Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Kanadai képeslapok - csoportos utazás Montréaltól Vancouverig magyar idegenvezetéssel 2021.08.04-18.

Kanada, Vancouver, Vancouver
 • Szálláskategória: Program szerint
 • Utazás módja: Repülő
 • Típus: Körutazás
Szűrés
Indulás: 2021-08-04-tól
2021-08-19-ig
Szobatípus: Kétágyas szoba franciaággyal
Időtartam: 14 éj
Ár:
999000.00 Ft/fő, 2F, Kétágyas szoba franciaággyal
Ajánlatkérés
Indulás: 2021-08-04-tól
2021-08-19-ig
Szobatípus: Kétágyas szoba külön ággyal
Időtartam: 14 éj
Ár:
999000.00 Ft/fő, 2F, Kétágyas szoba külön ággyal
Ajánlatkérés
Indulás: 2021-08-04-tól
2021-08-19-ig
Szobatípus: Kétágyas szoba, pótággyal
Időtartam: 14 éj
Ár:
999000.00 Ft/fő, 2F+1GY(0-12), Kétágyas szoba, pótággyal
Ajánlatkérés
Indulás: 2021-08-04-tól
2021-08-19-ig
Szobatípus: Négyágyas szoba
Időtartam: 14 éj
Ár:
999000.00 Ft/fő, 2F+2GY(0-12), Négyágyas szoba
Ajánlatkérés
Előfoglalási akciót biztosítunk, ha 1-2 hónappal indulás előtt foglal!
Leírás

Leírás:

A végtelen Kanada: az érintetlen természet, az élhető városok, a juharszirup és a hoki hazája. Ráadásul a helyiek a világ egyik legszínesebb, legnyitottabb társadalma, akik az udvarias és barátságos magatartásukról váltak híressé. Augusztusi csoportos utazásunkon a világ második legnagyobb országának legjavával ismerkedünk meg: meglátogatjuk francia Kanada városait és egyik legszebb nemzeti parkját, sétálunk az elegáns fővárosban, Ottawában, hajózunk az Ezer sziget régióban és a Niagara-vízesés lábánál is, de megismerjük az ország legnépesebb városát, Torontót is. Utunk második felében átrepülünk nyugatra, ahol a Sziklás-hegység képeslaptájain barangolunk. Látunk majd csipkés hegycsúcsokat és szebbnél szebb türkiz tavakat, majd leereszkedünk a Csendes-óceán partjára, ahol a világ egyik legélhetőbbnek tartott városában, Vancouverben is eltöltünk két éjszakát.

Az utazás kiemelt értékei:

 • Utazás a Lufthansa és az Air Canada járatain, kényelmes menetrenddel
 • Rendkívül gazdag, az ország leghíresebb természeti és kulturális látnivalóit egyaránt bemutató, mégis kényelmes tempójú program
 • UNESCO Világörökségi helyszínek: Québec óvárosa, Rideau-csatorna, a Sziklás-hegység nemzeti parkjai
 • Kiváló helyismeretű magyar idegenvezető a budapesti indulástól a hazaérkezésig
 • Hajókirándulás a Szent Lőrinc-folyón az Ezer sziget vidékén és a Niagara-vízesésnél
 • Színvonalas három- és négycsillagos szálláshelyek
 • Jelentős kedvezmény három- vagy négyágyas elhelyezés esetén


Programok:

augusztus 4. szerda
Elutazás Budapestről a Lufthansa járatain, frankfurti átszállással (10:15-12:00, 14:05-16:10) Montréalba. Érkezés után transzfer a szállodába.
Szállás Montréalban 3 éjszakára: Hőtel Universel Montréal 4*

augusztus 5. csütörtök
Első teljes napunkon megismerkedünk a világ második legnagyobb (nagyrészt) franciaajkú városa, Montréal látnivalóival: meglátogatjuk az óvárost és az ország egyik legszebb templomát, a lenyűgöző Notre-Dame bazilikát, majd sétálunk a városnak nevet adó Mont Royalon, ahonnan a legjobb kilátás nyílik. Délután felkeressük az 1976-os nyári olimpiai játékoknak helyet adó futurisztikus épületegyüttest.
Szállás Montréalban.

