Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

MSC Armonia rövid csoportos hajóút első hajózóknak magyar nyelvű idegenvezetővel

Hajóutak, Földközi-tengeri hajóutak , Kelet-Mediterrán hajóutak
  • Szálláskategória: Hajó kabin
  • Utazás módja: busz+hajó
  • Típus: Hajóút
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

MSC Armonia rövid csoportos hajóút első hajózóknak magyar nyelvű idegenvezetővel
2023. Április 1-4.

LEKÉRÉSRE!

 

Hajózzon az Adrián az MSC Cruises-szal! Az Adriai-tenger egy valóra vált álom azok számára, akik Horvátországot, Szlovéniát és Montenegrót szeretnék felfedezni. Európa leglenyűgözőbb tájainak is otthont ad. Hajózzon hát ezen a csodálatos tengeren az MSC Cruises-szal. Ha olyan útvonalat keres, amely a kikötőket és a szárazföldi célpontokat is érinti, akkor a legjobb helyen jár. Itt felsoroltunk néhányat a legizgalmasabb útvonalak közül, amelyek e csodálatos hajók fedélzetén elérhetőek.

 

1. nap - Indulás Budapestről
Indulás! A csoport tagjai hajnalban buszra szállnak, és koradélutáni órákban már Velencébe érkeznek, ahol indulásra készen várja az utazókat a fenséges MSC Armonia!


2. nap - Zadar, Horvátország

Dalmácia ősi fővárosa, Zadar a horvát tengerpart egyik ékköve. Ez az MSC Mediterranean Cruises úti célja tökéletes keveréket nyújt a látogatóknak - történelem, építészet és természeti csodák. Csodálja meg a középkori templomokat, az ősi romokat, a lenyűgöző vízeséseket és a pompás kikötőt. Csodálja meg a hátteret jelentő, zord Dinári-Alpokat, mielőtt felfedezné a horvát nemzeti parkok szépségét.

 
Az MSC Cruises kirándulásai rengeteg izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:
 
- Zadar Discovery
- Plitvicei-tavak Nemzeti Park
- Krka Nemzeti Park
 
Az MSC Cruises zadari kirándulása visszarepíti Önt az időben. Látogasson el a Szent Donatus-templomhoz, Horvátország legnagyobb preromán stílusú épületéhez, amely egészen a 9. századig nyúlik vissza. Ezután álljon meg a Szent Mária-templomnál, a Szent Anasztázia-székesegyháznál és az 1175-ben felszentelt Szent Krizogonosz-templomnál. Ezután csodálja meg a Szent Simeon-templomot a cédrusfából készült szarkofággal, amelyet csillogó ezüsttáblák borítanak. A vallási látványosság itt még nem ér véget, hiszen meglátogatja a Szent Ferenc-templomot, Dalmácia legrégebbi gótikus templomát. Végül élvezze a szabadidőt a város felfedezésére, ahol sétálhat az utcákon, vagy pihenhet a kikötő mellett.
 
Nézze meg a Plitvicei-tavak állandóan változó árnyalatait az MSC Cruises kirándulásán. Bükk-, lucfenyő- és fenyőfák sűrű erdei 16 tavat ölelnek körül, amelyek türkiz színükről és álomszerű vízeséseikről híresek. Tartsa nyitva a szemét a vadon élő állatokra, köztük az európai barnamedvére, farkasokra, sasokra, baglyokra, hiúzokra, vadmacskákra és erdei fajdokra. Ez a lélegzetelállító karsztos táj az UNESCO Világörökség része és egy földi paradicsom. 
 
Fedezze fel a Krka Nemzeti Parkot az MSC Cruises kirándulásán, amely a bőséges botanikai fajairól, vadvilágáról és természetes vizeiről ismert úti cél. A Šibenik-Knin megyén keresztül vezető festői autózás után megérkezik a Krka folyóhoz és annak számos mellékfolyójához. A lenyűgöző Skradinski Buk vízesésnél nézze meg, ahogy a víz egy varázslatos kékeszöld tóba zuhan. Ezután ismerkedjen meg a helyi kultúrával egy régi malomban, ahol egy lenyűgöző néprajzi kiállítás látható.


3. nap - Koper, Szlovénia

A velencei uralom öt évszázada jelentős nyomot hagyott a szlovéniai Koperben. A kikötőváros szűk utcái és kis terei az olaszországi Velencét idézik. Ez a vonzó MSC Mediterranean Cruises úti cél népszerű kiindulópontja a Ljubljanába és Szlovénia belsejébe tett kirándulásoknak is. A városban fedezze fel a Titov Trg teret, a 15. századi pretoriánus palotát és a középkori óvárost.

