul a Déli pályaudvartól. Utazás a Kecskemét – Szeged – Újvidék – Belgrád – Niš – Kumanovo útvonalon. Szállás az Észak-Macedón Köztársaságban (1 éj).

2. nap: Tempé-völgy, Thermopülai-szoros
Átkelés Görögországba, utazás déli irányba. Útközben séta a vadregényes Tempé-völgyben (Aphrodité forrás, sziklakápolna), valamint pihenő az ókor egyik leghíresebb csatájának színhelyén, a Thermopülai-szorosnál (Leonidász király szobra, spártai katonák sírfelirata). Szállás egy hangulatos tengerparti kisvárosban, Kamena Vourlában (5 éj). A nap hátralévő részében pihenés.

3. nap: Meteorák, Kalambaka
Szabad program, pihenés.
Fakultatív program: Egész napos kirándulás a Meteorák sziklakolostoraihoz. A hatalmas sziklák tetejére épült bizánci kolostorok közül lehetőség legalább kettő meglátogatására. Több fotószünet után szabad program a sziklák lábainál fekvő hangulatos kisvárosban, Kalambakában.
A fakultatív program ára: 11.700 Ft + belépődíjak (garantált indulás).

4. nap: Athén
Reggeli után egész napos kirándulás Athénba. Autóbuszos városnézés (őrségváltás, akadémia, egyetem, könyvtár, Olimpiai Stadion, Zeusz-templom, Hadriánusz-kapu stb.), közös séta az Akropoliszon, majd az Akropolisz Múzeum megtekintése. Ezután lehetőség egyéni barangolásra a Plaka tekervényes utcáin.

5. nap: Delphoi
Kirándulás az ókori Görögország első számú jóshelyéhez, a csodálatos környezetben fekvő Delphoi jósdához. A Parnasszosz-hegységben található szentélyegyüttes az ókori emberek képzeletében a világ közepét jelentette. Az ásatási terület mellett lévő múzeum az egyik leggazdagabb egész Görögországban. Visszaérkezés a szállodába délután fél 4 körül.
Este zenés szilveszteri vacsora a hotel éttermében.

6. nap: Kamena Vourla
Újév napján szabad program, pihenés a szállodában.

7. nap: Thesszaloniki
Indulás hazafelé. Útközben ismerkedés Thesszalonikivel, Görögország második legnagyobb városával. Közös séta a legfontosabb nevezetességekhez (Fehér torony, Galerius diadalíve, Szent György-rotunda, Szent Demeter-bazilika stb.), majd szabad program. Szállás az Észak-Macedón Köztársaságban (1 éj).

8. nap:
Hazautazás a Kumanovo – Niš – Belgrád – Újvidék – Szeged – Kecskemét útvonalon. Érkezés Budapestre, majd Székesfehérvárra az esti órákban.

Fakultatív programok
Leírás Időtartam Ár
3. nap fakultatív program

+ belépők

11700

Időpont - Teljes részvételi díj
2023. dec. 27-2024. jan. 3.  254.000 Ft + 33.700 Ft (gálavacsora felár) = 287.700 Ft  
 

A teljes részvételi díj tartalmazza az autóbuszos utazást, a 7 éjszakai szállást félpanzióval (beleértve a szilveszteri zenés vacsorát is), a helyi idegenforgalmi adót, az útlemondási biztosítást, a felsorolt programokat és az irodánk idegenvezetőjét az indulástól az érkezésig, de nem tartalmazza a belépődíjakat. 

Egyágyas felár: 97.500 Ft 

3. ágy felnőtt kedvezménye: 68.000 Ft 

3. ágy gyerekkedvezménye:  91.000 Ft (12 éves korig) 

Tenger oldali szoba felára: 11.500 Ft / fő 

Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 485 Ft/nap

 

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy kiskorúak szülő nélküli utazása esetén közjegyző által hitelesített, vagy legalább két tanú által aláírt, hivatalos angol fordítással ellátott magyar nyelvű szülői hozzájáruló nyilatkozatot kérhetnek a határátlépéseknél.
Az EU tagországainak állampolgárai érvényes, kártyás személyazonosító igazolvánnyal vagy útlevéllel léphetnek be Görögországba, illetve Szerbiába és az Észak-Macedón Köztársaságba, melynek a hazaérkezés dátumához képest még legalább 6 hónapig érvényesnek kell lennie. 

AUTÓBUSZOS FELSZÁLLÓHELYEK
4.45 – Székesfehérvár Piac téri buszpu. melletti parkoló Vörösmarty tér felőli része
6.00 – Budapest Déli pályaudvarnál, a PRÍMA (CBA) – Déli Áruház felőli parkoló (Kosciuszkó Tádé utca)
7:10 – Kecskemét M5 és 52-es (dunaföldvári) út kereszteződése, OMV benzinkút
8:40 – Szeged MOL benzinkút az 55-ös út mentén (Kálvária sugárút 96)
 
A szabad helyekről munkatársaink adnak tájékoztatást! Kérje ajánlatunkat!

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!