Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Trópusi kikapcsolódás a lenyűgöző Fülöp-szigeteken - csoportos körutazás tengerparti pihenéssel

Fülöp-szigetek, Fülöp-szigetek, Körutazás a Fülöp-szigeteken
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Egzotikus út, Fakultatív program lehetőség, Körutazás+Nyaralás, Nyaralóprogram, Városlátogatás, Üdülés - nyaralás
Szűrés
Indulás: 2025-02-27-tól
2025-03-12-ig
Szobatípus: 2 ágyas szoba
Időtartam: 11 éj
Ár:
1149900.00 Ft/fő; 11.27-ig előfoglalási kedvezmény
Ajánlatkérés
Indulás: 2025-02-27-tól
2025-03-12-ig
Szobatípus: 2 ágyas szoba
Időtartam: 11 éj
Ár:
1199900.00 Ft/fő
Ajánlatkérés
Leírás

Bevalljuk, hogy a Fülöp-szigetek paradicsomi szigetei közül nem könnyű feladat választani! Összegyűjtöttünk párat a legszebbek közül egy utazásba, hogy Önök is megcsodálhassák, mennyi csodás látnivalót és mesés tengerpartot rejt Cebu, Bohol és Boracay szigete!

 

Újdonság!

 

Előfoglalási kedvezmény:

3 hónappal indulás előtt: 50 000 Ft/fő

 

Dátum: 2025. február 27 – március 12.

Időtartam: 14 nap/11 éj

Utazás: Menetrendszerinti repülőjáratokkal

Repülési idő: Kb. 14 óra

Elhelyezés: 4 csillagos szállodákban

Ellátás: 11 reggeli, 4 ebéd

Idegenvezetés: A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.

Minimum létszám: 15 fő

 

Trópusi kikapcsolódás a lenyűgöző Fülöp-szigeteken ajánlatunk programleírása

 

1-2. nap: elutazás Cebu szigetére

Elutazás Budapestről a délutáni órákban dubaji átszállással Cebu szigetére, érkezés másnap délután. Transzfer a tengerparti szállodába, szállás Cebun (3 éj).

 

3. nap: Cebu

Egész napos szabad program, kikapcsolódás a tengerparton.

 

4. nap: Cebu

Egész napos szabad program, kikapcsolódás a tengerparton.

 

Fakultatív programlehetőség: Egész napos kalandtúra Cebun piknik ebéddel. Hajókirándulás a Pescador szigethez, sznorkelezés a gyönyörű korallok között, majd megtapasztalhatjuk milyen elképesztő érzés hatalmas szardínia rajok között úszni, és ha szerencsések vagyunk, akár tengeri teknősökkel is találkozhatunk. Ezután Cebu legszebb látnivalójához, a meseszép Kawasan vízeséshez látogatunk. A trópusi dzsungelen keresztül kanyargó ösvényt követve, rövid gyalogtúrával érjük el a gyönyörű vízesést, ahol természetesen meg is mártózhatunk a valószínűtlenül türkizkék vízben. Részvételi díj: 84 900 Ft/fő.

 

5. nap: Bohol

Délelőtt komppal utazunk át Bohol szigetére. Ellátogatunk a Baclayon templomhoz, találkozunk az apró, de hatalmas szemekkel rendelkező Tarsier-el (koboldmaki), megcsodáljuk a több mint ezer fűvel benőtt mészkődomb, vagyis a Csokoládé-dombok látványát és hajózunk egyet a Loboc-folyón. Délután elfoglaljuk tengerparti szállásunkat Panglao szigetén (3 éj).

 

6-7. nap: Panglao

Egész napos szabad program, kikapcsolódás a szálloda csodás fehérhomokos tengerpartján.

 

Fakultatív programlehetőség: Delfinles, Virgin homokpad és Balicasag sziget hajókirándulás ebéddel. Korai indulás a szállodából, a programot delfinlessel kezdjük, majd a mesés látványt nyújtó, csak apálykor látható Virgin homokpadhoz látogatunk. Utolsó állomásunk a kör alakú Balicasag sziget, a búvárok kedvence, nem véletlenül, hiszen rendkívül gazdag a szigetet körülvevő korallzátony élővilága. Snorkelezés közben megcsodálhatjuk a színpompás trópusi halakat és tengeri teknősökkel is találkozhatunk. Részvételi díj: 76 900 Ft/fő.

 

8. nap: Cebu és Boracay

Délelőtt visszautazás komppal Cebu szigetére, rövid látogatást teszünk Cebu városában. A gazdag hagyományokkal rendelkező város fő látnivalói a Santo Nino templom és a San Pedro erőd. Ebéd egy helyi étteremben, majd transzfer a repülőtérre. Délután repülés Caticlan repülőterére, majd továbbutazás hajóval Boracay paradicsomi szigetére. Transzfer a szállodába, szabad program. Szállás Boracay szigetén (4 éj).

