Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

New York és a Keleti Part fényei

Amerikai Egyesült Államok, New York, New York
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Repülő
  • Típus: Körutazás
Szűrés
Indulás: 2021-05-09-tól
2021-05-17-ig
Szobatípus: 2 ágyas szoba
Időtartam: 8 éj
Ár:
399990.00 Ft/fő, 2 fő részére, Budapesti indulás, Reggeli
Ajánlatkérés

Leírás

Leírás

1. NAP Repülés az USA-ba
Utazás Budapestről, a Liszt Ferenc repülőtérről New Yorkba, átszállással. Idegenvezetőnk fogadja Önt. Szállás: New Jersey környékén.

2. NAP New Jersey - Philadelphia-Baltimore-Washington D.C.
Folytatjuk utunkat Philadelphiába, az Államok első fővárosába, ahol felkeressük a történelmi belváros nevezetességeit. Sétát teszünk a Constitution Mall, a Liberty Bell (Szabadság-harang), és az Independence Hall környékén. Az Independence Hall, azaz a Függetlenség Csarnokban írták alá a Függetlenségi Nyilatkozatot, és az alkotmányt. A Rocky Steps, azaz a 72 lépcső, mely a Philadelphia Szépművészeti Múzeumhoz vezet fel, a Rocky-film miatt vált híressé. Itt megtekinthető Rocky Balboa szobra is. Következő állomásunk Baltimore. Itt megcsodáljuk az Inner Harbor-t, azaz a kikötő környékét. Utazás Washington D.C.-be, szállás Washington D.C. környékén.

3. NAP Washington D.C., fakultatív: Washington by night
Washington D.C. nevezetességeivel ismerkedünk négy órán keresztül: Fehér Ház, Capitolium, az arlingtoni nemzeti temető, Lincoln emlékmű, a Vietnami Veteránok Emlékműve. A délutáni szabadidőt használják fel arra, hogy a világ egyik legnagyobb múzeum és kutatóintézeti komplexumában, a Smithonian Intézetben feledkezzenek bele a tudomány titkaiba. Fakultatív program: Washington by night, azaz esti városnézés. Szállás Washington D.C. környékén.

4. NAP Washington D.C. - Annapolis - Atlantic City, fakultatív: Boardwalk és Steel Pier
Annapolis felé tartunk, a Chesapeake-öböl gyönyörű városkájába. Ez az USA vitorlás központja, és egyben az Államok egyik legrégebbi települése. Maryland állam fővárosában megtekintjük Maryland állam parlamentjének épületét, ahol George Washington bejelentette visszavonulását a hadseregtől, mielőtt az USA első elnöke lett. Megcsodálhatjuk a hangulatos kis utcácskákat, melyeket a 18. és 19. századból származó házak szegélyeznek, és a kikötőt. Utazás Atlantic City-be, melyet a Keleti-part Las Vegasának neveznek. A város csillogó kaszinóiról, és álomszép, óceánparti sétányáról híres. Szabadidő. Fakultatív: Boardwalk (Sétány) és Steel Pier. Szállás: Atlantic City környékén.

5. NAP Atlantic City - Outlet vásárlás - New Jersey
Utazás a Woodbury Premium Outlets-be. A vásárlás rajongóinak igazi paradicsom ez a létesítmény, ahol a világ vezető tervezőinek kreációiból válogathatunk. Több, mint 220 üzlet kínálatát böngészhetjük végig, és folyamatos akciókkal kedveskednek a látogatóknak. A gasztronómiai élvezeteknek is adózhatunk, a számos ilyen jellegű vállalkozás kínál különféle finomságokat. Transzfer a hotelbe az esti órákban. Szállás New Jersey környékén.

6. NAP New York, fakultatív: Empire State Building
Üdvözöljük a Nagy Almában, New York-ban, a világ egyik legismertebb, legizgalmasabb, legkozmopolitább, legpezsgőbb városában! Délelőtt ötórás városnézést teszünk: Central Park, 5th Avenue /Ötödik sugárút, Rockefeller Center, Times Square, New York könyvtár, Soho, kínai és olasz negyedek. A délutáni szabadidő során alkalom adódik vásárlásra a Macy'sben, a Fifth Avenue-n, vagy sétára a Central Parkban. A nap folyamán FAKULTATÍV: Empire State Building 86. emeleti kilátója. Este a Bryant Parkból indulunk vissza a hotelbe. Szállás: New Jersey könyékén.

