Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Üdülés az olasz-Adrián,Bibioneban 8 nap/7 éj

Olaszország
  • Szálláskategória: Apartman
  • Utazás módja: Busz
  • Típus: Körutazás
Szűrés
Indulás: 2023-09-04-tól
2023-09-11-ig
Szobatípus: apartman, 7 éj apartman
Időtartam: 7 éj
Ár:
129800.00 Ft/fő, önellátás, Budapest
Ajánlatkérés
Indulás: 2023-09-04-tól
2023-09-11-ig
Szobatípus: apartman, 7 éj apartman
Időtartam: 7 éj
Ár:
129800.00 Ft/fő, önellátás, Kecskemét
Ajánlatkérés
Indulás: 2023-09-04-tól
2023-09-11-ig
Szobatípus: apartman, 7 éj apartman
Időtartam: 7 éj
Ár:
129800.00 Ft/fő, önellátás, Kiskunfélegyháza
Ajánlatkérés
Indulás: 2023-09-04-tól
2023-09-11-ig
Szobatípus: apartman, 7 éj apartman
Időtartam: 7 éj
Ár:
129800.00 Ft/fő, önellátás, Szeged
Ajánlatkérés
Indulás: 2023-09-04-tól
2023-09-11-ig
Szobatípus: apartman, 7 éj apartman
Időtartam: 7 éj
Ár:
129800.00 Ft/fő, önellátás, Székesfehérvár
Ajánlatkérés
Indulás: 2023-09-04-tól
2023-09-11-ig
Szobatípus: apartman, 7 éj apartman
Időtartam: 7 éj
Ár:
129800.00 Ft/fő, önellátás, Siófok
Ajánlatkérés
Indulás: 2023-09-04-tól
2023-09-11-ig
Szobatípus: apartman, 7 éj apartman
Időtartam: 7 éj
Ár:
129800.00 Ft/fő, önellátás, Nagykanizsa
Ajánlatkérés

Egyes programoknál a pontos elhelyezéssel kapcsolatban irodánk ad tájékoztatást!

Leírás

A program:

1. nap Indulás a hajnali-kora reggeli órákban. Útközben pihenő Trojaneban, az óriási fánkok hazájában, ahol mindenki vásárolhat az ízletes fánkcsodákból. Triesztben látogatás Miksa főherceg rezidenciájába, a tengerparti fekvésű, igencsak impozáns MIRAMARE - kastélyba.   Ezt követően a szállások elfoglalása a népszerű tengerparti üdülővárosban, Bibioneban. Szabadprogram.

2. nap Szabadprogram, pihenés, fürdés Bibioneban.

3. nap Szabadprogram, pihenés, fürdés Bibioneban, illetve kellő számú jelentkező esetén félnapos fakultatív kirándulás az árkádok csodaszép városában, Portogruaroban. Gyönyörű terei, középkori gótikus palotái és a városháza meseszerű homlokzatával Olaszország legelegánsabb alkotásai közé tartozik. Portogruaro a kis vendéglők hazája is, ahol jó borokat és helyi ételeket kóstolhatunk meg, várnak ránk az elegáns üzletek és egy színes piac, mely minden csütörtök délelőtt kínálja portékáit az érdeklődőknek. A városka hatalmas Carefour bevásárló központja számos akciójával az év minden részében csalogatja a vásárolni vágyó turistákat. Szállás Bibioneban.

4. nap Szabadprogram, pihenés, fürdés Bibioneban, illetve kellő számú jelentkező esetén fakultatív kirándulás Velencébe. Az autóbusz Punta Sabbione-ba érkezik, onnan hajóval utazunk Velencébe. Városnézés a lagúnák városában: Szent Márk bazilika, Harangtorony, Dózse Palota, Sóhajok hídja, Rialto-híd, Canal Grande-n található paloták. Délután látogatás az üveg- és csipkekészítésről világhíres Murano- és Burano szigetekre. Visszautazás Bibionebe.

5.nap Szabadprogram, pihenés, fürdés Bibioneban.