augusztus 6. péntek
Egész napos kirándulás a Szent Lőrinc-folyó torkolatánál található Québecbe, az azonos nevű tartomány fővárosába. A franciák által 1608-ban alapított város az egyik legrégebbi Észak-Amerikában, fallal körülvett különleges hangulatú óvárosa Világörökségi helyszín. Sétálunk a Petit Champlain negyedben, megnézzük a Nyaktörő lépcsőt és a város látképét uraló Château Frontenac luxusszállodát, valamint ellátogatunk a közeli Montmorency vízeséshez, mely 83 méteres magasságával még a Niagara-vízesést is megelőzi.
Szállás Montréalban.

augusztus 7. szombat
Egész napos kirándulás a Montréal közelében található Mont-Tremblant Nemzeti Parkban, mely gazdag élővilágáról ismert, és az azonos nevű hangulatos kisvárosban. A nap végén elutazunk az Ontario és Québec határán található fővárosba, Ottawába.
Szállás Ottawa központjában 2 éjszakára: Novotel Ottawa 4*

augusztus 8. vasárnap
Egész napos ismerkedés a kanadai fővárossal. Délelőtt megtekintjük a Parlament épületegyüttese előtt az őrségváltást, majd sétálunk a Rideau-csatorna partján (Világörökségi helyszín) és a Major's Hill Parkban. Ebédszünet a ByWard Market nyüzsgő piacnegyedében. Délután ellátogatunk az Ottawa folyó túlpartján, Gatineauban található Történeti Múzeumba, amely az ország egyik legszínvonalasabb és leggazdagabb gyűjteményű múzeuma. Az épület nagyterméből ráadásul pazar kilátás nyílik a Parlamentre. Este szabadidő Ottawában.
Szállás Ottawában.

augusztus 9. hétfő
Utazás reggel Gananoque-ba, az Ezer sziget vidékére, majd egyórás hajókirándulás a Szent Lőrinc-folyón a szigetek között. Innen továbbutazunk a közeli Kingstonba, mely 1841 és 1844 között Kanada első fővárosa volt. Szabadidő a folyóparton, majd továbbutazás Torontóba.
Szállás Toronto központjában 2 éjszakára: Bond Place Hotel 3*

augusztus 10. kedd
Egész napos kirándulás a Niagara-vízeséshez. A Torontótól alig másfél órányira található látványosság tulajdonképpen három vízesés együttese: kettő az amerikai oldalon található, az 51 méter magas Patkó-vízesés pedig a két ország határvonalán. Érkezés után hajóra szállunk és testközelből is megcsodáljuk a zuhatagot, de utána a folyóparti sétányon is lesz időnk gyönyörködni. Ebédszünet és szabadidő a Clifton Hillen, a város szórakoztatónegyedében, majd visszautazás Torontóba.
Fakultatív program: a CN Tower meglátogatása (15 000 Ft/fő). A város szimbóluma a 457 méteres CN Tower, mely 1976-tól 2007-ig a világ legmagasabb épülete volt. Az Ontario-tó partján álló épület kilátójából egész közelről látjuk az üzleti negyed felhőkarcolóit és a Toronto-szigetek legnagyobbikán található repülőtér mozgásait, de tiszta időben akár a Niagaráig is ellátni. A látogatás után metróval utazunk vissza szállodánkba.
Szállás Torontóban.

augusztus 11. szerda
Délelőtt rövid buszos városnézés során ismerkedünk meg a városházával és az ontariói parlamenttel, majd transzfer a repülőtérre és elutazás az Air Canada közvetlen repülőjáratával (14:00-16:13) Calgarybe.
Szállás Calgaryben: Acclaim Hotel 4*

augusztus 12. csütörtök
Délelőtt szabadidő Calgary központjában, majd elindulunk a Transzkanadai autópályán a Sziklás-hegységbe. Megálló délután a hegyvidéki Canmore-ban és Banffben a Bow-vízesésnél, majd a szállás elfoglalása.
Szállás Banff központjában 2 éjszakára: Banff Inn 3*

augusztus 13. péntek
Egész napos kirándulás az ország legszebbb útvonalán, az Icefields Parkway-en Jasperig és vissza. Utunk során a drámai háromezres hegycsúcsok és hatalmas fenyvesek mellett látjuk majd a Peyto és Bow tavak lehetetlen türkizkék tükrét, az Athabasca-vízesést és a Columbia jégmezőt (a Sziklás-hegység legnagyobb kiterjedésű jégmezejét).
Szállás Banffban.

