Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Húsvéti vásár a Schloss Hof kastélynál és városnézés Pozsonyban

Ausztria, Alsó-Ausztria, Schlosshof
 • Szálláskategória: Program szerint
 • Utazás módja: Busszal
 • Típus: 1 napos utak, Városlátogatás
Szűrés
Indulás: 2024-03-09-tól
2024-03-09-ig
Szobatípus: Szállás nélkül
Időtartam: 1 nap
Ár:
13990.00 Ft/fő, Szállás nélkül, Önellátás, 2 felnőtt
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-03-16-tól
2024-03-16-ig
Szobatípus: Szállás nélkül
Időtartam: 1 nap
Ár:
13990.00 Ft/fő, Szállás nélkül, Önellátás, 2 felnőtt
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-03-23-tól
2024-03-23-ig
Szobatípus: Szállás nélkül
Időtartam: 1 nap
Ár:
13990.00 Ft/fő, Szállás nélkül, Önellátás, 2 felnőtt
Ajánlatkérés

Leírás

Leírás: Buszos utazás a Schloss Hof kastélyhoz és a Hauswirth csokigyár mintaboltjába. A Bécstől mintegy 50 kilométerre lévő főúri kastélyban minden évben hangulatos húsvéti vásárt rendeznek, amelynek során a palotát is megismerhetjük! A vásár előtt még egy kis pozsonyi városnézésre is lesz idő!

Ellátás: Önellátás

Közlekedés: Autóbusz

Program: Indulás reggel 6:00-kor (Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 5., Városligeti csónakázó és Műjégpálya). A vidéki felszállást kérjük, foglaláskor jelezzék! Folyamatos buszos utazás rövid pihenőkkel Pozsonyba. Séta helyi idegenvezetőnkkel Pozsony belvárosában, ahol mindent kívülről tekintünk meg: Szlovák Nemzeti Múzeum, Szlovák Nemzeti Galéria, Komensky Egyetem, Nemzeti Színház, Szent Márton székesegyház, Óváros háza (Városi múzeum), Prímáspalota (Tükörterem és Galéria), Jó Pásztor háza (Óratörténeti kiállítás), Ferences templom és rendház, Szentháromság templom, Mihály kapu, Vár. A városnézést követően rövid szabadprogram.
A pozsonyi városnézés után utazás a Schloss Hof kastélyhoz! Schloss Hof Bécstől 50 km-re található. A kastélyt reprezentatív vidéki és vadászkastélyként építették Savoyai Jenő herceg számára. Főúri lakrészeivel, művészi teraszos kertjével és idilli gazdasági épületeivel Ausztria legszebb barokk épületegyütteseihez tartozik. A 2005-ös részletes restaurálási munkálatok után Ausztria legnagyobb vidéki kastélylétesítménye visszanyerte régi csillogását, s újra pompás ünnepségeknek ad helyet.
A csoportos kastélylátogatás után szabadprogram követketik a kastély kertjében (angol kert, gyümölcsöskert, füvészkert, rózsakert), és majorságában (állatsimogató, lovarda, tevék, fehér szamarak, alpakkák). A kastély udvarában húsvéti kirakodó vásárt rendeznek, ahol mindenki megtalálja a kedvére való ajándékot szerettei számára. A sokszínű, jó minőségű kínálat mellett húsvéti műsorokkal, játékokkal várják a látogatókat a majorságban és a barokk kertben egyaránt!
Ízelítő a húsvéti vásár kínálatából
? több tucat kiállító húsvéti és egyéb kézműves termékekkel
? hazai és külföldi gasztronómiai finomságok
? állandó, illetve időszaki kiállítások a kastély termeiben
? a tavaszi szépségében tündöklő barokk kert és az autentikus birtok
? állatsimogató, nyuszitojás-keresés.
? kreatív műhelyek a legkisebbeknek és egyéb érdekes programok
Visszaindulás 18 órakor, érkezés az esti órákban a kiindulási helyre.


