Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

A Nápolyi öböl és a Sorrentói-félsziget

Olaszország, Sorrentói félsziget, Sorrento
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Busz
  • Típus: Városlátogatás, Körutazás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!

Leírás

Felszállás:
04:30 óra, Győr városháza oldala buszmegállóból

06:00 óra, Sopron GYSEV pályaudvar elől

07:15 óra, Szombathely vasútállomás (gazdabolt) elől

 

1. nap - Utazás Ausztrián keresztül Olaszországba, rövid, rendszeres pihenők beiktatásával. Kora esti séta Siena óvárosában, a kagyló alakú főterén, a Dóm épülete. Szállás Siena környékén (1 éj).

 

2. nap - Reggeli után látogatás a Pompeii ásatásokhoz: helyi idegenvezetéssel felfedezzük az ókori római romvárost. Szabadidő majd továbbutazás a délutáni órákban a csodálatos Sorrentói-félszigetre. Szállás Sorrento környékén (4 éj).

 

3. nap - Egész nap szabadprogram, fürdési lehetőség Sorrentoban vagy fakultatív program: hajókirándulás Capri szigetére. Anacapriból gyönyörű panoráma nyílik a Salernoi- és a Nápolyi öblökre, valamint látogatás a régészet és irodalmat kedvelőknek a San Michelle Villában. Capri városában ebédidő, szabadidő, panoráma a Faraglioni sziklákra. Szállás ugyanott.

 

4. nap - Egész nap szabadprogram, fürdési, vásárlási lehetőség, vagy fakultatív kirándulás Amalfiba: a gyönyörű partvonal semmi máshoz nem hasonlítható a világon: a domboldalon az azúrkék tengerbe leereszkedő színes, az 1997 óta UNESCO védelem alatt álló falvakat kiugró sziklák szegélyezik, és illatos citrom ligetek veszik körbe. A meredek, keskeny utak szemet gyönyörködtető kilátást biztosítanak a tengerre. Az Amalfi- partszakasz sokkal többet kínál, mint a természet nyújtotta látnivalók - van itt kultúra, művészet, történelem és remek ételek. Szabadidő, majd szállás az előző helyen.

 

5. nap - Reggeli, majd utazás a Vezúv vulkánhoz, az ,,alvó óriáshoz". A Kr. e. 79-es vulkánkitörésről nevezetes, mely teljesen elpusztította és betemette Pompeji és Herculaneum városát. A buszparkolóból kb. 30-40 perces sétával érjük el a krátert (közepes nehézségű túraútvonalnak felel meg, kényelmes, zárt cipő és megfelelő öltözék javasolt!). Továbbutazás Nápolyba, az ,,Olasz Dél" fővárosának megtekintése: Új Vár, Királyi Palota, San Carlo Színház és a Victor Emanuel Korzó. Szállás ugyanott.

 

6. nap - Reggeli után továbbutazás Assisi városába. Itt megtekintjük a város nevezetességeit: Szt. Ferenc bazilika, Piazza del Commune, Szt. Ruffino katedrális, Szt. Péter templom. Szabadidő, majd szállás elfoglalása Assisi környékén (1 éj).

 

7. nap - Korai indulás Magyarország felé, rendszeres pihenők tartásával. Érkezés az indulási helyekre a késő esti órákban.

 

 

Részvételi díj:

156.000 Ft/fő

Egyágyas felár:

38.000 Ft

Ellátás:

reggeli

Félpanziós felár:

42.000 Ft/fő (6 alkalommal vacsora)

Belépők és városbelépők:

kb. 90 EUR/fő + IFA

Fakultatív kirándulás Capri:

14.000 Ft/fő + kb. 40 EUR/fő

Fakultatív kirándulás Amalfi:

14.000 Ft/fő + kb. 20 EUR

 

Az ár tartalmazza

A részvételi díj és annak érvényessége:

A részvételi díj minden útnál személyenként értendő 2 ill. 3 ágyas elhelyezéssel.

Tartalmazza: az utazás költségeit, a szállásköltségeket, a programban szereplő ellátást, a magyar nyelvű idegenvezetést, Áfát

A katalógus árkalkulációja 2019. december 1- jei árfolyam alapul vételével készült: 1 EUR=325 Ft. Amennyiben a devizaárfolyam a fenti értéket tartósan és jelentősen (6%-ot meghaladóan) változik, az irodánk jogosult a részvételi díjra és felárakra arányos árfolyampótlékot felszámítani. Az üzemanyag áraknak időközi jelentős emelkedése esetén jogosult az irodánk a részvételi díjat méltányosan módosítani. Ha az áremelkedés a 8 %-ot meghaladja, Ön az utazástól jogosult elállni, és a teljes befizetett részvételi díj visszajár Önnek. Előleg: jelentkezéskor fizetendő, a részvételi díj 40%-a. Hátralék: legkésőbb az indulás előtt 1 hónappal kérjük kiegyenlíteni szíveskedjék. Az egynapos utak esetén kérjük, jelentkezéskor a teljes összeget befizetni szíveskedjenek.

Belépőket, helyi közlekedési eszközök díját (város behajtási díjak, hajók, drótkötélpályák, fogaskerekű stb.) a részvételi díj nem tartalmazza. A programoknál megadott belépődíjak tájékoztató jellegűek, a helyszínen fizetendőek.

 

 

 

 

Az ár nem tartalmazza

Biztosítás, fakultatív programok:

Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás és stornobiztosítás irodánkban külön köthető. Aegon és Colonnade.

