Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Három éj Velencében

Olaszország, Észak-Adria, Velence
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás, Körutazás+Nyaralás, Városlátogatás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!


Egyes utazásokra 5% vagy 6% "FIRST MINUTE" KEDVEZMÉNY február 2-ig.

Leírás

Barangolás egy mesevárosban és strandolás az Adriai-tengernél

Utazás

Légkondicionált autóbusszal (WC, DVD, italautomata).
Nincs éjszakai buszozás.

Szállás

3 éjszaka egy 3 csillagos szállodában, 2-3 ágyas, fürdőszobás, légkondicionált szobákban (tv, telefon). A szálloda Velence-Lido szigetének központjában található, ahonnan mind a tengerparti strand, mind a vaporetto-állomás rövid sétával elérhető. A 10-20 percenként közlekedő vaporettókkal percek alatt Velence központjába, a Szent Márk térre lehet jutni.

Ellátá

Büféreggeli. (A hazautazás reggelén a komp 7 óra körül indul, ezért a szálloda ezen a napon a reggelit hidegcsomagként adja.)
Ebédet vagy vacsorát a részvételi díj nem tartalmaz. (A szálloda környékén, illetve a megtekintett nevezetességek közelében többféle étkezési lehetőség van, a kiválasztásban az idegenvezető természetesen segítséget nyújt.)

 

1. nap: Velence
Elutazás Budapestről reggel 6 órakor a Déli pályaudvartól. Székesfehérvárról az autóbusz 7 órakor indul a Piac téri parkolóból. Utazás a Siófok – Nagykanizsa – Tornyiszentmiklós – Maribor – Ljubljana – Velence útvonalon. Érkezés Velencébe a délutáni órákban. Kompátkelés Velence-Lido szigetére az autóbusszal, a szállodai szobák elfoglalása (3 éj). Esti séta a Szent Márk téren és környékén.

2. nap: Velence
Lehetőség hajózásra a Canal Grandén, a város főútvonalán, ahol a legszebb paloták találhatók. Séta a városban, ismerkedés a város különleges hangulatával és legfontosabb nevezetességeivel (Frari templom, Rialto híd, Szent Márk tér, Szent Márk-székesegyház, Campanile, Dózse-palota, Sóhajok hídja stb.). Késő délután az érdeklődőkkel a világhírű Accademia képtárát nézi meg idegenvezetőnk.

3. nap: Velence, Murano, Burano
Szabad program. Strandolás az Adriai-tengernél, illetve barangolás Velence sikátorain és csatornáin keresztül.
Idegenvezetőnkkel kirándulási lehetőség Murano és Burano szigeteire. Murano a híres velencei üveggyártás központja, Burano pedig egy bűbájos halászfalu a velencei lagúnában.

4. nap: Padova
Kompátkelés az autóbusszal a szárazföldre. Délelőtt ismerkedés Padovával, Szent Antal városával, a híres bazilika megtekintése, majd hazautazás a Mestre – Ljubljana – Maribor – Tornyiszentmiklós – Nagykanizsa – Siófok útvonalon. Érkezés Székesfehérvárra és Budapestre a késő esti órákban.

A teljes részvételi díj tartalmazza az autóbuszos utazást, a kompátkelést Velence-Lido szigetére és vissza, a 3 éjszakai szállást reggelivel, a helyi idegenforgalmi adót, az útlemondási biztosítást, a felsorolt programokat és az idegenvezetést, de nem tartalmazza a belépődíjakat és a vaporettójegyeket.


Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 485 Ft/nap 

Autóbuszos felszállóhelyek
6.00 – Budapest Déli pályaudvarnál, a PRÍMA (CBA) – Déli Áruház felőli parkoló (Kosciuszkó Tádé utca)
7:00 – Székesfehérvár Piac téri buszpu. melletti parkoló Vörösmarty tér felőli része
7:40 – Siófok OMV benzinkút a McDonald's-nál
9:10 – Nagykanizsa MOL benzinkút a 7-es út mellett (Garay u. 15.)

A szabad helyekről munkatársaink adnak tájékoztatást! Kérje ajánlatunkat!

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!