7. NAP Szabadidő vagy fakultatív program: Brooklyn és New York kikötő hajózás
Transzfer Manhattanbe, ahol a nap folyamán kedvére töltheti az időt, vagy válaszhatja fakultatív programunkat. Este a Bryant Parkból indulunk vissza a hotelbe. Fakultatív program: Brooklyn-Manhattan Financial Center-New York kikötő hajózás. Fedezze fel velünk New York öt kerületének egyik legizgalmasabbját, Brooklynt! Brooklyn Heights stílusos lakóövezetéből mesés kilátás nyílik Manhattanre. A Dumbo városrész manapság rendkívül felkapott, startup-vállalkozások központjai, luxuslakások, kávézók, éttermek dominálnak erre. A Brooklyn-híd vezet át Manhattanbe. Tovább haladunk a Manhattan Financial Center felé, sétálunk a világ pénzügyi ütőerén, a Wall Street-en, a New York-i tőzsde előtt. A New York kikötőjénél tett hajózás során életre szóló látvány tárul elénk a városra, mely sosem alszik. Visszatérés a hotelbe.

8. NAP Szabadidő, vagy fakultatív: Szabadság-szobor és Ellis Island, és hazautazás
Szabadidő vagy fakultatív program: Szabadság-szobor megtekintése, és Ellis Island. Transzfer a repülőtérre. Hazautazás átszállással.

9. NAP Hazaérkezés
Életre szóló élményekkel gazdagodva érkezünk a budapesti repülőtérre.

FONTOS INFORMÁCIÓK
A magyar állampolgárok turista célból vízum előzetes beszerzése nélkül utazhatnak az Amerikai Egyesült Államokba, amennyiben regisztrálnak az ESTA rendszerében. Ez a kedvezmény kizárólag a biometrikus azonosítóval ellátott (bordó) útlevélre vonatkozik, a régi típusú (kék) útlevél továbbra is vízumköteles. ESTA: elektronikus beutazási engedélyezés, ennek intézése egyénileg online történik, ára 14 USD. Útlevelének érvényesnek kell lennie minimum a visszatérés után még 1 hónapig! Fakultatív programok vásárlására foglaláskor vagy előzetesen nyílik lehetőség. Az utazáshoz minimális csoportlétszám szükséges (min. 30 fő). A programváltozás jogát fenntartjuk!

Az ár tartalmazza

Repülőjegyet oda-vissza
Repüléshez kapcsolódó szolgáltatásokat
Feladott poggyász, kisméretű kézipoggyász, repülőtéri Check-in.
Transzfereket
Izgalmas. látványos kirándulóprogramokat légkondícionált, modern panorámabuszokkal
Philadelphia, Baltimore, Washington, Annapolis, New York - Times Square, 5th Avenue a program alapján.
Minőségi szállásokat
Vendégeink minőségi, középkategóriájú hotelekben kapnak elhelyezést, reggelivel.
Magyar nyelvű idegenvezetést
Kollégánk ismerteti a körutazásban foglalt programokat, látnivalókat és egyéb lehetőségeket. Ezenkívül ott-tartózkodásuk alatt mindenben készséggel áll utasaink rendelkezésre.

Egyéb

Foglalási díj: 2.900 Ft/fő
Repülőtéri illeték: 158.000 Ft/fő
Baleset- és poggyászbiztosítás: 6.660 Ft/fő
Egyágyas szoba felár (külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén): 154.990Ft/fő/teljes utazás
Amiket ajánlunk Önnek:
Fakultatív programcsomag (Washington by night, Empire State Building, Brooklyn -New York kikötő hajózás, Boardwalk (Sétány) és Steel Pier, Szabadság-szobor és Ellis Island.): 89.990 Ft/fő
Külön foglalható fakultatív: Helikopterezés Manhattan felett- Elegendő száma jelentkező esetén, áráról később várható információ.
Útlemondási biztosítás: 7.500 Ft/fő

Fakultatív programok

Hotel

JáratokHasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!