Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Bécs - Húsvét a Schönbrunnban

Ausztria, Bécs és környéke, Bécs
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: 1 napos utak
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

 

Időpont: 2024. március 23.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 6.15 órától a  Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 6.30 órakor

Program

Elutazás reggel 6.30 órakor Budapestről, folyamatos utazás Bécsig.

A Schönbrunnban – mely a világörökség része – naponta több ezer látogató fordul meg. A kastélyban a „Grand Tour” keretében 40 termet járhatunk végig, amelyek Ferenc József és Erzsébet királyné nagy pompával berendezett, reprezentációs termei és magánlakosztályai. Ezen kívül bepillantást nyerhetünk a XVIII. századi, Mária Terézia korabeli értékes szobákba is.

(Grand Tour, Belépők: felnőttek: 26,00 €, Gyerekek (6-18 év): 19,00 €,

Diákok (19-25 év): 22,00 € diákigazolványt kell felmutatni, (az ár, tájékoztató jellegű, változhat) Foglaláskor kérjük jelezni, hogy a kastélyba szeretnének bemenni vagy csak kívülről tekintik meg.

A kastély körül elterülő hatalmas park is feledhetetlen élményt nyújt. Sétánk alkalmával felkereshetjük a Schöne Brunnen nevű kutat, melyről a kastély a nevét kapta. Feljuthatunk a Gloriettre is, amelynek kilátójáról az előttünk elterülő panorámában gyönyörködhetünk.

Az évről évre megrendezésre kerülő hagyományos húsvéti vásár a kastély díszudvarában kerül megrendezésre. A festett tojásoktól a húsvéti kézműves dísztárgyakig minden megtalálható, amelyek már a tavaszt idézik.

A kastély megtekintése után autóbuszunkkal Bécs belvárosát keressük fel, ahol szabadidő áll rendelkezésre. Megtekintésre ajánljuk a gyalogosan is könnyen elérhető nevezetességeket: Stephansdom, Votivkirche, Kärtnerstrasse, Karlskirche, Kincstár vagy séta a Mariahilfer Strassén (vásárlási lehetőség). Visszaindulás a belvárosból 17 órakor. Visszaérkezés Budapestre 21- 22 óra között.

 

Részvételi díj: 17.990,- Ft/fő
 Akciós ár: 12.490,- Ft/fő


Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

BBP + Stornó biztosítás: 990,- Ft/fő

Program változtatás jogát fenntartjuk!

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!