Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Nyaralás Horvátországban a KRK- Szigeten !!!

Horvátország, Krk sziget, Krk
 • Szálláskategória: Program szerint
 • Utazás módja: Busz
 • Típus: Körutazás, Körutazás+Nyaralás, Üdülés - nyaralás
Szűrés
Indulás: 2023-08-14-tól
2023-08-19-ig
Szobatípus: Kétágyas szoba társítással
Időtartam: 5 éj
Ár:
157990.00 Ft/fő, Kétágyas szoba társítással, Félpanzió, 2 felnőtt
Ajánlatkérés
Indulás: 2023-08-14-tól
2023-08-19-ig
Szobatípus: Háromágyas
Időtartam: 5 éj
Ár:
157990.00 Ft/fő, Háromágyas, Félpanzió, 3 felnőtt
Ajánlatkérés
Indulás: 2023-08-14-tól
2023-08-19-ig
Szobatípus: Egyágyas szoba
Időtartam: 5 éj
Ár:
182990.00 Ft/fő, Egyágyas szoba, Félpanzió, 1 felnőtt
Ajánlatkérés

Leírás

Leírás: Horvátország északnyugati részén, a legnagyobb adriai szigeten, Krken található 5 km-re miután a KRK hídon átmentünk.

Ellátás: SVÉDASZTALOS FÉLPANZIÓ (svédasztalos reggeli + svédasztalos vacsora)

Közlekedés: Autóbusszal

Program: Program:
1. nap: Indulás reggel 06:00-kor, Budapest,14. kerület,- Olof Palme sétány 5.(Városligeti csónakázó és Műjégpálya) (Vidéki felszállást megrendeléskor jelezzék.) Útközben Zágráb megtekintése. Séta a hangulatos belvárosi részen: Vár, Akadémia, Ilica, Jelasics-tér, Szent István székesegyház, Kaptol-domb, stb. Késő délután érkezés a szállásra.
2. -5. nap: Szabadprogram, fürdőzés vagy fakultatív kirándulási lehetőség.
6. nap: Délelőtt szabadprogram, kora délután indulás haza, érkezés a kiindulási helyre az esti órákban.

Fakultatív programlehetőségek:

A fakultatív programokra az út megrendelésével egyidőben tudnak jelentkezni. A programok árai Forintban, előre fizetendőek. Amennyiben előre fizetendő fakultatív program a kellő létszám miatt elmarad, abban az esetben az utazási iroda utólagosan maradéktalanul visszafizeti a programra befizetett összeget. Helyszínen is lesz lehetőség befizetni, de már magasabb áron Euro (EUR) pénznemben!
A fakultatív programok utazási szerződésünk X.pontja szerint minimum 25 fő jelentkezésétől indulnak.1.Egész napos kirándulás a Plitvicei Nemzeti Parkba:

Az UNESCO védelme alatt álló nemzeti park csodálatos élmény az idelátogatók számára; a hatalmas tórendszer és a tavakat összekötő kisebb-nagyobb vízesések közötti séta, valamint a park gazdag növény- és állatvilágának látványa igazi kikapcsolódást jelent a kirándulás résztvevőinek. Gyalogos, kisvonatos, hajós kirándulást teszünk a tavak körül - megtekintjük a nemzeti park legszebb részeit - áthajózunk a Kozjak-tavon, megkövesedett fatörzseket, közvetlen közelről tekintjük meg a legszebb vízlépcsőket. Figyelem!!! 2020.01.01.-jétől a Plitvicei Nemzeti Parkba csak előre kifizetett belépőjegyekkel lehet a park területére belépni! A befizetés elmulasztása esetén helyszínen az egyéni, magasabb összegű belépődíj fizetendő, külön sorban állással.
Ezért a foglalás leadását követően a belépődíjat is előre szükséges irodánk felé kifizetni. A túra idegenvezetőnk kíséretével történik.
A nemzeti park turistaútjai jól kiépítettek. Vizes részeken pallókat helyeztek le, hogy megkönnyítsék a túrázást. Érdemes kényelmes, utcai cipőt, illetve esőkabátot vinni az útra. Több helyen van lehetőség étkezésre, souvenirek vásárlására, csak bankkártyás fizetési lehetőséggel, illetve számos mellékhelyiség áll a látogatók számára.

PLITVICEI NEMZETI PARK:
8.000 Ft/fő(busz+idegenvezetés+ Autóbusz behajtási díj a nemzeti parkba)+ Parkbelépő: Június, Július, Augusztus, Szeptemberi időpontokban: 18.000 Ft/fő.
A belépődíjat 405 Ft/ 1 EUR árfolyamig tudjuk garantálni.

