Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Mauritius - Sokkal több, mint egy nyaralás!

Mauritius, Mauritius, Mauritius
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Egzotikus út, Körutazás, Körutazás+Nyaralás, Üdülés - nyaralás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!

Leírás

Egyhetes felejthetetlen kikapcsolódás egy csodás tengerparti szállodában, mialatt megismerheti a helyiek életét, kultúráját. A Hét Színű Föld, a számos különböző vallás szent helyei, egzotikus növények mind csak néhány az itt található ritkaságokból, nem beszélve az egyedülálló szervezett sétáról az oroszlánokkal!

Utazás:           menetrendszerinti repülőjárattal, átszállással Dubaiban. Mauritiuson közlekedés légkondicionált autóbuszokkal.
Elhelyezés:     felsőkategóriás, 4*-os tengerparti szálloda 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobáiban
Ellátás:           félpanzió (reggeli és vacsora) + 3 ebéd

1. nap: Budapest – Dubai
Budapestről indulás a délutáni órákban, átszállással Dubaiban.

2. nap: Dubai - Mauritius
Érkezés Mauritiusra a reggeli órákban. Transzfer a szállodába. Szállás a TAMASSA RESORT**** szállodában.

3. nap: Mauritius – északi terület
Ismerkedés a sziget északi részével, ahol cukornád ültetvények, festői falvak és városok váltják egymást. Látogatás a hajdani cukorgyár területén fekvő L'AVENTURE DU SUCRE múzeumba, ahol megismerhetik mennyire érintette a cukorgyártás a sziget történelmét és kultúráját. Ezt követően cukor és helyi rumok kóstolása. Séta a PAMPLEMOUSSES botanikus kert egzotikus növényei között. Ebéd a Tante Athalieben, a hely érdekessége a kertben lévő családi klasszikus autó gyűjtemény. Délután a Chateau de Labourdonnais megtekintése, mely a koloniális stílusú építészet szép példája. Szállás.

4. nap: Mauritius
Szabadidő, pihenés a szállodában. Szállás. Fakultatív program: Casela Nature Park, opció: séta az oroszlánokkal. Mauritius gyönyörű nyugati partján 350 hektáron terül el. A park számos állatfajnak ad otthont, ahol páratlan életélményeket szerezhetnek. Casela köztudottan az egyetlen hely a világon, ahol a látogatók zsiráffal reggelizhetnek, délben tevegelhetnek, délután pedig oroszlánokkal sétálhatnak! Fűszerezzék meg egy kis afrikai kalanddal a nyaralásukat, és tapasztalják meg Mauritius egyik legizgalmasabb helyét!

5. nap: Port Louis
Kirándulás a sziget fővárosába, PORT LOUISBA és a környékére. Különböző istentiszteleti helyek felfedezése: a Kwan Tee pagoda, a Kailasson hindu templom és a legidősebb mecset. Séta a városban, a központi piac színes forgataga. Rövid megálló a Marie Reine de La Paix szent helynél, melyet a pápa is meglátogatott. A túra alatt kreol ebéd. Szállás.

6. nap: Mauritius
Szabadidő, pihenés a szállodában. Szállás. Fakultatív program: Főzőtanfolyam a Domaine des Aubineaux birtokon. A hagyományos mauritiusi konyhaművészet elsajátítása, az alapanyagok megvásárlása és ételek előkészítése profi szakács segítségével. Ízletes ebéd hangulatos környezetben, majd a koloniális stílusú ház megtekintése és rumkóstoló.

7. nap: Mauritius – délnyugati régió
A mai napon a délnyugati régió felé vesszük az irányt. A TROU AUX CERFS vulkáni krátertől 360 fokos kilátás nyílik a szigetre. Utazás a GRAND BASSIN (Ganga Talao) szent tóhoz, majd rövid séta a BLACK RIVER GORGES parkban, ahol számos őshonos növény- és állatfaj él. Ebéd után, rumkóstoló a La Rhumerie de Chamarelben. A napot a 90 méter magas CHAMAREL vízeséssel és az ikonikus HÉT SZÍNŰ FÖLDDEL zárjuk. Szállás.

8. nap: Mauritius
Szabadidő, pihenés a szállodában. Szállás.

9. nap: Mauritius – Dubai
Reggeli után szabadidő. Hazautazás. Éjszaka a repülőn.

10. nap: Dubai – Budapest
Érkezés Dubai átszállással Budapestre a délutáni órákban, a menetrend függvényében.


Egyágyas felár: 220.000 Ft/fő

A teljes ár a belépőjegyeket tartalmazza.

Az árakat 1 EUR = 380 Ft árfolyamig garantáljuk!

A BBP utasbiztosítást a teljes ár tartalmazza!
Kalkulált útlemondási biztosítás díja: 2,8 %

Szervizdíj / Borravaló: 30 EUR/fő (Helyi idegenvezetők, gépkocsivezetők részére helyszínen fizetendő!)

Fakultatív programok áprilisban és decemberben (helyszínen fizetendők):
Casela Nature park (általános belépő, transzferek): 70€/fő
Casela Nature park (általános belépő, belépő a séta az oroszlánok programra, transzferek): 180€/fő
Főzőtanfolyam a Domaine des Aubineaux birtokon (transzferek, ebéd): 110€/fő

Fontos megjegyzések:
Az úti okmány lejárati idejére vonatkozó beutazási szabály, hogy az útlevélnek a tervezett utazás végétől számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie, és legalább két üres oldalt kell tartalmaznia.

Kérjük, kövessék figyelemmel a Konzuli Szolgálat folyamatosan frissülő weboldalát, ahol aktuális információkat talál az utazást érintő országról.  Az oldalon az országba belépéshez szükséges okmányok, beutazási szabályok, vámszabályok és egyéb hasznos tanácsok olvashatóak.

https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/mauritius

 

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!