Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Nyelvtanfolyam Londonban

Nagy-Britannia, London, London
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Busz
  • Típus: Egyéb, Városlátogatás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!

Leírás

Belépők

Canterbury Katedrális: Felnőtt: 9 GBP Gyerek (18 év alatt): 8,5 GBP

Leeds Castle: Felnőtt: 24 GBP; Diák (16 - 21 év között): 21GBP; Gyerek: 16 GBP

Royal Observatory: Felnőtt: 8,5 GBP Gyerek (15 éves korig): 4 GBP

Cutty Sark: Felnőtt: 18,5 GBP Gyerek (15 éves korig): 8,5 GBP

Sétahajózás a Temzén: Felnőtt: 13 GBP Diák: 9 GBP Gyerek: 7 GBP

Tower of London: Felnőtt: 25 GBP Gyerek (U 16): 12 GBP

Westminster Apátság: Felnőtt: 20 GBP Gyerek (U16): 9 GBP

Madame Tussauds: Felnőtt: 34 GBP Gyerek: 29,5 GBP

London Eye: Felnőtt: 23,5 GBP Gyerek (U16): 17,5 GBP

Windsor Castle: Felnőtt: 20 GBP Gyerek (U17): 11,7 GBP

 

Az árak tájékoztató jellegűek, egyéni árak - csoportkedvezmények várhatóak.

A Program

1.nap Indulás a hajnali órákban, folyamatos utazás rövid pihenőkkel, este ajánlott tranzitszállás elfoglalása Metz környékén.

2.nap Kora délután ismerkedés Flandria gyöngyszemével Brugge-el, a csipkeverés szülővárosával. Barangolás a festői városkában, ismerkedés a látnivalókkal: Miasszonyunk Temploma, Igazságügyi Palota, Városháza, Szt. Vér Kápolna.  Továbbutazás Calais kikötője felé. Átkelünk a La Manche csatornán.Este Londonban a szállások elfoglalása a családoknál.

3.nap Délelőtt megkezdődik az angolnyelvoktatás, délután városnézés London belvárosában: Parlament, Westminster Apátság, St. James Park, Buckingham Palota, Nemzeti Galéria, Trafalgar tér, Whitehall, Downing Street valamint London panorámájának megtekintése a London Eye-ról.

4.nap Délelőtt ismét nyelvórák, ezután Londonban a ,,hírhedt" Tower megtekintése, séta a Tower-hídon, és a Natural History Múzeum megtekintése.

5.nap Délelőtt oktatás, majd a jó diák jutalma: a Science Múzeum, Regent Street és a Piccadilly Circus megtekintése, szabadprogram.

6.nap Az utolsó nyelvleckék után látogatás a királyi család nyári rezidenciájába, Windsorba. A hangulatos kisvárosból egy kis híd vezet át az angol ,,iskolabirodalomba" Etonbe, ahol sétálhatunk a College-ok kerengőin.

7.nap A világ egyik legnagyobb történelmi múzeumát, a British Múzeum-ot látogatjuk meg, majd séta az Oxford Streeten. Kora délután búcsú a Londontól és a Brit Szigetektől, utazás a kontinensre, Csalagúttal, késő este tranzitszállások elfoglalása Metz környékén.

8.nap Kora reggel hazaindulunk, folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Hazaérkezés az esti órákban.

Részvételi díj: 186.900 Ft/fő, mely tartalmazza az autóbusz közlekedés, a komp és Csalagút közlekedés díját, 5 éjszaka szállást teljes ellátással családoknál, 2 éj tranzitszállást, 12 nyelvórát (4 nap X 3 óra) angol anyanyelvű tanárokkal, bizonyítványt a tanfolyam elvégzéséről és az idegenvezetés költségeit. Nem tartalmazza a belépőjegyek árát, és az ajánlott utasbiztosítás költségeit.

Kérje ajánlatunkat további időpontok és programok esetén!

Ajánlatunk 2 hetes verzióban is igénybe vehető!Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!