 
Az MSC Cruises kirándulásai rengeteg izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:
 
- Ljubljana 
- Bledi-tó és szigeti hajókirándulás 
- Postojnai barlangok
 
Élvezze az MSC Cruises emlékezetes kirándulását Ljubljanán, Szlovénia csodálatos fővárosán keresztül. A központ a történelmi város legbájosabb része, amelyen keresztül folyik a Ljubljanica folyó. Tekintse meg a jellegzetes Hármas hidat, amely átkel ezen a víztömegen, mielőtt felfedezné a római kori Emona castrumot, a tornyos középkori várat és a lombos Tivoli parkot. Sétáljon végig a város barokk és szecessziós építészetben pompázó számos terén, vagy térjen be a szabadtéri piacra és a középkori városházára a barokk Robba-kúttal. A kecses folyami hajóút után egy hagyományos szlovén étteremben fogyassza el az ebédet. Végül töltsön el egy kis szabadidőt a város kávézóinak és boltjainak felfedezésével, ahol szuveníreket vásárolhat. 
 
A Júliai-Alpokban található Bledi-tó csodálatos MSC Cruises kirándulást tesz lehetővé. A túra egy pihentető, 2 órás autóbuszos utazással kezdődik a képeslapra illő Szlovénia zöldellő tájain keresztül. Bledben 30 perces sétarepülést tesz egy fából készült "pletna" hajón, amelyet grandiózus hegyek és erdők vesznek körül. Ezután a tó közepén található mesebeli szigetre érkezik, ahol a 17. századi Szent Mária-templomot láthatja. Végezetül élvezze a szabadidejében eltöltött néhány órát, és kóstolja meg az autentikus krémtortát egy helyi kávézóban, vagy hosszabbítsa meg túráját a sziklák tetején álló várhoz, a csodálatos Blejski Gradhoz.
 
Ha a geológiai csodák iránt érdeklődik, foglaljon MSC Cruises kirándulást a hihetetlen Postojna-barlangokhoz. Ez Szlovénia második legnagyobb karsztos barlangrendszere, amely látványos alagutakkal, cseppkövekkel és cseppkövekkel, valamint hatalmas nyílt terekkel rendelkezik. Egy (1872-ben indított) vonat visz a föld alá a barlangokba, ahol egy kis idő áll rendelkezésre, hogy gyalogosan fedezzék fel a kivilágított termeket. A barlangok adnak otthont az endemikus olmnak, a világ legnagyobb troglodita kétéltűjének is!


4. nap - Velence, Olaszország

A hajó a reggeli órákban köt ki Velencében. A kabinok elhagyása után már a délelőtti órákban buszra száll a csoport és elindul Budapest felé.

 

A részvételi díj tartalmazza:

utazást légkondicionált különbusszal (felszállási helyek: Budapest, Nagykanizsa, Székesfehérvár) · adókat, illetékeket · teljes ellátást a hajón** a választott kabinkategóriában · magyar nyelvű idegenvezetést az utazás teljes időtartama alatt

A részvételi díj nem tartalmazza:
a helyszínen fizetendő kötelező borravalót

Választható opciók:
baleset- betegség- és poggyászbiztosítás · útlemondási (sztornó) biztosítás · fakultatív programok* · italcsomag · internet hozzáférés

 

További információk
Pótágyas kabinok lekérésre és visszaigazoltatást követően foglalhatók.

A meghirdetett csoport minimum létszáma: 20 fő, kirándulások esetében minimum: 10 fő.

A program sorrendi változásának jogát fenntartjuk. A tengeri hajóutak esetén a hajótársaság minden esetben fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül - akár a hajóút időtartama alatt is - a meghirdetett kikötési útvonaltervtől eltérjen, ha az indokolt.

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a kialakult pandémiás helyzet miatt a hajótársaságok fenntartják a jogot arra, hogy az előre meghirdetett hajótól eltérően más hajóval valósítsák meg az utazást, vagy indulás előtt - akár pár nappal - módosítsák a kikötéseket. Az ilyen jellegű cserére irodánknak nincs ráhatása.

*A fakultatív programok árairól itt, a honlapunkon, míg a részvétel esetleges feltételeiről munkatársainknál tud részletes információt szerezni.
**Teljes ellátás a hajón korlátozott italfogyasztással: víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.

 

 

A szabad helyekről munkatársaink adnak tájékoztatást! Kérje ajánlatunkat!

Halmozza a kedvezményeket, és éljen árfolyamgarancia ajánlatunkkal! 
Foglalja le ezt a csoportos hajóutat az indulás előtt legalább 90 nappal - így utasonként 19 900 Ft kedvezményt biztosítunk! 
Spóroljon többet: fizesse ki az árat foglaláskor egy összegben, és további 5% azonnali engedményt biztosít (amennyiben a foglalás az indulást megelőző legalább 120. napon megtörténik). Így nem csak a kedvezményeket halmozhatja, de az árfolyamgaranciáját (!!!) is élvezheti a részvételi díjra, és nem kell izgulnia az euróárfolyam ingadozásai miatt.

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!