Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Élménytúra Mixnitznél- a Medveölő-szurdokban

Ausztria, Steiermark, Mixnitz
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Busz
  • Típus: 1 napos utak, Sportos kirándulások
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!

Leírás

Felszállás: Sopron (07:00 órakor), Kőszeg, Szombathely

 

Mixnitz Stájerország egyik legismertebb és legkedveltebb kirándulóhelye, mely Graztól 35 km-re található. Minden kirándulni, túrázni vágyó embernek érdemes ezt a helyet végigjárni és csodálni szépségét, valamint gyönyörködni a hihetetlen panorámában.

A Bärenschutzklamm (Medveölő-szurdok) Ausztria legszebb természetvédelmi területei közé tartozik. Nagyon jól kiépített, folyamatosan ellenőrzött és karbantartott közepes nehézségű útvonalon lehet végighaladni: közepesen emelkedő túraútvonal, majd a valódi élmény: 169 fahídon, és több létrán (2900 lépcsőfok) haladunk a szurdokban, nagyon szép vízesések, kisebb ,,tavak", valamint csodálatos sziklafalak mentén, melyek elvonják a figyelmet a nehezebb terepről is! A szurdok végéig kb. 350 m-es szintemelkedést járunk végig, majd a Teichalpe fennsíkon, a tóparton lehetőség van piknikre, illetve a tóparti fogadóban pihenésre, felfrissülésre. Az autóbuszos utazás előnye, hogy a szurdokot nem kell még egyszer végigmászni, mivel az majd fennsíkon várja a csoportot.

A túrához különösebb speciális felszerelésre nincs szükség, javasolt jó edzőcipő, réteges öltözködés, hátizsákban szendvicsek, esetleg esőköpeny. A kirándulást bátran javasoljuk egészséges, közepes vagy jó kondícióban lévő, túrázni kedvelőknek, családoknak! Közepes erősségű erdei túra!

Hazaindulás Magyarország felé, érkezés Sopronba várhatóan 21:00 óra körül.

 

 

Részvételi díj: 12.500 Ft/fő

 

Az ár az utazást autóbusszal és a kísérő idegenvezető díját is tartalmazzák, de a belépők és egyéb közlekedési eszközök árát nem.

 

Belépők: kb. 4 EUR/fő

- szurdokbelépő

 

 

Az ár tartalmazza

A részvételi díj és annak érvényessége:

A részvételi díj minden útnál személyenként értendő 2 ill. 3 ágyas elhelyezéssel.

Tartalmazza: az utazás költségeit, a szállásköltségeket, a programban szereplő ellátást, a magyar nyelvű idegenvezetést, Áfát

A katalógus árkalkulációja 2019. december 1- jei árfolyam alapul vételével készült: 1 EUR=325 Ft. Amennyiben a devizaárfolyam a fenti értéket tartósan és jelentősen (6%-ot meghaladóan) változik, az irodánk jogosult a részvételi díjra és felárakra arányos árfolyampótlékot felszámítani. Az üzemanyag áraknak időközi jelentős emelkedése esetén jogosult az irodánk a részvételi díjat méltányosan módosítani. Ha az áremelkedés a 8 %-ot meghaladja, Ön az utazástól jogosult elállni, és a teljes befizetett részvételi díj visszajár Önnek. Előleg: jelentkezéskor fizetendő, a részvételi díj 40%-a. Hátralék: legkésőbb az indulás előtt 1 hónappal kérjük kiegyenlíteni szíveskedjék. Az egynapos utak esetén kérjük, jelentkezéskor a teljes összeget befizetni szíveskedjenek.

Belépőket, helyi közlekedési eszközök díját (város behajtási díjak, hajók, drótkötélpályák, fogaskerekű stb.) a részvételi díj nem tartalmazza. A programoknál megadott belépődíjak tájékoztató jellegűek, a helyszínen fizetendőek.

 

 

 

Az ár nem tartalmazza

Biztosítás, fakultatív programok:

Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás és stornobiztosítás irodánkban külön köthető. Aegon és Colonnade.

 

 

 

Utazásról

Autóbuszos utazás:

Karneváli utak kivételével programjainkban egyáltalán nem szerepel éjszakai utazás. Kérjük az indulási időpontok mindenkori pontos betartását! A későn érkező utasokra az idegenvezető az adott helyzettől függően max. 15 - 20 percet tud várni. A nem megjelent (no show) utasok részvételi díját nem áll módunkban visszatéríteni.

Az autóbuszon történő fix ülőhely foglalását az autóbuszok típusának eltérései miatt nem tudjuk 100 %-ban garantálni, de mindent elkövetünk annak érdekében, hogy Ön a kívánt helyre tudjon leülni.

 

Idegenvezetés:

Irodánk jól felkészült, a cél országot jól ismerő, szakképzett, regisztrált idegenvezetőket alkalmaz valamennyi utazásunkhoz.

 

 

Kérjük, az utazáshoz szükséges érvényes úti okmányról időben gondoskodni szíveskedjék!

 

 Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!