Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Halloween party a Familyparkban

Ausztria, Burgenland, Rust
 • Szálláskategória: Program szerint
 • Utazás módja: Busszal
 • Típus: 1 napos utak
Szűrés
Indulás: 2023-10-28-tól
2023-10-28-ig
Szobatípus: Szállás nélkül
Időtartam: 1 nap
Ár:
12990.00 Ft/fő, Szállás nélkül, Önellátás, 2 felnőtt
Ajánlatkérés

Leírás

Leírás: Buszos utazás a Familyparkba, Európa egyik legizgalmasabb vidámparkjába, ahol Halloween alkalmából boszorkányokkal, bűvészekkel és más különleges lényekkel találkozhatnak kicsik és nagyok egyaránt! Fergeteges Halloween party a Familyparkban és látogatás a Hauswirth csokoládégyár mintaboltjában! Az út minden korosztály számára ajánlott.

Ellátás: Önellátás

Közlekedés: Autóbuszos utazás

Program: Indulás 06:00 kor (Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 5., Városligeti csónakázó és Műjégpálya). A vidéki felszállást kérjük, foglaláskor jelezzék! Folyamatos buszos utazás a Familyparkba rövid pihenővel.

Útközben megállunk Kittsee-ben, a Hauswirth csokoládégyár mintaboltjában, ahol kóstolás, majd vásárlási lehetőség vár ránk akár a jellegzetes Halloween-csokoládékból, amelyek csak ez alkalommal kaphatók. A délelőtti órákban megérkezünk a Familyparkba, Ausztria legnagyobb szabadidőparkjába, amely fantasztikus szórakozást kínál 140.000 négyzetméteren! A parkban minden felnőtt és gyermek jól érzi magát, egy nap sokszor kevés is, hogy mindent kipróbáljunk, amit szeretnénk! ?
A parkban minden évben újdonságok várják a gyerekeket!

Halloween party 2023. október 28-án!

Halloweenkor mindig érdemes ellátogatni a Familyparkba, mert boszorkányok és bűvészek a világ minden tájáról özönlenek a komor tölgyerdőbe, és kísérteties, varázslatos kalandokat nyújtanak kicsiknek és nagyoknak. Változatos, varázslatokkal és meglepetésekkel teli szórakoztató program vár ránk idén is! A misztikus lények huncutkodni fognak a parkban, s megpróbálnak minket elvarázsolni. Kísértetiesen szép dekorációk ameddig a szem ellát, lélegzetelállító fényhatások és sok más különlegesség biztosítja a családbarát halloweeni élményt! A semmiből tűnnek fel akrobaták, trükkjeikkel elvarázsolják a park látogatóit.

Alex Neumayer osztrák sütőtökfaragó-mester ejt ámulatba minket szörnyű tökös faragásaival, amelyeket megfoghatunk, megnézhetünk és meg is vásárolhatunk. Legnagyobb sütőtöke Halloween idején biztosan kísérteni fog a parkban. Ki gondolta volna, hogy a sütőtök még énekelni is tud?

Csatlakozzon a kísértetiesen színes felvonuláshoz, amely hosszú sétára invitál a parkban. A legkisebbeknek a Familypark naponta két gyerekműsort kínál, amelyet a parkon át vezető ünnepi felvonulás zár le. A sminkboszorkányok fantasztikus, hátborzongató grimaszokat varázsolnak. Látogassa meg a kalózcsatát és válasszon számos motívum közül!

Hazaindulás este 19 órakor, így sötétedést követően még izgalmasabb a hullámvasút, a körhinta az erdei vasút és minden, ami mozog! Érkezés a kiindulási helyre az éjszakai órákban.

További fontos tudnivalók:

o A vidéki fel- és leszállási helyek mindig a menetirány szerinti oldalon találhatók. Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon! Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor! A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak a felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!
o Az indulás előtt egy héttel semmilyen módosítás nem lehetséges (név, út, időpont, biztosítás, vacsora, stb.)
o Névmódosítás, felszállásihely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő megfizetése esetén lehetséges.
o Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!
o Az utazások az időjárástól függetlenül indulnak, javasoljuk az évszaknak megfelelő öltözködést, illetve hátizsákot, amely tartalmaz némi szendvicset és vizet, esős időjárás esetén esőkabátot.
o Az ülésrend a fix ülőhely feláras helyeken kívül a befizetések sorrendjében kerül beosztásra az indulás előtt. Fix ülőhely: 3.000 Ft/fő foglaláskor fizetendő. Akik együtt jelentkeznek, mindenképp egymás mellett ülnek.
o 20.000 Ft/fő alatti részvételi díj esetén a részvételi díj egy összegben fizetendő jelentkezéskor!
o 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.
o Az iroda a program változtatás jogát fenntartja.
o A pihenőhelyek mosdóinál fizetni kell, így jó, ha rendelkezik apró pénzzel.
o A belépők árát az utaskísérő/idegenvezető szedi össze a buszon. Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel készülni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból. A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, foglalási/szervezési költség, stb.). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerülnek.
o A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.
o Az autóbuszon elektromos roller valamint kerékpár szállítása biztonsági okokból tilos!

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről gondoskodni. Ennek hiányában meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

UTASBIZTOSÍTÁS: Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy az utazáson való részvétel feltétele az érvényes utasbiztosítás megléte. Amennyiben irodánknál kötötte, egyéb teendője ezzel kapcsolatban nincs. Ellenkező esetben viszont felszállás előtt idegenvezetőnknek/csoportkísérőnknek szükséges bemutatni az utazás időtartamára szóló, non-stop asszisztenciával rendelkező utasbiztosítási kötvényt. (Az Európai Egészségbiztosítási Kártya nem elegendő, viszont az ellátáshoz szükséges, illetve megkönnyíti az ellátást).

Kérjük indulás előtt ellenőrizzék mobiltelefonjuk működését, rooming szolgáltatásukat a mobil szolgáltatójuknál! Amennyiben a programban változás lesz, sms-ben értesítjük önöket. Ha a telefon ki van kapcsolva, vagy nem működik a rooming szolgáltatás, nem tudjuk Önöket elérni, felelősséget nem vállalunk, az utazási irodát kártérítési felelősség nem terheli!

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?ausztria


Az ár tartalmazza:

 • Az autóbuszos utazás, és az idegenvezetés költségeit.

Az ár nem tartalmazza:

 • BBP biztosítás (70 éves korig): 6.00Ft/fő
  BBP biztosítás (70 éves kortól): 1.200 Ft/fő

  Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő

  Külön fizetendő a kötelező városbelépési + transzfer díj!!: 8 EUR/fő, melyet az autóbuszra felszálláskor szükséges az idegenvezetőnek fizetni.

  Belépő (változtatás jogát fenntartjuk.)

  Csoportos jegyár (20 főtől): 37 EUR/fő ( 3 éves kortól) (helyszínen csoportkísérőnknek fizetendő) (szülinaposok 3- 13,99 évig) ingyen léphet be a parkba.

  A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, foglalási/szervezési költség, stb.)

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!