Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

MSC Armonia MINI cruise magyar idegenvezetővel 2024

Hajóutak, Földközi-tengeri hajóutak , Kelet-Mediterrán hajóutak
  • Szálláskategória: Hajó kabin
  • Utazás módja: busz+hajó
  • Típus: Hajóút
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

MSC Armonia MINI cruise magyar idegenvezetővel

 

Hajózzon az Adrián az MSC Cruises-szal! Az Adriai-tenger egy valóra vált álom azok számára, akik Horvátországot, Szlovéniát és Montenegrót szeretnék felfedezni. Európa leglenyűgözőbb tájainak is otthont ad. Hajózzon hát ezen a csodálatos tengeren az MSC Cruises-szal. Ha olyan útvonalat keres, amely a kikötőket és a szárazföldi célpontokat is érinti, akkor a legjobb helyen jár. Itt felsoroltunk néhányat a legizgalmasabb útvonalak közül, amelyek e csodálatos hajók fedélzetén elérhetőek.

 

Április 15. - Venice, Italy, 1. nap
Indulás! A csoport tagjai hajnalban buszra szállnak, és koradélutáni órákban már Velencébe érkeznek, ahol indulásra készen várja az utazókat a fenséges MSC Armonia!

Április 16. - Split, Croatia, 2. nap
A dalmát tengerparton fekvő, lenyűgöző Split kikötője Horvátország egyik sztárcsalogató városa és az MSC Mediterranean Cruises egyik fő célállomása. Merüljön el a régi központ ősi hangulatában, csodálja meg a diokleciánus kori épületeket, vagy sétáljon végig a város látványos vízpartján, és árnyékoljon be a pálmafák alatt.

Az MSC Cruises kirándulásai rengeteg izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:

- A Diocletianus-palota
- KRKA Nemzeti Park
- Omis

Split vibráló város, hangulatos óvárosával. Az MSC Cruises kirándulása a legősibb városrészbe kalauzolja el Önt, amely divatos butikoknak, galériáknak és kávézóknak ad otthont. Split óvárosának középpontjában a Diocletianus-palota áll, amely az UNESCO Világörökség része. Ezt a hatalmas, Kr. u. 4. századi kastélyt Diocletianus római császár választotta nyugdíjas rezidenciájául, és ez adja meg a környék esztétikájának alaphangját. Ezután látogasson el a Szent Dujéba, a 4. századi katedrálisba, amely egy római császári mauzóleummal és harangtoronnyal rendelkezik. Ezután barangoljon a szűk utcákon és átjárókon, hogy magába szívja a város kultúráját.

Ha szereti a csodálatos tájakat, tegyen egy kalandos MSC Cruises kirándulást a gyönyörű Šibenik-Knin megyében található Krka Nemzeti Parkba. Ott lehetősége lesz arra, hogy a vadon élő állatok között sétáljon, és meglátogassa a festői Skradinski Buk vízesést. A Krka folyó pompás vizéből táplálkozó vízesés egy zöldeskék természetes medencébe zuhan. A túrát egy festői régi malomban berendezett, lenyűgöző néprajzi kiállításon fejezheti be.

Utazzon Splittől délkeletre, Omis kisvárosába, amely azon a ponton fekszik, ahol a Cetina folyó az Adriai-tengerbe ömlik. A Cetina folyó partján tett rövid utazás után érkezzen meg a Radmanove Milnice étteremhez és piknikezőhelyhez. ez a népszerű kirándulóhely nemcsak arra tökéletes hely, hogy egy pohár helyi bor mellett élvezze a füstölt sonkából és sajtból álló helyi falatokat, hanem arra is, hogy néhány fényképet készítsen. Induljon vissza Splitbe, és fedezze fel gyalog a város nevezetességeit, mielőtt visszatérne a hajóra.

Április 17. - Kotor, Montenegro, 3. nap
Kotor az egyik leghangulatosabb középkori város Montenegró Adriai-tenger partján, lélegzetelállító hegyek hátterében. Az MSC Mediterranean Cruises vonzó célpontja a történelmet és az építészetet kedvelők számára. Pillantson be az ősi templomok, a rusztikus paloták sokasága, valamint az utcák és terek labirintusa közé. Kotor egyben kapu más rendkívüli montenegrói úti célok, például a lenyűgöző Perast városa felé is.
 
Az MSC Cruises kirándulásai rengeteg izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:
 
- Szent Tryphon katedrálisa 
- Perast elegáns városa
- Kék barlang
 
Fedezze fel Kotort és Montenegrót egy lenyűgöző MSC Cruises kiránduláson. Az UNESCO Világörökség részévé koronázott középkori város, Kotor ősi sikátorokkal és hangulatos terekkel büszkélkedhet. Látogasson el a 12. századi Szent Tryphon-székesegyházba, amelynek barokk harangtornyai, román stílusú belső tere és bizánci stílusú freskói láthatók. Ezután tegyen egy autóbuszos kirándulást a dicsőséges Grbalj-völgybe, ahol farmon készült pálinkakóstolót tartanak. A napot egy pohár borral, biotermékek kóstolásával és a helyi zenészek élő előadásával zárhatja. Ne hagyja ki Kotor hihetetlen erődítményrendszerét a kikötőbe való visszaúton, amely ősi fellegvárakat, kapukat és bástyákat mutat be.
 
A Kotortól nem messze fekvő Perast felejthetetlen MSC Cruises kirándulást tesz lehetővé. Sétáljon végig e festői város utcáin, és csodálja meg történelmi templomait és barokk palotáit. Tegyen egy kényelmes hajókirándulást a Boka-öbölben, hogy megnézze a Sziklák Nagyasszonyát, egy apró, mítoszokkal átszőtt szigetet. Ezután fejezze be a napot a 20. századi Szent Miklós-templom meglátogatásával, amelynek lenyűgöző harangtornya és aranykeresztjei vannak.
 
