Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Mókázás a Fertőtavi meseparkban: Family Park

Ausztria, Burgenland, Rust
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: 1 napos utak, Sportos kirándulások
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!

Leírás

Leírás: Az egész családnak szóló akció, kaland és felejthetetlen élmények egy teljes napra Ausztria legnagyobb szabadidő parkjában.

Ellátás: Önellátás

Közlekedés: Autóbusszal

Program: Indulás 06:00 kor, Budapest,14. kerület,- Olof Palme sétány 5.(Városligeti csónakázó és Műjégpálya) (Vidéki felszállást foglaláskor jelezzék). Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel.
Érkezés Ausztriában, a délelőtti órákban. Látogatást teszünk a Family Parkba, mely Ausztria legnagyobb szabadidőparkja! Fantasztikus szórakozás 140.000 négyzetméteren. A négy különböző tematikus élményterületen, a "Kalandvárban", a "Meseerdőben", a "Kalandszigeten" és a "Tanyán" mindenki megtalálhatja a neki megfelelő szórakozást.
Számtalan játék lehetőség várja itt a kicsi és nagyobb gyerekeket. Sárkányvasút, hullámvasút, körhinta, malacvasút, traktorvasút, Kacsa-körhinta. A mókás erdei futam nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy a gyerekek vaddisznók és rókák hátán galoppozzanak. A Sárkánybarlangban egy "igazi" sárkánnyal találkozhatnak. A bátrak kipróbálhatják az óriási Templom-csúszdát, a Krokó-vízipályát és az "Isteni villám" hullámvasutat. Az Őrült madárijesztő mindenkit nevetésre késztet. 2020 év újdonsága a Vizierőmű, ahol a meleg nyári napokon igazán felfrissülhetünk. 2022-ben másfél év építési munkálatok után megnyílt a Ausztria legnagyobb vadvízi túrája is.
A gyerekek több mászó labirintus közül választhatnak, de találunk itt vadasparkot is állatsimogatóval. Fáradalmaikat a szülők és gyerekek az éttermekben (Filippo Vendéglője, a Várkocsma, az Erdei Vendéglő vagy a Parasztkocsma, a Szamáritató, a mediterrán jellegű Római Étterem és a Kikötői Taverna) pihenhetik ki, ahol természetesen gyerekmenü is kapható ajándékkal. A babaételeket mikróban is felmelegíthetjük.

A szabadidő parkban minden gyerek jól érzi magát. Egy nap sokszor kevés is. ?
A parkban minden évben újdonságok várják a gyerekeket. Érkezés a kiindulási helyre a késő esti órákban.

További fontos tudnivalók:
- A vidéki fel-, leszállási helyek, mindig menetirány szerinti oldalon történik. Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon! Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor (a csatlakozás időpontját web oldalunkon olvashatják.) A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!
- Az indulás előtt egy héttel semmilyen módosítás nem lehetséges (név, út, időpont, biztosítás, vacsora...)
- Névmódosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő megfizetése esetén lehetséges.
-Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!
- Az utazások az időjárástól függetlenül indulnak, javasoljuk az évszaknak megfelelő öltözködést, az útra hátizsákot hozni, mely tartalmaz némi szendvicset és vizet, esős időjárás esetén esőkabátot.
- Az ülésrend a fix ülőhely feláras helyeken kívül, a befizetések sorrendjében kerül beosztásra az indulás előtt. Fix ülőhely:3.000 Ft/fő foglaláskor fizetendő. Akik együtt jelentkeznek mindenképp egymás mellett ülnek.
-20.000 Ft/fő alatti részvételi díj esetén a részvételi díj egy összegben fizetendő jelentkezéskor!
-35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben. - Az iroda a program változtatás jogát fenntartja. -A pihenőhelyek mosdóinál fizetni kell, így jó ha rendelkezik apró pénzzel. -A belépők árát az utaskísérő/idegenvezető szedi össze a buszon. Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel készülni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból. A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, foglalási/szervezési költség). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerülnek. - A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.
Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?ausztria


Az ár tartalmazza:

  • Részvételi díj tartalmazza: az utazást busszal, a szervezést és a magyar nyelvű idegenvezető/csoportkísérést.

Az ár nem tartalmazza:

  • Részvételi díj nem tartalmazza: a belépők árát, az étkezést, a biztosítást, az adminisztrációs díjat, mely foglaláskor fizetendő, és a turista buszok után fizetendő áfa helyszíni fizetéssel.
    BBP biztosítás (70 éves korig): 550 Ft/fő BBP biztosítás (70 éves kortól): 1.100 Ft/fő
    Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (kötelezően fizetendő)
    Belépő: Csoportos jegyár (20 főtől): 12.000 Ft/fő vagy 30 EUR/fő
    A belépőt előre szükséges fizetni foglaláskor irodánknak, ellenkező esetben helyszínen egyéni sorbaállás után 34 EUR/fő áron lehetséges a belépés!
    Külön fizetendő turistabuszok után, fizetendő plusz Áfa: 5 EUR /fő melyet az autóbuszra felszálláskor szükséges az idegenvezetőnek/csoportkísérőnek fizetni.

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!