Húsvét a Schloss Hof kastélynál
o Autóbuszos utazás
o Húsvéti vásár
o Pozsonyi városnézés

További fontos tudnivalók:
o A vidéki fel- és leszállási helyek mindig a menetirány szerinti oldalon találhatók. Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon! Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor! A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak a felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!
o Az indulás előtt egy héttel semmilyen módosítás nem lehetséges (név, út, időpont, biztosítás, vacsora, stb.)
o Névmódosítás, felszállásihely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő megfizetése esetén lehetséges.
o Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!
o Az utazások az időjárástól függetlenül indulnak, javasoljuk az évszaknak megfelelő öltözködést, illetve hátizsákot, amely tartalmaz némi szendvicset és vizet, esős időjárás esetén esőkabátot.
o Az ülésrend a fix ülőhely feláras helyeken kívül a befizetések sorrendjében kerül beosztásra az indulás előtt. Fix ülőhely: 3.000 Ft/fő foglaláskor fizetendő. Akik együtt jelentkeznek, mindenképp egymás mellett ülnek.
o 20.000 Ft/fő alatti részvételi díj esetén a részvételi díj egy összegben fizetendő jelentkezéskor!
o 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.
o Az iroda a program változtatás jogát fenntartja.
o A pihenőhelyek mosdóinál fizetni kell, így jó, ha rendelkezik apró pénzzel.
o A belépők árát az utaskísérő/idegenvezető szedi össze a buszon. Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel készülni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból. A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, foglalási/szervezési költség, stb.). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerülnek.
o A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.
o Az autóbuszon elektromos roller valamint kerékpár szállítása biztonsági okokból tilos!
UTASBIZTOSÍTÁS: Felhívjuk Tisztelt Utasaink figyelmét, hogy bár a Baleset-Betegség és Poggyászbiztosítás, valamint az Útlemondási (Sztornó) biztosítás megkötésére nem kötelezünk senkit arra, hogy nálunk kösse meg biztosítását, azonban útjainkon csak azok vehetnek részt, akik rendelkeznek utasbiztosítással. Amennyiben irodánknál kötötte, egyéb teendője ezzel kapcsolatban nincs. Ellenkező esetben viszont felszállás előtt idegenvezetőnknek/csoportkísérőnknek szükséges bemutatni az utazás időtartamára szóló, non-stop asszisztenciával rendelkező utasbiztosítási kötvényt. (Az Európai Egészségbiztosítási Kártya nem elegendő, viszont az ellátáshoz megkönnyíti az ellátást).
Kérjük indulás előtt ellenőrizzék mobiltelefonjuk működését, rooming szolgáltatásukat a mobil szolgáltatójuknál! Amennyiben a programban változás lesz, sms-ben értesítjük önöket. Ha a telefon ki van kapcsolva, vagy nem működik a rooming szolgáltatás, nem tudjuk Önöket elérni, felelősséget nem vállalunk, az utazási irodát kártérítési felelősség nem terheli!
Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?ausztria
https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/szlovakia


Az ár tartalmazza:

 • Az utazást busszal, a szervezést és a magyar nyelvű idegenvezető/csoportkísérést.

Az ár nem tartalmazza:

 • A belépők árát, az étkezést, a vox készüléket a biztosítást, az adminisztrációs díjat, mely foglaláskor fizetendő, valamint a turista buszok parkolási díját helyszíni fizetéssel.

  BBP biztosítás: 600 Ft/fő (70 éves korig): BBP biztosítás : 1.200 Ft/fő(70 éves kortól)
  Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (foglaláskor kötelezően fizetendő)

  Belépőjegyek, fakultatív programok, várható költségek: (Helyszínen fizetendők a megadott pénznemben, készpénzben. Bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.)

  - Parkolási díj + pozsonyi idegenvezetés díja 10 EUR/fő
  - Belépőjegy a vásárra + barokk kert +kastélybelépő+ helyi tárlatvezetés: Felnőtt: 28 EUR/fő Gyerek(6-18 éves korig): 15,50 EUR/fő

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!