Kellemes órák várnak a tengeren az MSC Cruises kirándulásán a csodálatos Kék barlanghoz. Szálljon fel egy üvegszálas hajóra, és gyönyörködjön a látványos kilátásban, miközben átrobog az öbölön. Pillantson be apró szigetekre és a dombos partvonal tetején fekvő békés falvakba, mielőtt belépne a titokzatos "Kék barlangba" - egy napfénnyel teli természeti csodába. Csodálja meg a víz rendkívüli kék árnyalatait, mielőtt megmártózik vagy alámerül. Végezetül lazítson a Zenjice strandon egy vízparti ital és egy séta erejéig.

Április 18. - Rijeka, Croatia, 4. nap
Rijeka, Horvátország egyik elsődleges kikötővárosa és az MSC Mediterranean Cruises egyik célállomása csodálatos kilátást nyújt a Kvarner-öbölre. A város a látogatók kedvenc választása a fantasztikus időjárásnak és a gyönyörű strandoknak köszönhetően, és számos UNESCO világörökségi helyszínnel is büszkélkedhet. 
 
Az MSC Cruises kirándulásai rengeteg izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:
 
- Krk, a borok szigete
- Zágráb: Múlt és jövő
- Trsat-hegység és vár
 
Szinte érinti Horvátország partvonalát a hatalmas Krk-sziget. Ez az MSC Cruises kirándulás a városközpont megtekintésével kezdődik, ahol mediterrán stílusú utcákat, velencei és osztrák épületeket, valamint egy 5. századi katedrálist fedezhet fel jellegzetes harangtornyával. Élvezze a szabadidőt a helyi boltok böngészésével, mielőtt egy rövid buszos kirándulással a sziklaszirtre épült Vrbnik középkori városába utazik. Ez a tökéletes helyszín, hogy egy helyi családi étteremben elfogyasszon egy pohár regionális bort. 
 
Horvátország fővárosa, Zágráb történelmi város, amely román, gótikus, olasz reneszánsz és osztrák-magyar vonásokkal büszkélkedhet. Három különálló területet foglal magába: a bájos Kaptolt, a 19. századi Alsóvárost és a középkori Gradecet. Fedezze fel ezt a lenyűgöző várost az MSC Cruises kirándulásán a főbb látnivalók sétával. Fedezze fel a gótikus katedrálist, a Mirogoj temető parkját és a nyüzsgő Dolac termelői piacot.
 
Tegyen egy MSC Cruises kirándulást a gyönyörű dombtetőn fekvő Trsatba, és látogasson el a híres Szűz Mária-szentélyhez. Fedezze fel a ferences kolostort és az impozáns Trsat várát, amely a Rječina folyóra néz. Ezután érkezzen meg Opatija pompás üdülőhelyére, amely a horvát tengerpart első vitorlásklubjának adott otthont. Ez a tengerparti város a 20. század elején az európai arisztokraták pompás nyaralóvilláinak helyszíne volt, amelyek közül sok még ma is látható.

Április 19. - Venice, Italy, 5. nap
​A HAJÓ a reggeli órákban köt ki, kiszállást követően a csoport buszra száll és elindul vissza Budapestre.

 

A részvételi díj tartalmazza:

utazást légkondicionált különbusszal (felszállási helyek: Budapest, Székesfehérvár, Nagykanizsa, M7 útvonala) · adókat, illetékeket · teljes ellátást a hajón** a választott kabinkategóriában · magyar nyelvű idegenvezetést az utazás teljes időtartama alatt

A részvételi díj nem tartalmazza:
a helyszínen fizetendő kötelező borravalót

Választható opciók:
baleset- betegség- és poggyászbiztosítás · útlemondási (sztornó) biztosítás · fakultatív programok* · italcsomag · internet hozzáférés

 

További információk
Pótágyas kabinok lekérésre és visszaigazoltatást követően foglalhatók.

A meghirdetett csoport minimum létszáma: 20 fő, kirándulások esetében minimum: 10 fő.

A program sorrendi változásának jogát fenntartjuk. A tengeri hajóutak esetén a hajótársaság minden esetben fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül - akár a hajóút időtartama alatt is - a meghirdetett kikötési útvonaltervtől eltérjen, ha az indokolt.

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a kialakult pandémiás helyzet miatt a hajótársaságok fenntartják a jogot arra, hogy az előre meghirdetett hajótól eltérően más hajóval valósítsák meg az utazást, vagy indulás előtt - akár pár nappal - módosítsák a kikötéseket. Az ilyen jellegű cserére irodánknak nincs ráhatása.

*A fakultatív programok árairól itt, a honlapunkon, míg a részvétel esetleges feltételeiről munkatársainknál tud részletes információt szerezni.
**Teljes ellátás a hajón korlátozott italfogyasztással: víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.

 

 

A szabad helyekről munkatársaink adnak tájékoztatást! Kérje ajánlatunkat!

Halmozza a kedvezményeket, és éljen árfolyamgarancia ajánlatunkkal! Foglalja le a fenti csoportos hajóutat az indulás előtt legalább 90 nappal - így utasonként 19 900 Ft kedvezményt biztosítunk! Spóroljon többet: fizesse ki az árat foglaláskor egy összegben, és irodánk további 5% azonnali engedményt biztosít (amennyiben a foglalás az indulást megelőző legalább 150. napon megtörténik). Így nem csak a kedvezményeket halmozhatja, de az irodánk árfolyamgaranciáját is élvezheti a részvételi díjra, és nem kell izgulnia az euróárfolyam ingadozásai miatt.

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!