6 nap Szabadprogram, pihenés, fürdés Bibioneban, illetve félnapos fakultatív kirándulás Padovába. Az utcákon sétálva lépten nyomon csodálatos helyekre érkezünk: Piazza dei Signori tér, a Piazza delle Erbe tér, majd a Prato della Valle téren át az egyetemhez érünk, melynek padjait Janus Pannonius, Báthory fejedelem, Kopernikusz és Galilei is koptatta. Látogatás a gyermekek védőszentjéről elnevezett Szent Antal bazilikában. Igény esetén a Scrovegni kápolnában megtekinthetjük Giotto csodás freskóit. Délután szabadprogram Bibioneban.

7. nap Szabadprogram, pihenés, fürdés Bibioneban.

8. nap Délelőtt kiköltözés az apartmanokból (09. 00 óra). Útban hazafelé látogatás Aquileiaba, mely a Római Birodalom egyik legfontosabb városa volt. Séta az ókori emlékek között: Fórum, Via Sacra. Megtekintjük az ókeresztény bazilikát, mely világhírét csodaszép mozaikjainak köszönheti. Hazaérkezés a kiindulási helyre az esti órákban.

Igény esetén az aquileai program helyett választható fakultatív kirándulás:

Utazás a mesés Bledbe, ahol egy jégkorszaki gleccser maradékát, a kristálytiszta vizű Bledi tavat találjuk. Látogatás a várban, séta a tó körül vagy csónakkal átjuthatunk a tó közepén lévő kis szigetre, ahol egy XVII. századi híres zarándok templomot találunk. Látogatás a vadregényes Vintgar szurdokba, ahol a sebes Radovna folyó több, mint száz méter mélyen véste be magát a sziklák közé. A könnyed sétával (kisgyermekek és idősebbek is bátran vállalhatják) bejárható látványos utat a sziklákhoz erősített fapallókon és hidakon lehet megtenni, ahol a festői táj, a függőleges sziklafalak, a türkiz szinű víz -benne pisztrángok sokaságával-, s az út végén a 16 m magas Sum vízesés arra készteti a látogatót ide még egyszer vissza kell térni. Ha szeretné valaki Bledi utazását egy csipetnyi adrenalinnal is ízesíteni, kihagyhatatlan a nyári bobpályán való száguldás élménye. A pálya gyönyörű terepen vezet keresztül, rendkívüli panorámát nyújtva az óriás sziklaszirtre épült bledi várkastélyra és a mélykék tóra. A hegyre libegővel jutunk, lefelé pedig bobbal.

Részvételi díj: 129.800 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza az autóbusz közlekedés, a 7 éj szállás és az idegenvezetés költségeit. Nem tartalmazza az üdülőhelyi illeték, a fakultatív programok, a belépőjegyek és a biztosítás díját.

Üdülőhelyi illeték: 14,00 euro/fő egyszeri alkalom, helyszínen fizetendő

Fakultatív kirándulási lehetőségek (min. 30 fő-nél):

Velence 1 teljes nap (hajójeggyel együtt) 38 Euro         Velence-Murano-Burano szigetek (hajójeggyel együtt) 48 Euro       
Treviso - a vizek városa, félnapos program 22 Euro       Padova, félnapos program 25 Euro
Portugruaro- az árkádok városa, félnapos program 17 Euro     Cividale dei Friuli - ékszerdoboz a hegyek között, félnapos program 20 Euro
Cividale dei Friuli - és a szlovén ,,Toszkána" 25 Euro Emlékút az Isonzó völgyében az I. világháborús hőseink tiszteletére 22 Euro
Villa Pisani és a Castello Roncade - impozáns középkori kastélyok 25 Euro Dolomitok varázsa: Cortina d'Ampezzo-Misurina tó 30 Euro
Sirmione (Garda-tó) - Verona 48 Euro Sirmione (Garda tó) - Sigurta park - Borghetto sul Mincio 42 Euro
A Garda-tó két mesevárosa: Sirmione és Lazise 42 Euro Padova-Verona 42 Euro     
Grotte Gigante cseppkőbarlang - Piran 16 Euro/fő Bledi tó és a vadregényes Vintgar szurdok 16 Euro     

Figyelem! A Bledi tó-Vintgar szurdok valamint
a Grotte Gigante cseppkőbarlang és Szlovénia gyöngyszeme, Piran programunkat csak minden utasunk beleegyezése esetén tudjuk biztosítani. A többi programot min. 30 fő jelentkező esetén indítjuk.

