Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Prága, Loket vára, Karlovy Vary

Csehország, Prága, Prága
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Busz
  • Típus: Körutazás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

Prága, városlátogatás, sör, knédli...
2023. március 31- április 2. (3 nap/2 éj)

Utazás: légkondicionált, VIP autóbusszal
Szállás: szállodában***, kétágyas szobákban
Ellátás: reggeli

1. nap: Indulás Kaposvárról a hajnali órákban. Utazás rövid pihenőkkel. Érkezés a kora délutáni órákban. Délután gyalogos városnézés Prágában: Károly-híd, Óváros tér a városházával, Orloj, Vencel tér, Tyn templom, Lőpor torony. Este szállás elfoglalása. Igény szerint vacsora a szálloda közvetlen közelében.

2. nap: Reggeli után szabadprogram Prágában, vagy fakultatív kirándulás    Loketbe. A varázslatos Ohre folyó völgyében egyedülálló panorámával bíró erődítmény az ország egyik legnagyobb vára. Útközben Krusovicében kóstolás és vásárlás az ország egyetlen királyi sörfözdéjének mintaboltjában, majd továbbutazás Karlovy Varyba, ahol meglátogatjuk a híres Becherovka múzeumot és sétálunk csodálatos Malomkő promenádon, felmegyünk a Grand Hotel Pupp-ba. Este fakultatív városnéző hajókázás a Moldva folyón svédasztalos vacsorával összekötve.

3. nap: Gyalogos városnézés Prágában. A Prágai vár, a Hradzsin, a Szent Vitus Székesegyház, György templom, Aranyművesek utcája. Dél körül indulás haza. Érkezés Kaposvárra a késő esti órákban.

 

Részvételi díj: 62 900 Ft/fő (mely tartalmazza az utazás árát, a szállás és ellátás díját, továbbá a csoportkísérő díjazását)
Utasbiztosítás: 540 Ft/fő/nap
A fakultatív hajózás a Moldva folyón: 9 500 Ft,
fakultatív kirándulás Karlovy Varyba: 7 000 Ft/fő.  
A belépőjegyek kb. 500 cseh korona. 

 

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Minimum létszám: 35 fő.

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!