2.Egész napos kirándulás az Isztria-félszigetre:
Első állomásunk Pula, Isztria fővárosa, mely gazdag történelmi örökségekkel rendelkezik, például egy teljes valójában pompázó római amfiteátrummal (megtekintés belülről is!!), mely egykor a gladiátorjátékok véres színtere volt. Mára már feltárták a nézőtér alatti szintet is ahonnan a vadállatok, gladiátorok, rabszolgák jelentek meg a harctéren. Ezen kívül rendkívül sok, jó állapotban megmaradt római építménnyel büszkélkedhet, melyek egyedivé teszik a számos horvátországi üdülőhely között. Majd Rovinj romantikus óvárosi részen teszünk sétát és a Szt. Eufémia székesegyházat tekintjük meg, melynek harangtornyából bámulatos látvány tárul elénk. Rovinjt az Isztria gyöngyszemének is nevezik egyedülálló szépsége, és műemlékekben gazdag belvárosának köszönhetően. Számottevő és látványos régészeti feltárásokkal, műemlékekkel rendelkezik az illír, a római és a velencei időkből. Lehetőség a piacon vásárolni. Este visszatérés a szállásra.


ISZTRIAI-FÉLSZIGET: PULA-ROVINJ: 9.000 Ft/fő (busz+idegenvezetés)+ belépők

3.Félnapos panoráma hajózás Delfinlessel: Reggeli után irány a Krk-sziget. Délelőtt piciny városnézés KRK városában idegenvezetőnkkel, vagy lehetőség egy kis strandolásra. A délutáni órákban hajóra szállunk, mely felejthetetlen élményt nyújt a Krk- sziget körül, gyönyörű panoráma, csobbanás egy hangulatos öbölben. Ha szerencsénk van, delfincsapattal is találkozunk a kirándulás során. Késő délután visszaérkezés a szállásra.
PANORÁMA HAJÓZÁS DELFINLESSEL: 14.990 Ft/fő (hajó+busz+idegenvezetés)
4.Egész napos kirándulás Rijeka és Opatija: Reggeli és egy rövid buszozás után első állomásunk Rijeka, ahol idegenvezetőnkkel városnézés következik. Gyalogos városnézésünk során megtekintjük az óvárost, a Szent Vitus Dómot, Városházát, Óratornyot, Kapucinus templomot, Nemzeti színházat, Kegytemplom, Trsat-i várat, Trsat-i lépcsőt stb.... Városnézés után tovább utazás Opatijába az eredetileg kis halászfaluba, ami az Osztrák- Magyar uradalom ideje alatt a legnépszerűbb pihenőhelyé nőte ki magát. Itt egy rövidke városnézés után kipihenhetjük magunkat egy tengerparti csobbanással, belecsöppenhetünk az arisztokrata fényűzésébe. Este visszatérés a szállásra.
Rijeka + Opatija: (busz+idegenvezetés): 7.000 Ft/fő

A fakultatív programokra az út megrendelésével egyidőben tudnak jelentkezni. A programok árai Forintban, előre fizetendőek.
A szálloda további szolgáltatásai a vendégek számára: Ajándékbolt - képeslapok, bélyegek, térképek, disco, bár, fodrászat, Masszázs szalon.
További fontos tudnivalók:
- A vidéki fel-, leszállási helyek, mindig menetirány szerinti oldalon történik. Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon! Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor (a csatlakozás időpontját web oldalunkon olvashatják.) A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!
- Az indulás előtt egy héttel semmilyen módosítás nem lehetséges (név, út, időpont, biztosítás, vacsora...)
- Névmódosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő megfizetése esetén lehetséges.
-Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!
- Az utazások az időjárástól függetlenül indulnak, javasoljuk az évszaknak megfelelő öltözködést, az útra hátizsákot hozni, mely tartalmaz némi szendvicset és vizet, esős időjárás esetén esőkabátot.
- Az ülésrend a fix ülőhely feláras helyeken kívül, a befizetések sorrendjében kerül beosztásra az indulás előtt. Akik együtt jelentkeznek mindenképp egymás mellett ülnek. Helyjegy foglalás: Ha az autóbuszokra fix ülőhelyet szeretnél igényelni, ezt 3 000 Ft/fő felár ellenében tudják csak biztosítani. Amennyiben ez az utazás során nem realizálódik, 6 000 Ft/fő kárpótlási díjat fizetnek vissza. -20.000 Ft/fő alatti részvételi díj esetén a részvételi díj egy összegben fizetendő jelentkezéskor! -35 fő alatti létszám esetén 12.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben. - Az iroda a program változtatás jogát fenntartja. -A pihenőhelyek mosdóinál fizetni kell, így jó ha rendelkezik apró pénzzel. -A belépők árát az utaskísérő/idegenvezető szedi össze a buszon. Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel készülni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból. A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, foglalási/szervezési költség). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerülnek. - A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.
Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?horvatorszag