Felszállási lehetőség: Mezőkovácsháza - Szeged - Kecskemét - Budapest - Székesfehérvár - Siófok - Nagykanizsa

Fakultatív program:

Treviso, a vízek városa, félnapos program:

Mint minden olasz város, Treviso is lüktet a történelemtől. Itt bizony komoly színfalak vannak - évszázados, kora középkori, reneszánsz és barokk díszletek. Ráadásul Treviso a vizek városa! Itt nem szabad vizet venni! Az itteniekre nézve ez sértés, hiszen itt bármelyik sarkon ingyen ihatunk igazi, hamisítatlan forrásvizet. Velencei hangulatot árasztó város, a házak itt is cölöpökre épültek, s az itteni palazzók is legalább olyan díszesek, cifrák, mint a velenceiek. A nyári nagy melegben üdítő a szűk utcácskák, hangulatos sikátorok hűvös védelme. A középkorban körbevették a várost kőfallal, amely még ma is erődként védi az óvárost. az óvárosban, ahol olyan csodák várnak, mint az a Ferences templom, amelynek a falait még XIII. századi freskók díszítik, s állítólag itt temették el a két olasz költőóriás, Dante és Petrarca gyermekeit is. Treviso híres szülőttje Luciano Benetton, a ruhagyáros.  A város szélén meghúzódó villáját bárki meglesheti. Innen ered a prosecco gyöngyözőbor és itt találták fel a tiramisut is!
Részvételi díj: 22 Euro

Cividale del Friuli - ékszerdoboz a hegyek között, félnapos program
A kétezer éves csodás kisvárost Julius Caesar alapította, máig egy kőből készült átkelőhely mutatja egykori jelentőségét - a jelenlegi híd 15 században épült és a félelmetes Ponte del Diavolo (Ördöghíd) névre hallgat. Hangulatos, ősi városka páratlan longobárd emlékekkel. Zegzugos utcái számos műemléket rejtenek, de mindenekelőtt sajátos hangulata, csodálatos fekvése és kitűnő borai miatt kihagyhatatlan látnivaló.
Program díja: 20 Euro

Cividale del Friuli és a szlovén "Toszkána" - két ékszerdoboz a hegyek között
Cividale del Friuli és a szlovén "Toszkána" vidékére. Cividale egy csodás, ősi városka, melyet Julius Ceasar alapított. Zegzugos utcái számos műemléket rejtenek, mint pl. a 15. sz-i Ponte del Diavolo (Ördöghíd), de mindenekelőtt sajátos hangulata, csodálatos fekvése és kitűnő borai miatt kihagyhatatlan látnivaló. Pár km-re innen Szlovénia nyugati csücskében rejtőzik egy ,,mini Toszkána", A táj szépsége, az aprócska középkori falvak, lankás domboldalak, teraszos szőlőültetvények olaj- és citromfákkal kísértetiesen hasonlít ,,nagy testvéréhez". Van itt minden, ami miatt bolondulunk a mediterrán életérzésért: Smartno festői faluja, Dobrovo reneszánsz kastélya, Brda borospincéi, a remek borok és persze a friss hozzávalókból készült mennyei fogások.
Program díja: 25 Euro

Padova, félnapos program:
 Padova a művészetek városa. Az utcákon sétálva lépten nyomon csodálatos helyekre érkezünk: a Szent Antal bazilikához aki a város védőszentje, a Scrovegni kápolnához ahol Giotto értékes freskói láthatók. Sokan keresik az 1200-as években alapított egyeteme miatt is, melynek padjait Janus Pannonius, Báthory fejedelem, Kopernikusz és Galilei is koptatta. Érdemes ellátogatni a Piazza dei Signori térre, a Piazza delle Erbe térre, palotához és Európa egyik legtágasabb terére a Prato della Valléra is. A természet kedvelőinek fontos állomás a Botanikus kert, mely 1585-bol való, ritka és régi növények tárháza.
Részvételi díj:25 Euro

