Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Toszkána, Cinque Terre, Tengerparti Mesés Nyaralás Elba-szigétn

Olaszország, Körutazás Olaszországban, Körutazás Olaszországban
 • Szálláskategória: Hotel ***
 • Utazás módja: Busz
 • Típus: Körutazás, Körutazás+Üdülés, Üdülés
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!

Leírás
Egyedülállókat tudunk társítani 2 ágyas szobában FELÁR NÉLKÜL!

Utazás: Kényelmes, nyugati típusú autóbusszal, idegenvezetővel.
Az autóbuszon kávé, üdítő forintért kapható. Idegenvezetőnél kell jelentkezni. Idegenvezetőnk egész úton programot biztosít utasainknak (úti beszámolók, filmek, toto, stb.).
Az idegenvezető útközben a buszon videofilmekkel szórakoztatja, valamint kulturális beszámolóval tájékoztatja utasainkat.

Indulás: Budapest, Déli pu. mellet, az I. kerület Korona közből, reggel 5 órakor! Találkozó az indulás helyszínén hajnali 4.30 és 4.45 között!

További felszállási lehetőségek: Budapest-Székesfehérvár-Balaton déli oldala-Nagykanizsa-Szlovénia felé

Tranzitszállás (2+1 éjszaka):
Odafelé 2 éjszakát, visszafelé 1 éjszakát töltenek utasaink MontecatiniTermeben, középkategóriájú hotel***, wc/zuh. szobákban
(A szállásról bővebben: www.bertinihotelgroup.it)

1 ágyas felár: 34.000,- Ft / fő, vagy társítással oldható meg.

Szállás (5 éjszaka):
Nagyon szép családias Hotel *** Elba-sziget, érkezés Portoferraioba, majd indulás a Hotel Santa Caterina***-hoz.

Ellátás:
    

 • Kontinentális reggeli 8 alkalommal
 • Vacsora igényelhető a helyszínen vagy irodánkban:
       - Toszkana, Montecatini 2 alkalommal (22 € / fő / nap).
       - Elba szigetén 5 alkalommal lehet kérni vacsorát, amelyet a helyszínen kell fizetni (25 € / fő / nap).
       - Irodánkban is befizethető:
       > Montecatiniben 5.800,- Ft / fő / nap
       > Elbán 6.800,- Ft / fő / nap


Program:     

1. nap:
Folyamatos utazás Olaszország felé, három óránként pihenő. Ebédidő kulturált autógrilll éttermekben. Útközben a buszon utifilmeket vetít az idegenvezető, beszámolókat tart Toszkana vidékről, Elba-szigetéről, Pisa, Lucca, Montecatini városokról! Érkezés a termál kisvárosba a késő délutáni órákban! Lehetőség van felmenni Montecatini Alto kis településre a hegy tetejére egyénileg siklóval, és innen valóban csodálható a toszkán táj. Szállás elfoglalása, vacsorázási lehetőség.

2. nap:
CINQUE TERRE festői településeit ismerjük meg ezen a napon. Manarola szűk utcáiból indulunk a “szerelmesek útján” kb. 2 km egészen Riomaggiorréig. Itt kis vonatra szállunk, és 10 perc múlva már Monterossoba érkezünk. Itt van olyan strand, ahol fürdőzési lehetőség várja a turistákat. Innen hajóval indulunk tovább, ahonnan még csodás kis települések tárulnak a szemünk elé. Útunk utolsó állomása Portovenere kikötő, ahol Giuliano Medici szerelme, Simonetta született. A Szent Péter sziklára épült XII.sz-i templom után búcsúzunk CinqueTerre-től, és La Speziaból busszal a szállásra érkezünk. Vacsorázási lehetőség.

3. nap: ELBA-SZIGET
Reggeli után utazás autóbusszal, majd Piombino kikötőből hajóval. A menetidő kb fél óra. Érkezés délelőtt a szállásra, majd egésznapos fürdőzés a festői szépségü tengerparton. Szabadprogram. Vacsora a szállodában, vagy helyi kis vendéglőben is van lehetőség étkezésre.

4. nap: ELBA-SZIGET
Egésznapos fakultatív kirándulás autóbusszal a szigeten. Kikötők - Potoferraio, Porto Azzurro, séta a parton, üzletsorok, halászhajók, mediterán villák, kávézók. Napóleoni villák, ásványkiállítás, ahol kis vonattal megtekintjük a sziget kincseit, majd borkostoló, érkezés a szállodához. Délután napozás fürdőzés a tengerparton. Este séta a jacht kikötőben.   
Vacsorázási lehetőség a szállodában vagy helyi trattoria.

