Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Csoportos hajóút - Mediterrán kincsek nyomában az októberi hosszú hétvégén

Hajóutak, Földközi-tengeri hajóutak , Nyugat-Mediterrán hajóutak
  • Szálláskategória: Hajó kabin
  • Utazás módja: busz+hajó
  • Típus: Hajóút
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás
9 napos hajóút - Mediterrán kincsek nyomában az októberi hosszú hétvégén

MSC Grandiosa 2020.10.17. Budapestről - 50 EUR/Felnőtt előfoglalási kedvezmény 2020.05.31-ig!


Budapestről autóbusszal és magyar csoportkísérővel az út teljes ideje alatt!

Útvonal: Genoa (Italy), Naples (Italy), Messina (Italy), Valletta (Malta), Barcelona (Spain), Marseille (France), Genoa (Italy)


1.nap: Budapest - Genova: Indulás a kora esti órákban Budapestről Genovába. Útközben felszállási lehetőség Székesfehérváron, Balatonlellén és Nagykanizsán. Az autóbusz vezetők előírt pihenőidejének megfelelően 3-4 óránként megállás és pihenő az autópálya mellett. 

2.nap: Genova, Olaszország: Érkezés a kikötőbe a délelőtti órákban, a csoportos bejelentkezés után ebéd a fedélzeten, majd szabadidő a városban vagy a hajón.

Indulás 17.00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

3.nap: Nápoly, Olaszország: A Nápolyba látogatók a csodálatos látnivalók és a déli életöröm egyvelegét szívhatják magukba a kirándulások során. Nápoly városa az azonos nevű festői öböl partján található, egyik oldalon Európa második legnagyobb aktív vulkánjához, a Vezúvhoz, másik oldalon a Campi Flegrei („lángoló mezők”) vulkáni területhez - az ókori római legendák szerint Vulcanus otthonához - simulva.

Érkezés a kikötőbe 13:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan...

Indulás 20:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten vagy a szigeten.

4.nap: Messina, Olaszország: Messina bájos városa Szicília északkeleti részén fekszik, hatalmas természetes kikötőjével és a Messinai-szoros közelségével a mediterrán régió egyik legforgalmasabb kikötője. Mind a város megismerése, mind Taormina felkeresése érdekes programnak ígérkezik.

Érkezés a kikötőbe 08:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan...

Indulás 18:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

5.nap: Valletta, Málta: Málta fővárosát, Vallettát az UNESCO 7000 éves történelme miatt vette fel a Világörökség listájára. A múlt mind a mai napig nyomon kísérhető a városban, a kirándulás során betekintést nyerhet a sziget régmúlt történelmébe. A táj és a sajátos építészeti remekművek garantálják a felejthetetlen időtöltést.

Érkezés a kikötőbe 08:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség: 

Hamarosan...

Indulás 18:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

6.nap: Tengeren: Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőség a hajó fedélzetén.

7.nap: Barcelona, Spanyolország: Barcelona Spanyolország második legnagyobb városa, a katalán régió fővárosa. A vibráló város már a középkor óta kulturális és művészeti központ. Barcelona kihagyhatatlan úti cél, függetlenül attól, hogy csak néhány órára vagy akár egész napra érkezik!

Érkezés a kikötőbe 09:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség: 

Hamarosan...

Indulás 18:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

8.nap: Marseille, Franciaország: A Provence-Cote d’Azur régió fővárosa, Franciaország második legnagyobb városa a kozmopolita Marseille a délkeleti partoknál fekszik. Itt partra szállva kényeztető programok széles választéka vár a látogatókra.

Érkezés a kikötőbe 09:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség: 

Hamarosan...

Indulás 18:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

9.nap: Genova - Budapest: Érkezés 08.00 órakor, reggeli után kiszállás majd hazautazás Budapestre, útközben 3-4 óránként pihenőket tartva. Érkezés az éjszakai órákban.

A hajótársaság az útvonal változtatás jogát fenntartja.

Kabinok és szolgáltatások:

Ablakos kabin, Bella kategória
Fixen rögzített ablakkal rendelkező kabin, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a kabint csak délelőtt takarítja és teszi rendbe a személyzet, a vacsora étkezés időpontja választható, de nem garantált. Egyes kabinok előtt mentőcsónak található, amely zavarhatja a kilátást.

Ablakos kabin, Fantastica kategória
Fixen rögzített ablakkal rendelkező kabin korlátlan kilátással, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a vacsora étkezési időpontja választható és prioritást élvez, takarítás reggel és este, 24 órás szobaszerviz és kabinba rendelhető reggeli, kedvezmény a csoportos fitnesz órákból, gyermekprogramok.

Balkonos kabin, Bella kategória
​Kis balkonnal rendelkező kabin, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a kabint csak délelőtt takarítja és teszi rendbe a személyzet, a vacsora étkezés időpontja választható, de nem garantált. Egyes kabinoknál a mentőcsónak részben zavarhatja a kilátást.

Balkonos kabin, Fantastica kategória
Kis balkonnal rendelkező kabin korlátlan kilátással, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a vacsora étkezési időpontja választható és prioritást élvez, takarítás reggel és este, 24 órás szobaszerviz és kabinba rendelhető reggeli, kedvezmény a csoportos fitnesz órákból, gyermekprogramok.

Belső kabin, Bella kategória
Ablak nélküli kabin, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a kabint csak délelőtt takarítja és teszi rendbe a személyzet, a vacsora étkezés időpontja választható, de nem garantált.

Részvételi díj tartalmazza

Utazást busszal Budapestről a kikötőig Genovába és vissza, magyar nyelvű utaskísérő az út teljes idejére, 7 éjszaka szállást a hajón az adott 2 ágyas kabinkategóriában, teljes ellátással (reggeli, ebéd, vacsora, büfé a nap 20 órájában, italfogyasztás nélkül), korlátozott italfogyasztást a büféétterem nyitvatartási ideje alatt, a hajón található legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használatát, a közös rendezvényeket és szórakoztató programokat, a csomaghordást ki- és beszálláskor, a kikötői illetéket (kb. 140 EUR/fő)

Részvételi díj nem tartalmazza

Az alkoholtartalmú italok és az üdítőitalok egy részének fogyasztását, a helyszínen fizetendő kötelező borravalót: kb. 10 EUR/fő/éj, gyermek számára (12 éves korig) kb. 5 EUR/fő/éj, az esetleges vízumköltségeket, a személyes kiadásokat (telefon, minibár, orvosi ellátás stb.), a fakultatív kirándulásokat, a személyre szabott szolgáltatások díjait, a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást.

Gyerekkedvezmény

Gyerekár (2-11, 12-17 éves korig) 2 fizető felnőttel egy kabinban érvényes.

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!