Portogruaro - az árkádok városa, félnapos program:
Portogruaro csodás, középkori reneszánsz kisváros, Bibionétól 35 km-re. Egy igazi kis Velence a XII. századból, melynek központja szinte máig érintetlen maradt. Gyönyörű terei, középkori gótikus palotái és a városháza meseszerű homlokzatával Olaszország legelegánsabb alkotásai közé tartozik. Portogruaro a kis vendéglők hazája is, ahol jó borokat és helyi ételeket kóstolhatunk meg, várnak ránk az elegáns üzletek és egy színes piac, mely minden csütörtök délelőtt kínálja portékáit az érdeklődőknek. A városka hatalmas Carefour bevásárló központja számos akciójával az év minden részében csalogatja a vásárolni vágyó turistákat.
Részvételi díj: 17 Euro

I.világháborús emléktúra az Isonzó völgyében
Az I. világháború emlékhelyeihez látogatunk az Isonzó-völgyében: Doberdó (a legfontosabb csaták színtere), Monte San Michele - a Magyar Golgota Doberdo nagy hegye, magyar emlékhelyek, kavernák, hadtörténeti múzeum), Visinti (magyar kápolna), Fogliano (osztrák-magyar katonai temető), Redipuglia (olasz katonai emlékmű).
Program díja: 22 Euro

Dolomitok:
Látogatás a hegyek között megbúvó hangulatos Pieve di Cadore-ban, ahol Ticiano szülőházát és a városka  templomában Ticiano híres festményét a ,,Madonnát gyermekével" tekintjük meg.  Ezt követően rövid sétát teszünk a dimbes-dombos utcákon. Lenyűgöző tájakon keresztül jutunk el a Dolomitok királynőjéhez, Cortina d'Ampezzoba, a környék legfestőibb üdülőhelyére, ami az 1956-os téli Olimpiánk adott helyet. Utazás a Misurina tengerszemhez (1750 m), séta a tóparton vagy libegővel több, mint 2000 m magasságig juthatunk fel, ahonnan a Dolomitok lélegzetelállító sziklacsúcsát a Tre Cime di Lavaredo-t csodálhatjuk, melyet a világ egyik leggyönyörűbb panorámás túraövezeteként tartanak számon.
Részvételi díj: 30 Euro

Velence
Velence a lagúnák, a gondolák városa. Utánozhatatlanul elegáns, a kultúra és a művészetek fellegvára, ahol egy-egy kiállítás után kellemes csevejbe merülhetünk egy isteni Café Latte mellett. Látnivalói, a paloták és templomok sora, mint egy gyöngysor húzódik végig a Canale Granden. Legfontosabbakkal megismerkedhetünk e kirándulás alkalmával: Szt. Márk tér, Szt. Márk Bazilika, Doge Palota, harangtorony (Campanile), Rialto-híd, Sóhajok-hídja, és a híres múzeumok: Correr Múzeum, Galleria dell`Accademia, Archeológiai Múzeum.
Részvételi díj: 38 Euro hajójeggyel együtt

Velence és Murano - Burano szigetek:
Velence a lagúnák, a gondolák városa. Utánozhatatlanul elegáns, a kultúra és a művészetek fellegvára, ahol egy-egy kiállítás után kellemes csevejbe merülhetünk egy isteni Café Latte mellett. Látnivalói, a paloták és templomok sora, mint egy gyöngysor húzódik végig a Canale Granden. Legfontosabbakkal megismerkedhetünk e kirándulás alkalmával: Szt. Márk tér, Szt. Márk Bazilika, Doge Palota, harangtorony (Campanile), Rialto-híd, Sóhajok-hídja, és a híres múzeumok: Correr Múzeum, Galleria dell`Accademia, Archeológiai Múzeum. De nem csak Velence, hanem a környező szigetek is nyújtanak meglepetést a kíváncsi felfedezőknek. Murano üveggyártásáról világhíres, amit 1292 óta készítenek a szigeten. A műhelyekben bepillanthatunk az üvegművesek munkájába és vásárolhatunk is a csillogó mesterművekből. Burano kellemes kis sziget, színes házaival lenyűgözi látogatóit. Hihetetlen nyugalom honol az egyik utcában, a másikban idős nénik készítik a csipkét, amiről a sziget híressé vált. Egy-egy üzletben a portéka mellett bepillanthatunk a csipkekészítés fortélyaiba is.
Részvételi díj: 48 Euro hajójeggyel együtt

