Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Bécs adventi hangulatban

Ausztria, Bécs és környéke, Bécs
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Városlátogatás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!


Egyes utazásokra 5% vagy 6% "FIRST MINUTE" KEDVEZMÉNY február 2-ig.

Leírás

Utazás:

Légkondicionált luxusautóbusszal.
Nincs éjszakai buszozás.


Szállás

1 éjszaka Bécs környékén egy 4 csillagos szállodában, kétágyas, fürdőszobás szobákban. A szálloda az irodánk értékelése szerint inkább erős 3 csillagosnak felel meg.

 

Ellátás
 

Büféreggeli / fakultatív félpanzió

 

1. nap: Heiligenkreuz, Mödling, Bécs
Elutazás Székesfehérvárról a Piac téri parkolóból 5.15-kor. Budapestről az autóbusz 6.30-kor indul a Déli pályaudvartól. Utazás a Tatabánya – Győr – Hegyeshalom – Heiligenkreuz útvonalon. Heiligenkreuz egy kis falu Bécs mellett, a Bécsi-erdő nevű hegység szívében. Itt található Ausztria legrégibb és legjelentősebb ciszterci kolostora. A középkorból kiváló állapotban fennmaradt épületegyüttes a közép-európai gótika egyik legértékesebb műemléke. A vezetés során nem csak a kolostor különböző termeit csodálhatjuk meg, hanem sok érdekességet is megtudhatunk a szerzetesek évszázadokkal ezelőtti aszkéta életmódjáról. 
Heiligenkreuz után szabadidő a közeli Shopping City Süd bevásárlóközpontnál (Európa egyik legnagyobb bevásárlóközpontja). Figyelem: azon utasainkat, akik nem akarják az időt vásárlással tölteni, az autóbusz elviszi a közeli Mödling városkába, így ott idegenvezetőnkkel egy sétát tehetnek a hangulatos óvárosban. 
Ezután Bécsbe utazunk, ahol kora estig lehetőség lesz barangolásra a híres karácsonyi vásárban vagy a Mariahilfer Strassén. Szállás Bécs környékén (1 éj).

 

2. nap: Schönbrunn, Bécs
Először a Habsburgok világhírű palotájába, a Bécs egyik külvárosában található Schönbrunni kastélyba látogatunk. A pompás belső termek megtekintése közben sok magyar vonatkozású emlékkel is találkozhatunk. Késő délelőtt ismerkedés az osztrák fővárossal az autóbuszból, majd közös séta a belvárosban. Ezután szabad program, lehetőség a Hofburg világhírű kincstárának, vagy a Császári Lakosztályoknak, esetleg valamely más múzeumnak a meglátogatására. A bécsi program befejezéseképpen még marad idő egy sétára a karácsonyi vásár területén.
Hazaindulás a késő délutáni órákban, utazás a Hegyeshalom – Győr – Tatabánya útvonalon. Érkezés Budapestre, majd Székesfehérvárra az esti órákban.

 

Időpontok - Teljes részvételi díjak
2023. dec. 2-3.  44.900 Ft  
2023. dec. 16-17.  44.900 Ft
 

A teljes részvételi díj tartalmazza az autóbuszos utazást, az 1 éjszakai szállást reggelivel, az útlemondási biztosítást, a felsorolt programokat és az idegenvezetést, de nem tartalmazza az esetleges belépődíjakat. 

Félpanziós felár:  6.300 Ft (1 vacsora) 

Egyágyas felár: 9.700 Ft

Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 485 Ft/nap


AUTÓBUSZOS FELSZÁLLÓHELYEK
5:15 – Székesfehérvár Piac téri buszpu. melletti parkoló Vörösmarty tér felőli része
6:30 – Budapest Déli pályaudvarnál, a PRÍMA (CBA) – Déli Áruház felőli parkoló (Kosciuszkó Tádé utca)
7:15 – Tatabánya M1 pálya és 1-es főút kereszteződése, MOL benzinkút a McDonald's mellett
8:00 – Győr Danubius Rába Hotel előtti turistabusz megálló (Árpád u. 34.)

A szabad helyekről munkatársaink adnak tájékoztatást! Kérje ajánlatunkat!

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!