Fakultatív programokat általában 15 fő jelentkezése esetén szervezünk.

 

 

Kedvezmény

Előfoglalási kedvezmény: Minden utunkra (a karneváli utak kivételével), ha 2020. március 10-ig irodánkban jelentkezik, úgy előlegfizetés esetén 5%, a teljes összeg befizetése esetén 10% kedvezményt biztosítunk a részvételi díjból.

Törzsutas kedvezmény: minden 2018. v. 2019. évben irodánkkal saját többnapos utunkon részt vett utasunk és a vele együtt foglaló 1 személy részére 5%.

Gyermekkedvezmény: 14 éves korig a részvételi díj 20%-a, 2 felnőttel egy szobában, 3. ágyon.

Nyugdíjas kedvezmény: 5%.

Nászutas kedvezmény: 10%.

A kedvezmények csak az alapárra vonatkoznak, nem vonhatók össze, egy foglaláson belül egy kedvezménytípus érvényesíthető, egynapos programjainkra nem érvényesek. A kedvezmények csak foglaláskor - utólagosan nem - érvényesíthetőek.

Amennyiben Ön kedvezményre tart igényt kérjük, annak jelzését foglaláskor megtenni szíveskedjék, mivel a kedvezmények adása nem kötelező érvényű.

 

 

Utazásról

Autóbuszos utazás:

Karneváli utak kivételével programjainkban egyáltalán nem szerepel éjszakai utazás. Kérjük az indulási időpontok mindenkori pontos betartását! A későn érkező utasokra az idegenvezető az adott helyzettől függően max. 15 - 20 percet tud várni. A nem megjelent (no show) utasok részvételi díját nem áll módunkban visszatéríteni.

Az autóbuszon történő fix ülőhely foglalását az autóbuszok típusának eltérései miatt nem tudjuk 100 %-ban garantálni, de mindent elkövetünk annak érdekében, hogy Ön a kívánt helyre tudjon leülni.

 

Idegenvezetés:

Irodánk jól felkészült, a cél országot jól ismerő, szakképzett, regisztrált idegenvezetőket alkalmaz valamennyi utazásunkhoz.

 

 

Kérjük, az utazáshoz szükséges érvényes úti okmányról időben gondoskodni szíveskedjék!

 

 

Szállás

Szállodák, ellátás

Szállodai kategóriák: az adott ország besorolásainak felelnek meg, ezek eltérhetnek a magyarországi kategóriáktól! Minden utazásra középkategóriájú ***/** szállást foglalunk Utasainknak. A programokban szereplő szállásokról részletes felvilágosítást irodánkban személyesen szívesen adunk Önnek.

Szállodai elhelyezés: valamennyi utunkon 2-3 ágyas, zuhanyzós, WC-vel ellátott szobát biztosítunk.

Egyágyas felár: azoknak az Utasoknak kell megfizetniük, akik egyágyas elhelyezést vesznek igénybe. Amennyiben valaki társítást vállal és sikerül társat találni az út indulásáig, értelemszerűen kétágyas elhelyezést kapnak. Amennyiben a társítás nem valósul meg, az egyágyas felár fizetendő! Félpanzió: reggeli és az adott országra jellemző vacsora (2 vagy 3 fogás). Italfogyasztás egyénileg fizetendő.

Idegenforgalmi adók (IFA): városonként, hotelenként eltérő, melyeket sokszor évközben is változtatnak a szállásadók. Ezért ezeket a belépőkkel együtt kérjük az autóbuszon, idegenvezetőnknek külön megfizetni szíveskedjenek. Általában 2,-3,-4 EUR/Fő/éj

 

 

Egyéb megjegyzés

Indulási és érkezési helyszínek

 

Soproni indulás helyszíne: GYSEV vasúti pályaudvar Spar oldala. További indulási és érkezési helyszínek többnapos útjaink esetében.

 

Transzferdíj nincs

Transzferdíj (az út indulása előtt és érkezése után)

GYŐR - Városház oldala buszmegálló

MOSONMAGYARÓVÁR - Shell kút (Futura): 4.000 Ft/fő

CSORNA - Margit kórház

SZENTGOTTHÁRD, PÁPA, KESZTHELY, VESZPRÉM, AJKA, CELLDÖMÖLK: 5.000 Ft/fő

KAPUVÁR - Szt. Anna templom elől

SZOMBATHELY - Vasútállomás (Gazdabolt) elől

KOMÁROM: 4.000 Ft/fő

KŐSZEG - Várparkoló

KÖRMEND - OMV benzinkút - 86- os úton

TATA: 5.000 Ft/fő

SÁRVÁR - Várparkoló

 

A programok végén, a hazaúton a csatlakozási pontokon - transzferek összehangolása miatt - 1-1,5 órás várakozási idő előfordulhat. A transzfereket, ill. csatlakozási lehetőségeket irodánk a résztvevők a résztvevők létszámától függően 8-16 fős kisbuszokkal, illetve személyautókkal végzi. Átszállás Sopronban. A Jakab Reisen fenntartja a jogot a felszállási időpontok változtatására, esetleges útvonal módosítás a beszállításokból adódóan előfordulhat.

 


Fakultatív programok
Leírás Időtartam Ár
Fakultatív kirándulás Capri Turnusok:
2020-08-24 - 2020-08-30
14000
Fakultatív kirándulás Amalfi Turnusok:
2020-08-24 - 2020-08-30
14000

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!