Verona és a Garda tó (Sirmione)
Verona Észak- Olaszország talán leghangulatosabb kisvárosa, ókori, középkori és reneszánsz műemlékkel, melyek a Világörökség részét képezik. Nyáron az Aréna környékén lévő szűk utcák, mediterrán kis piazza-k megtelnek élettel, számos terasz, pizzeria csalogatja a vendégeket, a kikapcsolódni vágyókat. Nevezetességei: a római kori amfiteátrum, a ma is kulturális központként működő Aréna, a reneszánsz Városháza, a románkori építészet gyöngyszeme: a San Zeno-bazilika, Júlia háza a híres erkéllyel és a Scaligeri család síremléke.
A Garda tó  és partvidéke természeti szépségekben gazdag terület. Kellemes sétát tehetünk a középkori hangulatot árasztó városkában, Sirmionéban, mely a tóba benyúló kis félsziget végében páratlan élményt nyújt. Látványossága a híres Scaligeri vár, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a környékre.
Részvételi díj: 48 Euro

Garda tó (Sirmione) - Borghetto sul Mincio - Sigurta botanikus park
A Garda tó és partvidéke természeti szépségekben gazdag terület. Kellemes sétát tehetünk a középkori hangulatot árasztó városkában, Sirmionéban, mely a tóba benyúló kis félsziget végében páratlan élményt nyújt. Látványossága a híres Scaligeri vár, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a környékre. Látogatás a Parco Sigurta-ban,  A zöld oázis Olaszország legszebb parkja, mely a mediterránum pompás növényvilágával büszkélkedhet: káprázatos tulipánok, íriszek, rózsák, tavirózsák és őszirózsák otthona, van itt 18 virágos tó, gyógynövények kertje, és ellenállhatatlan pázsitszőnyeg. Borgehetto sul Mincio falu picike és ízig-vérig olasz: szűk utcácskák. Két attrakciója van: az egyik a fellegvár, mely még negyven fokban is teljesíthető, és pompás kilátást kínál a környező völgyre. Másik a Mincio folyóra épült, és a firenzeihez hasonlóan házakkal tűzdelt híd. A színes házacskákban ma fagyizókat és éttermeket találunk, az egyik irányba nézve egy másik, régi erődítményhidat, az 1393-ban épült Ponte Visconteót csodálhatjuk.
Részvételi díj: 35 Euro

A Garda tó mesevárosai: Sirmione és Lazise
A Garda tó és partvidéke természeti szépségekben gazdag terület. Kellemes sétát tehetünk a középkori hangulatot árasztó városkában, Sirmionéban, mely a tóba benyúló kis félsziget végében páratlan élményt nyújt. Látványossága a híres Scaligeri vár, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a környékre. Itt találjuk az antik világ egyik emlékét, a híres Catullo barlangot. A romok tövében , a tóban kénes hőforrások törnek fel, melyet motorcsónakkal körbe is járhatunk. Később Lazise macskaköves utcáin sétálunk: csodás tér, román kori kápolna, hangulatos sétány, kiváló panorámás éttermek, apró, különleges üzletek kínálják portékáikat.
Részvételi díj: 42 Euro

Padova-Verona
Padova a művészetek városa. Az utcákon sétálva lépten nyomon csodálatos helyekre érkezünk: a Szent Antal bazilikához aki a város védőszentje, a Scrovegni kápolnához ahol Giotto értékes freskói láthatók. Sokan keresik az 1200-as években alapított egyeteme miatt is, melynek padjait Janus Pannonius, Báthory fejedelem, Kopernikusz és Galilei is koptatta. Érdemes ellátogatni a Piazza dei Signori térre, a Piazza delle Erbe térre, a Palazzo della Ragione palotához és Európa egyik legtágasabb terére a Prato della Valléra is. A természet kedvelőinek fontos állomás a Botanikus kert, mely 1585-bol való, ritka és régi növények találhatók benne.
Verona Észak- Olaszország talán leghangulatosabb kisvárosa, ókori, középkori és reneszánsz műemlékkel, melyek a Világörökség részét képezik. Nyáron az Aréna környékén lévő szűk utcák, mediterrán kis piazza-k megtelnek élettel, számos terasz, pizzeria csalogatja a vendégeket, a kikapcsolódni vágyókat. Nevezetességei: a római kori amfiteátrum, a ma is kulturális központként működő Aréna, a reneszánsz Városháza, a románkori építészet gyöngyszeme: a San Zeno-bazilika, Júlia háza a híres erkéllyel és a Scaligeri család síremléke.
Részvételi díj:42 Euro