augusztus 14. szombat
Elbúcsúzunk Banfftől és újra nyugatra indulunk. Meglátogatjuk a két leghíresebb tavat, a Moraine Lake-et és a Lake Louise-t, majd a Yoho Nemzeti Park látnivalóinak (Spiral Tunnel Scenic Viewpoint, Natural Bridge) érintésével jutunk el Revelstoke-ba.
Szállás Revelstoke után, tóparti szálláshelyen: Three Valley Lake Chateau 3* 

augusztus 15. vasárnap
Napunkat a szálláshelyünk melletti "szellemvárosban" kezdjük, ahol a 19. századi aranyláz idejében épült jellegzetes "vadnyugati" épületek között utazunk vissza az időben. Útnak indulunk Vancouver felé, megállóval Brit Kolumbia feltörekvő borvidékének központjában, a tóparti Kelownában.
Szállás Vancouver központjában 2 éjszakára: Century Plaza Hotel & Spa 3*

augusztus 16. hétfő
Délelőtt meglátogatjuk a világ legélhetőbb városai közt számon tartott Vancouver főbb látnivalóit, köztük a Stanley Park totemoszlopait, a Canada Place-t és felmegyünk a Vancouver Lookout kilátójába is. Délután fakultatív program: a Capilano Függőhíd Park meglátogatása (20 000 Ft/fő). Az 1889-ben a Capilano folyó felett 70 méteres magasságban épült gyalogos függőhídról elnevezett park a területen jellemző mérsékelt övi esőerdőben található. A hídon kívül a hatalmas fák lombkoronái között és a sziklafal oldalában kialakított útvonalon is sétálhatunk, de a helyi indián kultúrába is betekintést nyerhetünk egy kisebb kiállításon.
Szállás Vancouverben.

augusztus 17. kedd
Szabadidő Vancouverben kora délutánig, majd transzfer a repülőtérre. Hazautazás a Lufthansa járatain, frankfurti átszállással (16:15 - másnap 11:35, 16:15-17:50).

augusztus 18. szerda
Érkezés Budapestre a délutáni órákban.
 

Az ár tartalmazza:

 • Repülőjegy a Lufthansa repülőjáratain egy átszállással Budapest-Montréal és Vancouver-Budapest útvonalon
 • Repülőjegy az Air Canada közvetlen repülőjáratán Toronto-Calgary útvonalon
 • Repülőtéri illetékek
 • Személyenként 1 db feladott poggyász (max. 23 kg) és 1 db kézipoggyász (max. 55×40×23 cm, max. 8 kg) minden járaton
 • Szállás tizenhárom éjszakára három- és négycsillagos szálláshelyeken, kétágyas szobákban, ellátás nélkül
 • Magyar idegenvezető az utazás teljes időtartama alatt
 • Utazás Kanadában különbusszal
 • Városnézések és kirándulások
 • Hajókirándulás az Ezer sziget régióban és a Niagara-vízesésnél
 • Belépőjegyek a program szerint

Az ár nem tartalmazza:

 • eTA (elektronikus belépési engedély): 7 CAD/fő
 • Ajánlott szervízdíj: 120 CAD/fő (helyszínen fizetendő)

Egyéb tudnivalók:

 • Minimum létszám: 18 fő. A fakultatív programok legalább 10-10 fő jelentkezése esetén garantáltak.
 • Egyágyas elhelyezés esetén egyágyas felár fizetendő, melynek összege 300 000 Ft.
 • Három- és négyágyas elhelyezés esetén a harmadik ill. negyedik fő kedvezménye 200 000 Ft. A három- és négyágyas elhelyezés kettő franciaágyat tartalmazó szobákban történik.
 • A Kanadába történő belépéshez érvényes útlevél és az Interneten előzetesen kitöltött regisztráció szükséges, amely ezen a linken érhető el. A regisztráció díja 7 kanadai dollár/fő és bankkártyával fizetendő. A belépési engedély ügyintézését irodánk is vállalja 2 000 Ft/fő díj ellenében.
 • A hátralékfizetés határideje az utazási feltételektől eltérően: 2021. június 15.
 • A repülőjegyek foglalás után a Lufthansa ill. az Air Canada szabályzata szerint mondhatók le vagy módosíthatók. Utazási feltételeinktől eltérően az indulás előtti 90-36. napon történő lemondás esetén 200 000 Ft/fő repülőjegy törlési díj kerül felszámításra.


Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!