 

9-11. nap: Boracay

Szabad program, kikapcsolódás a világ egyik legszebb tengerpartján.

 

Fakultatív programlehetőség: félnapos Boracay szigettúra. Fedezzék fel Boracay szigetének legszebb látnivalóit ezen a félnapos kiránduláson, köztük a legszebb tengerpartokat, mint a Puka és az Ilig-iligan Beach, a Willy’s Rock sziklaformációt és a mangrove parkot. Részvételi díj: 32 900 Ft/fő.

 

12. nap: Manila

Reggel transzfer a repülőtérre, elutazás Manilába. A repülőtérről indul mai kirándulásunk egy évszázados múltú rizs- és kókuszpálma ültetvényre, a csodás környezetben fekvő Villa Escudero-hoz. Megcsodáljuk az ültetvényt létrehozó család magángyűjteményét a múzeumban, vízibivaly fogattal teszünk látogatást a helyi faluban, az ebédünket különleges helyszínen, egy vízesés mellett, vízben hűsölő lábbal fogyaszthatjuk el, majd úszhatunk egyet a csodás medencékben. Délután visszautazás Manilába. Szállás Manilában (1 éj).

 

13-14. nap: Manila, hazautazás

Délelőtt ismerkedés Manila látnivalóival: a Makati negyed modern épületei, a Rizal Park, a Santiago erőd, a San Augustin templom és a fallal körülvett Intramuros városrész. Délután rövid szabad program, este transzfer a repülőtérre, elutazás Budapestre dubaji átszállással, hazaérkezés a kora délutáni órákban.

 

A programok sorrendje változhat.

 

 

Fakultatív programok
Leírás Időtartam Ár
Kalandtúra Cebun piknik ebéddel

Minimum 8 fő jelentkezése esetén indul

84900
Delfinles

Delfinles, Virgin homokpad és Balicasag sziget kirándulás ebéddel. Minimum 8 fő jelentkezése esetén indul)

76900
Boracay szigettúra

Minimum 8 fő jelentkezése esetén indul.

32900
Részvételi díj 2 fő részére Ft/fő Létszám /fő Összesen Ft/2 fő
Utazási szolgáltatások díja kétágyas szobában
útlemondási biztosítással (2 %)
1 199 900 2 2 399 800
Repülőtéri illeték kb. 170 000 2 340 000
Teljes csomagár 2 fő részére 2 739 800

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, repülőtéri illeték kb. 170 000 Ft, szállás 11 éjszakára a megadott ellátással, programok a leírás szerint, belépőjegyek a nevezetességekhez, útlemondási biztosítás.

 

A részvételi díj nem tartalmazza: szervizdíj/borravaló** (helyszínen fizetendő, kb. 50 USD/fő), utasbiztosítás.

 

További árak:

egyágyas felár: 380 000 Ft/fő
felnőtt pótágyon részvételi díj: 1 119 900 Ft/fő
Kalandtúra Cebun piknik ebéddel: 84 900 Ft/fő (Minimum 8 fő jelentkezése esetén indul)
Delfinles, Virgin homokpad és Balicasag sziget kirándulás ebéddel: 76 900 Ft/fő (Minimum 8 fő jelentkezése esetén indul)
Boracay szigettúra: 32 900Ft/fő (Minimum 8 fő jelentkezése esetén indul)

 

Előfoglalási kedvezmény: legkésőbb 3 hónappal az indulást megelőzően 50 000 Ft/fő kedvezmény

 

*Biztosítások: A részvételi díj tartalmazza az útlemondási biztosítás díját, amely nem kötelező, megkötését a szigorú lemondási feltételek miatt javasoljuk. A részvételi díj nem tartalmazza az utasbiztosítást, kérje kedvező ajánlatunkat Covid fedezettel rendelkező betegség-, baleset- és poggyászbiztosításra.

 

**Szervízdíj/borravaló: Helyi szokás szerint a szolgáltatók (pl. sofőr, helyi idegenvezető, kiszolgáló személyzet) elvárja a szervízdíjat/borravalót, amely a legtöbb országban kötelező és az idegenforgalomban bevett szokás.

 

Teljes ár (Bruttó árazás, csomagár)

A csoportos utazások részvételi díja valamennyi kötelezően fizetendő költséget tartalmaz, amely minimálisan szükséges ahhoz, hogy az utazó részt tudjon venni az utazáson. A részvételi díjon felül egyéni igény szerint foglalhatók további szolgáltatások (pl. fakultatív ellátás, fakultatív programok, extra poggyász, vízumdíj, esetleges belépők, biztosítások), ezen szolgáltatások díját valamennyi útnál részletesen megadjuk. Nem tartalmazza a teljes részvételi díj az utazás helyszínén fizetendő szervizdíjat/borravalót.

Hivatalos ajánlatnak csak az ajánlatkérést követően elkészített, konkrét utazásra vonatkozó és opciós foglalást is tartalmazó írásbeli ajánlat minősül.
A helyek elfogyhatnak.

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!