Villa Pisani és a Castello Roncade - impozáns középkori kastélyok
A Brenta folyó partján fekvő Villa Pisani a Pisani család egykori rezidenciája dózséknak, királyoknak és nemeseknek adott otthont. Termeiben antik bútorokat, műtárgyakat láthatunk. A freskókkal díszített főúri kastély éppen olyan lenyűgöző, mint meseszerű kertje. Körbe sétálhatjuk a pavilonokat, a szökőkutakat, a szobrokat, a kerti tavat és a sövénylabirintust.
Látogatás a mediterrán hangulatú, tornyokkal körül ölelt Roncade kastélyban. Az impozáns kastély megtekintése után a pincészetében tölgyfahordókban érlelt borokat kóstolhatunk meg. (18 év feletti csoport esetén)
Részvételi díj: 25 Euro + 18 év felettieknek borkóstoló 10 Euro

Bledi tó és a vadregényes Vintgar szurdok:
Bled mesebeli kisváros, egy gyöngyszeme Szlovéniának. A város közepén egy jégkorszaki gleccser maradékát, a kristálytiszta vizű Bledi tavat találjuk.  A tengerszemet körben alpesi hegyek veszik körül,  közepén piciny szigetecske, majd a tó felett, egy 100 méteres függőleges sziklafal tetején magasodik a bledi vár.
A vár megtekintése után plentával (tradicionális helyi csónak) átjuthatunk a kis szigetre, melynek káprázatos hangulata van, sok-sok lépcsőfok vezet fel  egy pici térre,  itt emelkedik egy XVII. századi templomEzután ellátogatunk a könnyed sétával bejárható Vintgar szurdokba, ahol a sebes Radovna folyó 1600 m  hosszan és több, mint száz méter mélyen bevéste magát a sziklák közé. A könnyed sétával bejárható látványos utat a sziklákhoz erősített fahidakon lehet megtenni, ahol a káprázatos  táj, a türkiz szinű víz-benne pisztrángok sokaságával-, s az út végén a 16 m magas Sum vízesés  arra készteti a látogatót ide még egyszer vissza kell térni.
Ha szeretnék Bledbe történő utazásukat egy csipetnyi adrenalinnal ízesíteni, kihagyhatatlan a nyári bobpályán való száguldás élménye. A pálya gyönyörű terepen vezet keresztül, amely rendkívüli panorámát nyújt a bledi várkastélyra és a tóra. A hegyre libegővel jutunk, lefelé pedig a bobbal.
Részvételi díj: 16 Euro

Belépők:

Az árak tájékoztató jellegűek, a lista több belépő árát tartalmazza, mint ahová egy-egy csoport az utazás alatt ellátogat. Minden utas igény szerint választhat, nem kötelező

Aquileia
bazilika                                                 1, 00 Eur/fő iskolai csoport,                3,00 Eur/fő felnőtt
bazilika 2 kriptája                                2,00 Eur/fő iskolai csoport,                 5,00 Eur/fő felnőtt
harangtorony                                       1,00 Eur/fő iskolai csoport,                 2,00 Eur/fő felnőtt

Trieszt
Miramare kastély:                                8,00 Eur/felnőtt,       4,00 Eur/ 18-25 év között,       ingyenes 18 év alatt

