Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Bordeaux - csoportos városlátogatás

Franciaország, Aquitánia, Bordeaux
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Körutazás, Városlátogatás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

csoportos városlátogatás

Előfoglalási kedvezmény:
3 hónappal indulás előtt: 12 000 Ft/fő

Ne csak a borok és a borvidék jusson eszünkbe Bordeaux hallatán, hiszen a város és a környék számos látnivalóval is várja látogatóit!

Dátum:
2020. szeptember 4-7.

Időtartam: 4 nap / 3 éj

Utazás: Közvetlen menetrend szerinti diszkont légitársasági repülőjárattal

Repülési idő: kb. 1,5 óra

Elhelyezés: 4 csillagos

Ellátás: reggeli, 1 kóstoló

Idegenvezetés: a csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri

Minimum létszám: 20 fő

 
Bordeaux ajánlatunk programleírása

1.nap Bordeaux

Érkezés Bordeaux-ba a kora délutáni órákban. Autóbuszos panoráma városnézés Bordeaux-ban. A középkori hagyománytól a 18. század eleganciájáig felfedezzük Bordeaux történelmének különböző fénykorát, amelyet a borkereskedelem és a különböző gyarmati hatások dominálnak. Transzfer a szállodába, szobák elfoglalása. Szállás Bordeaux (3 éj)

2.nap Bordeaux

Délelőtt gyalogos városnézés az elegáns belvárosban. Az útvonal érinti a legfontosabb műemlékeket, mint pl. a Quinconces teret, mely Európa legtágasabb belvárosi tere, a Nagyszínházat, a Tőzsdepalotát – az óváros számos tere, kézművesboltjai, a teraszos kávézói hatására azonnal a francia életérzés keríti hatalmába a látogatót. Délután szabadidő, lehetőség a város további látnivalóinak egyénileg történő felfedezésére. Többek között a borkészítés történetének ú bemutatását célzó új központ, a Cité du Vin, egy olyan futurisztikus épület a bordeaux-i Garonne folyó partján, amely a környék borkultúrájának kapuját hivatott szimbolizálni, ugyanakkor a modern Bordeaux jelképévé válik. A 13 350 m² Cité du Vin, a bor történetének különböző korszakaiba és helyszíneire repíti a látogatókat.

3.nap Saint Emilion

Egész napos kirándulás a Bordeaux-tól 45 km-re fekvő, az UNESCO védelme alatt álló középkori kisvárosba, Saint Emilionba. A kisváros körül több, mint egy km hosszan megmaradt a régi várfal, így azok közé a ritka középkori francia városok közé sorolható, melyek bástyafallal vannak körülvéve. A román stílusban épült városrészek ritkaságnak számítanak Franciaországban, így Saint Emilion műemlékei egyedülállónak számítanak. A városnézés után látogatás a Chateau Coutet birtokon, ahol a gazdaság megtekintését borkóstoló zárja. Visszautazás Bordeaux-ba.

4. nap Chateau de La Brede, hazautazás


Bordeaux-tól kb. 20 km-re áll a Montesquieu család vára, ahol a híres francia filozófus született és élt. A tóval körülhatárolt gótikus várhoz tartozó kertekben is gyönyörködhetünk. A történelmi védettség alatt álló kastély mai napig őrzi Montesquieu szellemét és közel 800 év történelmét.

Transzfer a repülőtérre, hazautazás.

A részvételi díj tartalma: repülőjegy, kézipoggyász, fedélzeti poggyász, szállás 3 éjszakára reggelivel, transzferek, a programban szereplő kirándulások autóbusszal, útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illeték 28 000 Ft/fő, helyszínen fizetendő idegenforgalmi adó, feladható poggyász 10 kg-s 12 000 Ft/db vagy 20 kg-s 21 000 Ft/db, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!