Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Benelux országok és a Rajna-vidék

Németország, Rajna-vidék-Pfalz, Rüdesheim
  • Szálláskategória: Hotel ***+
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás, Városlátogatás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!


Egyes utazásokra 5% vagy 6% "FIRST MINUTE" KEDVEZMÉNY február 2-ig.

Leírás
Utazás

Légkondicionált autóbusszal (WC, DVD, italautomata).
Nincs éjszakai buszozás.

Szállás

7 éjszaka kétágyas, fürdőszobás szobákban. A németországi tranzitszállás (1. és 7. éj) és a Németország legnyugatibb részén található szálloda (6. éj) emelt szintű 3 csillagos, Hollandiában és Belgiumban 4 csillagos szállodákat biztosítunk.

Ellátás

Büféreggeli / fakultatív félpanzió.

 

 

1. nap:
Elutazás Székesfehérvárról a Piac téri parkolóból reggel 5.15-kor. Budapestről az autóbusz 6.30-kor indul a Déli pályaudvartól. Utazás a Tatabánya – Győr – Hegyeshalom – Linz – Nürnberg útvonalon. Szállás Németországban (1 éj).

2. nap: Rüdesheim, hajókirándulás a Rajnán
Ismerkedés a Rajna völgyének Mainz és Koblenz közötti kanyargós szakaszával, ahol szinte kilométerenként látható egy-egy vár vagy nevezetesség. Séta Rüdesheimban, a Rajna-völgy talán legbájosabb kisvárosában. A város egyik fő nevezetessége a Drosselgasse, egy mindössze 2 méter széles sétálóutca, melyet gyönyörű favázas házak szegélyeznek, a házakban szuvenír boltok, éttermek, borozók. (Rüdesheim a rajna-vidéki bortermelés központja.) Ezt követően lehetőség kb. 2 órás hajókirándulásra a Rajnán Rüdesheimtól Sankt Goarshausenig. A körutazás egyik csúcspontja ez a program, hiszen a hajóról élvezhető a legjobban a vidék páratlan szépsége. Délután továbbutazás a közép-hollandiai szállodába (2 éj).

3. nap: Amszterdam, Keukenhof virágpark
Utazás Amszterdamba, Hollandia sajátos hangulatú fővárosába. Lehetőség sétahajózásra a csatornákon és a Rijksmúzeum megtekintésére is. Ezt követően közös séta a belvárosban, a Dam tér környékén. A délutáni órákban a Keukenhof virágparkba látogatunk, amely Hollandia egyik legnagyobb turistaattrakciója. Tavasszal több millió virág nyílik itt, mely színpompás köntösbe bújtatja az egész parkot. 32 hektáros területével a világ legnagyobb szabadtéri „virágkiállításának” számít.

4. nap: Gouda, Hága, Antwerpen
Délelőtt séta egy elragadó holland kisvárosban, Goudában: főtér, városháza (az egyik legszebb Hollandiában), mázsaház (ahol a sajtot mérték) stb. Gouda után Hága, a holland parlament székhelye a következő állomás. Ismerkedés a várossal, lehetőség a világhírű Mauritshuis képtár megtekintésére. Továbbutazás a belgiumi szállodába (2 éj). Késő délután séta Antwerpenben, a Schelde torkolatánál épült kikötővárosban.

5. nap: Bruges, Gent
Kirándulás Flandria két gyöngyszemébe, Bruges-be és Gentbe, melyekhez hasonló gyönyörű városokat nagyon keveset lehet látni a világon. Mindkét városban közös séta a legfontosabb nevezetességekhez, majd marad elég szabadidő, hogy mindenki felfedezhesse a középkorból ránk maradt utcákat, házakat. Bruges-ben lehetőség nyílik részt venni a városnéző csónaktúrán.

6. nap: Brüsszel, Luxemburg
Délelőtt Brüsszelben, az egyesült Európa fővárosában az óváros főbb nevezetességeinek megtekintése (Fő tér a városházával, Manneken Pis szobor, Székesegyház), majd utazás az Ardenneken keresztül Luxemburgba. Ismerkedés a nagyhercegség szép fekvésű fővárosával, melyet hatalmas erődrendszere és fekvése miatt észak Gibraltárjának is szoktak nevezni. Szállás Németország legnyugatibb részén (1 éj).

7. nap: Heidelberg, Mainz
Délelőtt városnézés Heidelbergben, Németország ősi egyetemi városában (vár, Öreg híd, egyetemi épületek, lovagház stb.).
Továbbutazás Mainzba, Rajna-vidék-Pfalz tartomány székhelyére, Gutenberg szülővárosába. Séta a belvárosban (román kori császárdóm, Chagall üvegablakok a Szt. István templomban, gyönyörű favázas házak), majd szabadprogram, lehetőség a város egyéni felfedezésére. Szállás Németországban (1 éj).

8. nap: Rothenburg
Rövid látogatás egy romantikus, festői kisvárosban, Rothenburgban (sokan Németország legszebb kisvárosának tartják). Ezután hazautazás a Nürnberg – Linz – Hegyeshalom – Győr – Tatabánya útvonalon. Érkezés Budapestre, majd Székesfehérvárra a késő esti órákban.

Időpontok - Teljes részvételi díj
2023. máj. 3-10.  283.000 Ft  
2023. aug. 9-16.  265.000 Ft
 

A teljes részvételi díj tartalmazza az autóbuszos utazást, a 7 éjszakai szállást reggelivel, a helyi idegenforgalmi adókat, az útlemondási biztosítást, a felsorolt programokat és az idegenvezetést, de nem tartalmazza a belépődíjakat és a sétahajózások árát. 

Félpanziós felár:  75.500 Ft (7 vacsora) 

Egyágyas felár: 101.000 Ft 

Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 485 Ft/nap 



Autóbuszos felszállóhelyek
5:15 – Székesfehérvár Piac téri buszpu. melletti parkoló Vörösmarty tér felőli része
6:30 – Budapest Déli pályaudvarnál, a PRÍMA (CBA) – Déli Áruház felőli parkoló (Kosciuszkó Tádé utca)
7:15 – Tatabánya M1 pálya és 1-es főút kereszteződése, MOL benzinkút a McDonald's mellett
8:00 – Győr (VÁLTOZÁS!) Danubius Rába Hotel előtti turistabusz megálló (Árpád u. 34.)
 
A szabad helyekről munkatársaink adnak tájékoztatást! Kérje ajánlatunkat!
 
Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!