Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Zakopane Wellnessel egybekötve

Lengyelország, Zakopane, Zakopane
 • Szálláskategória: Program szerint
 • Utazás módja: Busz
 • Típus: Körutazás, Városlátogatás
Szűrés
Indulás: 2023-06-23-tól
2023-06-25-ig
Szobatípus: Kétágyas szoba társítással
Időtartam: 2 éj
Ár:
59990.00 Ft/fő, Kétágyas szoba társítással, Reggeli, 2 felnőtt
Ajánlatkérés
Indulás: 2023-06-23-tól
2023-06-25-ig
Szobatípus: Háromágyas
Időtartam: 2 éj
Ár:
59990.00 Ft/fő, Háromágyas, Reggeli, 3 felnőtt
Ajánlatkérés
Indulás: 2023-06-23-tól
2023-06-25-ig
Szobatípus: Egyágyas szoba
Időtartam: 2 éj
Ár:
79990.00 Ft/fő, Egyágyas szoba, Reggeli, 1 felnőtt
Ajánlatkérés

Leírás

Leírás: Zakopane a Tátra lábánál fekszik, legendas, sajátságos aurájú üdülési központ, mely a górálok személyisége tesz még különlegesebbé.

Ellátás: Svédasztalos Reggeli

Közlekedés: Autóbusszal

Program: 1. nap: Indulás reggel 6:00-kor, Budapest,14. kerület,- Olof Palme sétány 5.(Városligeti csónakázó és Műjégpálya) (Vidéki felszállást foglaláskor jelezzék). Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel. Folyamatos utazás a Felvidék gyönyörű tájain keresztül Lengyelországba. Első megállónk Besztercebányán. Séta Besztercebánya belvárosi részén, majd rövid fotószünet az Árva folyó fölé emelkedő sziklaszirten épült Árva váránál. Tovább indulunk a lengyel Tátra, és egyben Lengyelország legkedveltebb hegyi üdülő központjába, Zakopane-ba. A gorál népcsoport által lakott települést a Magas- Tátra gyöngyszemének hívják, gyönyörű faházai, hegyi környezete, és hangulatos sétálóutcája, piaca miatt. Megnézzük Zakopane gorál motívumokkal díszített templomait és a régi temetőt, ahol híres lengyelek vannak eltemetve. Este a szállás elfoglalása, vacsora.

2. nap: Reggeli után indulás a Nowy Targi nagyvásárba. Kisebb-nagyobb bevásárlásra tökéletes megoldás ez a piac, ahol lehet fizetni Zloty-val és Euro-val egyaránt. A piac kínálatának nagyon széles és színes a palettája: édességek, bőr- és szőrmeáruk, kerámiák, bútorok, ruhák, szőnyegek stb. várja az idelátogatókat. Aki már járt ott az tudja hová jön, aki még nem, az biztosan nem fog csalódni. Három órát töltünk a vásárban, majd délutáni programként lehetőség nyílik egy felejthetetlen kirándulásra a Zakopane fölött magasodó Kasprowy- csúcsra kabinos felvonóval (1987m), ahol gyönyörű panoráma fogad minket. Aki ide nem szeretne felmenni a sétáló utcában töltheti az időt. Korai vacsora utána indulás a Goralski Potok fürdőbe. A Term Gorjacy Potok komplexuma összesen 22 db 34-40 °C -os termálvízzel töltött kültéri medencékből áll amelyek tökéletes kikapcsolódást biztosítanak mindenki számára. A Gorujemy Potok-i ásványvizes fürdő pozitívan hat a közérzetre és javítja a lelki komfortérzetet. Ezért a termálvizek kiváló terápiás és rehabilitációs szerek. Este visszatérés a szállásra.

3. nap: Reggeli után a délelőttöt Zakopaneban töltjük, siklóval eljuthatunk a Gubalowka hegyre (1128m), ahonnan csodálatos panoráma tárul a Tátrai hegycsúcsokra. Igény szerint lehetőség lesz ebédelni. Kb.: 13 órakor indulunk haza, hazaérkezés a késő esti órákban a kiindulási helyre.
További fontos tudnivalók:
- A vidéki fel-, leszállási helyek, mindig menetirány szerinti oldalon történik. Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon! Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor (a csatlakozás időpontját web oldalunkon olvashatják.) A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!
- Az indulás előtt egy héttel semmilyen módosítás nem lehetséges (név, út, időpont, biztosítás, vacsora...)
- Névmódosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő megfizetése esetén lehetséges.
-Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!
- Az utazások az időjárástól függetlenül indulnak, javasoljuk az évszaknak megfelelő öltözködést, az útra hátizsákot hozni, mely tartalmaz némi szendvicset és vizet, esős időjárás esetén esőkabátot.
- Az ülésrend a fix ülőhely feláras helyeken kívül, a befizetések sorrendjében kerül beosztásra az indulás előtt. Fix ülőhely:3.000 Ft/fő foglaláskor fizetendő. Akik együtt jelentkeznek mindenképp egymás mellett ülnek. -35 fő alatti létszám esetén 6.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben. - Az iroda a program változtatás jogát fenntartja. -A pihenőhelyek mosdóinál fizetni kell, így jó ha rendelkezik apró pénzzel. -A belépők árát az utaskísérő/idegenvezető szedi össze a buszon. Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel készülni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból. A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, foglalási/szervezési költség). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerülnek. - A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.
Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?lengyelorszagAz ár tartalmazza:

 • Részvételi díj tartalmazza: az utazást busszal, a szállást, a reggelis ellátást a szervezést és a magyar nyelvű idegenvezető/csoportkísérést.

Az ár nem tartalmazza:

 • Részvételi díj nem tartalmazza: a belépők árát, a 2 vacsorát, a biztosítást, az adminisztrációs díjat, valamint az idegenforgalmi adót és városbelépési díjat helyszíni fizetéssel.

  Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő
  Idegenforgalmi adó+ városbelépési díj: 75 PLN/fő
  BBP biztosítás: 1.650 Ft/ fő (70 éves korig) BBP biztosítás: 3.300 Ft/fő (70 év felett)
  Egyágyas felár: 20.000 Ft
  Vacsora: 11.000 Ft/fő/2 alkalom
  Várható belépődíj tájékoztató jelleggel: kb.: 300 PLN/fő +2 EUR/Fő (helyszínen fizetendő)

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!