Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Hétvége a Magas Tátrában és a Csorba-tónál

Szlovákia, Magas Tátra, Magas Tátra
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás, Sportos kirándulások
Szűrés
Indulás: 2024-06-29-tól
2024-06-30-ig
Szobatípus: 2 ágyas (pótágyzható)
Időtartam: 1 éj
Ár:
44900.00 Ft/fő reggelivel
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-06-29-tól
2024-06-30-ig
Szobatípus: 2 ágyas (pótágyzható)
Időtartam: 1 éj
Ár:
49400.00 Ft/fő félpanzióval
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-06-29-tól
2024-06-30-ig
Szobatípus: Társítható szoba
Időtartam: 1 éj
Ár:
49400.00 Ft/fő félpanzióval
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-06-29-tól
2024-06-30-ig
Szobatípus: 1 ágyas szoba
Időtartam: 1 éj
Ár:
54800.00 Ft/fő reggelivel
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-06-29-tól
2024-06-30-ig
Szobatípus: 1 ágyas szoba
Időtartam: 1 éj
Ár:
59300.00 Ft/fő félpanzióval
Ajánlatkérés
Leírás

Tartson velünk egy hétvégi, élményekben dús bakancstúrán a csoda szép Magas-Tátrában! A túravezetőkkel bejárjuk a szebbnél szebb tájakat: Csorba-tavat, lombkorona sétányt, Tarjaka vízesést, majd, ha elfáradtunk, megcsodáljuk városait, mint Lőcse, Ótátrafüred és Szepesszombat! 2 nap 2 élmény: TÚRA és KULTÚRA!  

Utazás: komfortos autóbusszal. Nincs éjszakai utazás!

Szállás: Magas-Tátra térségében Hotel 3*. Szobák: 2-3 ágyas szobák, fürdőszoba, ingyenes WiFi, Tv. Egyágyas szoba: 1 ágy, felszerelése azonos a 2 ágyaséval.

Ellátás: 1 svédasztalos reggeli; felár ellenében menü vacsora (ajánlott).

Fel- és leszállási lehetőség: Budapest (BOK Sportcsarnok).

Időpontok 2024:
Június 29-30. FIX INDULÁS!

Program:
1. nap - Lőcse, Bachledka lombkorona sétány, Szepesszombat
Indulás Budapestről reggel 06.00 órakor. Déli órákban felkeressük a varázslatos Bachledka lombkorona sétányt és kilátótornyot, mely tetetején egy "adrenalin háló" feszül. Az erdő közepén magasodó látványosság a földről a 32 méter magas sprirális alakban kanyarodó toronyba vezeti a látogatókat. Készüljön fel a "tátrai kétezresekre" nyíló csodás kilátásra. A bátrabbak lecsúszhatnak, mások pedig visszasétálnak. Majd érkezés a Szepesség leghíresebb városba, Lőcsére. A történelmi belvárost, mely a világörökség részét képezi, a csaknem teljesen fennmaradt városfalak ölelik körbe. A város közepén Szt. Jakab templomba látogatunk, mely legnagyobb és egyedi fából készített oltárral dicsekszik.  Nap utolsó állomásra Szepesszombat, ez a mesés szepességi város a maga kontytetős házaival. Itt az ideje szállás felé utazni és a finom vacsorát elfogyasztani. 

2. nap -  Csorba-tó, Ótátrafüred, Tarajka, Tarpataki vízesés
Ízletes reggeli után irány a szlovák Magas-Tátra legismertebb és leglátogatottabb tátrai tengerszemhez, a Csorba-tóhoz utazva folytatjuk az utunkat. Pazar látvány mellett körbejárhatnak a tavat, vagy ha az idő és az időjárás is engedi, ülőfelvonóval (térítés ellenében) felmehetnek a tó fölé magasló csúcsra (1830 m). Csodás látványban részesülnek a környező szikla óriásokra, völgyekre.  A csúcsról leereszkedve irány a  Tátra központi részén található város, Ótátrafüred. A település igazi felendülése XIX. századból ered, és ezt, az itt fakadó víznek köszönheti. Ezt a kissé savanykás ízű vizet mi is megkóstoljuk szabad időben. Majd a Tarajkai csúcs (1285m) a cél. Sétálva kapaszkodunk fel a hegyre, vagy fogaskerekűvel (térítés ellenében) röpke 7 perc alatt érünk fel. Majd, egy élményekben gazdag séta keretében nekivágunk turista utakon, az Óriási vízesésig, mely 20 m-ről zúdul alá. Útközben a legrégebbi Reiner kunyhónál megállunk egy frissítőre, mely még meghittebbé varázsolja a pillanatot.Rövid pihenő alatt csodás képeket készíthet a völgyet körülvevő Magas Tátra csúcsairól. Az erdőben szerpentineken ereszkedünk le a Tarpataki vízesésekhez. Innét egymás követik a szebbnél szebb vízesések. Tarajkát elhagyva rátérünk a lefelé induló turistaútra és Ótátrafüredre érünk, ahol mindenki felfrissülhet szabad idő keretében. Ezzel zárjuk ezt a kellemes és élményekben gazdag kirándulást ebben a páratlan környezetben, a Magas-Tátra vadregényes tájain. Buszunkra szállva irány Magyarország! Visszaérkezés késő esti órákban. 

A kiránduláson mindenki saját felelősségére, fizikai és egészségügyi állapotának ismeretében vesz részt! A túra nem túl megterhelő egy gyalogláshoz szokott személynek! 

Javasolt egyéni felszerelés: felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a Magas-Tátra környékén az időjárás igen változékony, ezért az utazást megelőző napokban figyeljék az időjárási előrejelzéseket és a ruházatukat a várható időjárásnak megfelelően állítsák össze. Nagyon fontos a kényelmes, vízálló és réteges túraöltözet. Javasolt a magasszárú, vízálló bakancs.

Ön eldöntheti, hogy a részvételi díjat euróban, vagy forintban egyenlíti ki!  
 Euróban történő fizetési igényét kérjük előre jelezni.

HÉTVÉGE A MAGAS TÁTRÁBAN 2024. 2 nap / 1 éj
ELŐFOGLALÁSI ÁR VISSZAVONÁSIG! 
Reggelivel / fő 06.29 - 06.30.
Felnőtt 44 900 Ft (115 Eur)
3. ágyon 15 évig  39 900 Ft (105 Eur)

Figyelem! Társítási lehetőség csak félpanziós ellátással 2 ágyas szobákban!
Egyágyas felár nélkül foglalható, amennyiben vállalja a garantált társítást 2 ágyas szobában.

Vacsora: 4 500 Ft/fő  (12 EUR/fő).

Egyágyas felár: 9 900 Ft/fő  (25 EUR/fő).

Üdülőhelyi és regisztrációs díj (helyszínen fizetendő): 10 EUR/fő

Belépők és felvonók a helyszínen: kb 65 -70 Eur/fő.

Minimum létszám: 35 fő.

A programváltozás jogát fenntartjuk! 

A részvételi díj tartalmazza: autóbuszos utazást, szállást reggelivel, programokat, magyar idegenvezetőt.

A részvételi díj nem tartalmazza: baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját, útlemondási díjat, üdülőhelyi díjat és a belépőket, valamint a felárakat.

Beutazási szabályokról az alábbi linken tájékozódhat: Itt

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!