5. nap: ELBA-SZIGET
Hajókirándulás Porto Azzurro kikötőből, fürdőzés, ebéd a hajón, sziget, panorama!
Autóbuszal Portoferraio-ból érkezünk Porto Azzuroba, ahol kis hajóval indulunk tovább Elba-sziget felfedezésére, mesés öblök, ásványkitermelő helyek, szép villák tárulnak a szemünk elé útközben. Fürdőzés a legszebb öbölben, majd ebéd a fedélzeten: spaghetti borkóstolóval. Érkezés a kikötőbe a késő délutáni órákban, majd busszal látogatás egy gyönyörű kerámia kisüzembe, végül irány a hotelbe.

6. nap: GIGLIO-SZIGET
Tengerparti pihenés, szabadprogram. Azurkék öblök várják a nyaralókat: Golfo di Biodola, Golfo di Procchio vagy Portoferraio strand közel a szállodához. Lehetőség van ezen a napon kirándulni GIGLIO-SZIGETRE (65,- € + 10,- € a transzferek a szigeten – min. 15 fővel indul ez a program!)


7. nap: KORZIKA-SZIGET - BASTIA
Egésznapos Kirándulás KORZIKA-szigetre, BASTIA városba, hajóval, Elba-szigetről! Mesés nap a francia szigeten (min. 25 fővel indul)!
A nyári menetrendtől függ! Ez a program nem garantált!
Vagy napozás, fürdőzés Elba-szigeten a tengerparton!
Program ára: 80 €

8. nap:
     Reggeli után Portoferraioból komppal visszaérkezünk Piombinoba, ezután folytatjuk útunkat két középkori kis városba PISA és LUCCA, majd Montecarlo borvidék után, érkezés Montecatini Terme városkába, a tranzitszállásra. Szabadidő. Késő délután Toszkán Villa-Fattoria látogatása, ahol a táj gasztronomiai nevezetességeit kostóljuk meg: borok, előételek, toszkán pasta, ahova a turisták és az olaszok szívesen látogatnak el!

9. nap:

Hazaindulás Budapestre. Útközben 3 óránként pihenők, érkezés Budapestre az esti órákban.


A részvételi díj tartalmazza:

     - a szállást reggelivel
     - utazást
     - végig magyar kísérőt, idegenvezetőt

A részvételi díj nem tartalmazza:
- Mobyline kompjegyet Elba-szigetre, valamint a helyi idegenforgalmi adót, vacsorákat, fakultatív programokat, belépőket.
- Baleset-betegség-poggyász biztosítás külön köthető: 790,- Ft / fő / nap
- Idegenforgalmi szállásadók, városokba behajtási illetékek, egyes esetekben kikötői adót, mely mindig a helyszínen fizetendő!

A fakultatív programok és a belépők külön fizetendőek: (Nem kötelezőek!)

Cinque Terre települései program kishajókkal, busszal, kisvonattal idegenvezetéssel:
(Manarola, Riomaggiore, Monterosso, Vernazza, Cornilia)
    80,- € / fő
 
Elba szigettúra busszal Napóleon téli, nyári villák - múzeum, ásványkiállítás, kisvasút, borkostoló:
    50,- € / fő
 
Elba-sziget kishajó kirándulás, ebéddel, fürdőzőssel:
    50,- € / fő
 
Elba-sziget piac:
    15,- € / fő
 
Elba szigetére a hajójegyet oda-vissza a helyszínen kell befizetni: (Részvételi díj eurós része – Kötelező!)
    50+50,- € / fő
 
Korzika, Bastia, egésznapos hajós kirándulás idegenvezetővel!
A nyári menetrendtől függ! Ez a program nem garantált!
    80,- € / fő
 
Pisa, Lucca vásornézés és Toszkán borvidéken estebéd, olasz Montacarlo hazafelé, borok, ízek, előételek, pasta, toszkana.
    10+10,- € / fő + belépők (Pisa + Lucca városnézés)
    18,- € / fő (Toszkán Villa estebéd)
 
 
FIGYELEM!
A részvételi díj eurós része csoportos utazás esetén a helyi behajtási illeték a városokra, mely a felnőtteknek 60,- € / fő, a gyerekeknek csak 40,- € / fő összesen, és ez az összeg a helyszínen fizetendő érkezéskor az idegenvezetőnél, összesen csak egy alkalommal!

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!