* VOX készülék: A városnézések során annak érdekében, hogy az idegenvezetés nagy létszámú csoportok esetén is jól hallható legyen mindenki számára, fülhallgatós készülékeket alkalmazunk. Napi díja 600 Ft/fő/ nap előre fizetendő irodánkban. A készülék elvesztéséből, nem rendeltetésszerű használatából eredő hibáért, illetve okozott kárért irodánk nem vállal felelősséget. Ezen esetekben a készüléket biztosító cég 50 EUR+áfát számít fel a megrongált, illetve elvesztett készülékekért. Ennek költsége a készüléket használót terheli, melyet ezen esetek felmerülésekor idegenvezetőnknek szükséges megfizetnie.


Fakultatív programok
Leírás Időtartam Ár
Fakultatív Plitvicei Nemzeti Park - Kétágyas szoba társítással Turnusok:
2023-08-14 - 2023-08-19
26000
Fakultatív Isztriai-félsziget - Kétágyas szoba társítással Turnusok:
2023-08-14 - 2023-08-19
9000
Fakultatív panoráma hajózás delfinlessel - Kétágyas szoba társítással Turnusok:
2023-08-14 - 2023-08-19
14990
Fakultatív - Rijeka + Opatija - Kétágyas szoba társítással Turnusok:
2023-08-14 - 2023-08-19
7000
Fakultatív - Stornó biztosítás (5%) - Kétágyas szoba társítással Turnusok:
2023-08-14 - 2023-08-19
7900
Fakultatív Plitvicei Nemzeti Park - Egyágyas szoba Turnusok:
2023-08-14 - 2023-08-19
26000
Fakultatív Isztriai-félsziget - Egyágyas szoba Turnusok:
2023-08-14 - 2023-08-19
9000
Fakultatív panoráma hajózás delfinlessel - Egyágyas szoba Turnusok:
2023-08-14 - 2023-08-19
14990
Fakultatív - Rijeka + Opatija - Egyágyas szoba Turnusok:
2023-08-14 - 2023-08-19
7000
Fakultatív - Stornó biztosítás (5%) - Egyágyas szoba Turnusok:
2023-08-14 - 2023-08-19
9150
Fakultatív Plitvicei Nemzeti Park - Háromágyas Turnusok:
2023-08-14 - 2023-08-19
26000
Fakultatív Isztriai-félsziget - Háromágyas Turnusok:
2023-08-14 - 2023-08-19
9000
Fakultatív panoráma hajózás delfinlessel - Háromágyas Turnusok:
2023-08-14 - 2023-08-19
14990
Fakultatív - Rijeka + Opatija - Háromágyas Turnusok:
2023-08-14 - 2023-08-19
7000
Fakultatív - Stornó biztosítás (5%) - Háromágyas Turnusok:
2023-08-14 - 2023-08-19
7900

Az ár tartalmazza:

 • Részvételi díj tartalmazza: az utazást busszal, a szállást, a svédasztalos félpanziós ellátást a szervezést és a magyar nyelvű idegenvezető/csoportkísérést.

Az ár nem tartalmazza:

 • Részvételi díj nem tartalmazza: a belépők árát, a vox készüléket a biztosítást, az adminisztrációs díjat, mely foglaláskor fizetendő, valamint a turista buszok után fizetendő áfa+ idegenforgalmi adót helyszíni fizetéssel.
  BBP biztosítás (70 éves korig): 3.300 Ft/fő BBP biztosítás (70 éves kortól): 6.600 Ft/fő
  Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (kötelezően fizetendő)
  -Idegenforgalmi adó+ Járulékos költségek (foglalási díj, szervezési költség, busz után fizetendő autópálya áfa:30EUR/fő
  -Egyágyas felár: 25.000 Ft
  -*VOX készülék: 3.600 Ft/fő/6 nap (kötelezően fizetendő) -Belépők: (Helyszínen fizetendő)kb: Zágrábi sikló:2EUR/fő, Pulai Aréna:10EUR/fő
  Városnézések során mindent kívülről tekintünk meg, műemlékek meglátogatása szabadidőben, egyénileg lehetséges.

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!