Velence
Dózse Palota + Correr múzeum+Régészeti múzeum: 20.00 Eur/felnőtt,         13,00 Eur/gyerek 6-14 év között és diák 15-25 év között, 65 év felett
Harangtorony:                                                      Felnőtt egyéni: 8,00 Eur/fő,  csoportos (min. 25 főtől): 6,00 Eur/fő,   Diák 6-18 év:4,00 Eur/fő
Szent Márk bazilika                                              ingyenes
Szent Márk bazilika - Pala d'Oro:                        Felnőtt egyéni: 2,00 Eur/fő,  csoportos (min. 25 főtől): 1,50 Eur/fő,   Diák 6-18 év:1,00 Eur/fő
Szent Márk bazilika - kincstár:                            Felnőtt egyéni: 3,00 Eur/fő,  csoportos (min. 25 főtől): 2,00 Eur/fő,   Diák 6-18 év:1,50 Eur/fő
Szent Márk bazilika - múzeum:                          Felnőtt egyéni: 5,00 Eur/fő,  csoportos (min. 25 főtől): 4,00 Eur/fő,   Diák 6-18 év:2,50 Eur/fő
Velencei belépési díj (várhatóan máj. 1-től vezetik be)  kb. 3-10 Euro/fő

Padova
Szent Antal Bazilika:                                                     ingyenes
Egyetem:                                                                        ingyenes
Botanikus kert                                                               10,00 Eur egyéni felnőtt
                                                                                        8,00 Eur csoportos min. 10 főtől
                                                                                        5,00 Eur 6-18 év között  vagy csoportos diák csoportos jegy         
Scrovegni kápolna (csak előzetes bejelentés alapján)   8,00 Eur felnőtt csoportos jegy min. 10 főtől,    6,00 Eur diák 25 évig és 65 év felett                                                                                         

Verona
Júlia ház kívülről:                                                           ingyenes
Júlia ház szobák/erkély:                                                Egyéni: 6,00 Eur/felnőtt,       4,50 Eur/diák,          1,00 Eur/gyerek 14 év alatt
                                                                                        Csoportos (min. 20 főtől):       4,50 Eur/felnőtt
                                                                                        Csoportos (min. 20 főtől):       1,00 Eur diák 18 évig,    4,50 Eur diák 18-25 év között
Júlia sírja                                                                        Egyéni: 7,00 Euro/felnőtt,       5,00 Eur/diák,       1,00 Euro/gyerek 14 év alatt
                                                                                        Csoportos (min. 20 főtől):        5,00 Eur/felnőtt
                                                                                        1,00 Eur iskolai csoport esetén

Arena:                                                                            Egyéni: 10,00 Eur/felnőtt      7,50 Eur/diák,        1,00 Eur gyerek 14 év alatt
                                                                                       Csoportos (min.15 főtől):        7,50 Eur/felnőtt
                                                                                       1,00 Eur iskolai csoport esetén

Sirmione
Scaligeri vár kilátó:                                                      6 Eur/felnőtt,      3,00 Eur/18-25 év között,     ingyenes 18 év alatt
Csónakázás a vár körül:                                              6 Eur/fő
Catullo barlang:                                                           8 Eur/felnőtt,      4,00 Eur/ 18-25 év között,    ingyenes 18 év alatt

Dolomitok
Tiziano szülőháza:                                                       Egyéni: 4,00 Eur/felnőtt,      3,00 Eur/diák
                                                                                      Csoportos (min. 10 főtől):      3,00 Eur/fő
Libegő a Misurina tónál:                                             11,50 Eur/felnőtt                  

Castello Roncade                                                       10,00 Eur/felnőtt        5,00 Eur/gyerek 5-16 év között,    ingyenes 5 év alatt

Villa Pisani                                                                  10,00 Eur/felnőtt,      2,00 Eur/18-25 év közötti diák,       ingyenes 18 év alatt

Sigurta Park                                                                14,00 Eur/felnőtt      7,00 Eur gyerek 14 évig,     10,00 Eur/65 év felett

Bled
Bledi vár:                                                                       Egyéni: 11,00 Eur/felnőtt,     7,00 Eur/ diák,         5,00 Eur /14 év alatti gyerek
                                                                                       Csoportos (min. 10 főtől):      9,00 Eur/felnőtt,     6,50 Eur/diák
Vintgar szurdok:                                                           Egyéni: 10,00 Eur/felnőtt,      6,00 Eur/diák,        3,00 Eur/ gyerek 6-15 év között
                                                                                       Csoportos (min. 10 főtől):       7,00 Eur/felnőtt,    5,00 Eur/diák
Bobpálya (felfelé libegővel, lefelé bobbal):                8,00 Eur/felnőtt,                  5,00 Eur/gyerek 6-14 év között
Plentázás a bledi tavon:                                               kb. 12,00 Eur/fő

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!