Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Adventi romantika a Bécsi Alpokban

Ausztria, Bécs és környéke, Bécs
  • Szálláskategória: Nincs
  • Utazás módja: Busz
  • Típus: 1 napos utak
Szűrés
Indulás: 2020-12-05-tól
2020-12-05-ig
Szobatípus:
Időtartam: 1 nap
Ár:
9900.00 Ft/fő, 2020.09.30-ig érvényes a szabad helyek függvényében, ill. visszavonásig!
Ajánlatkérés
Indulás: 2020-12-05-tól
2020-12-05-ig
Szobatípus:
Időtartam: 1 nap
Ár:
10900.00 Ft/fő
Ajánlatkérés

Leírás

Indulás reggel 06.00-kor Budapestről, a Déli Pályaudvartól. Mai programunk első állomása egy csodálatos kisváros a Fertő-tó partján, Burgenland tartományban. "A gólyák és a finom borok városa" Ausztria legkisebb városa, az UNESCO által világörökségi védelmet élvező óvárosával elbűvöli az embert. A Fertő-tó ékszerdoboza számos magyar történelmi emlékkel is büszkélkedik. Reggeli sétánk után továbbutazás Eisenstadt-ba , séta az Esterházy-kastély udvarában megrendezett adventi vásárban. Folytatjuk utunkat Gloggnitzba, a Lindt csokoládégyárba. Rövid filmes bemutató során betekintést nyerhetünk a csokoládégyártás érdekességeibe, majd vásárlási lehetőség a gyár boltjában. Továbbutazás Würflach-ba, ahol Alsó-Ausztria egyik legérdekesebb és legkülönlegesebb adventi vására található. Az álomszép természeti környezetben, a Johannesbachklamm szurdokban megrendezett vásár elbűvöl kicsiket és nagyokat egyaránt. A romantikus szurdokban sziklák, erdők és patakok között idén is mintegy 40 különböző sátor sorakozik „Ausztria legnagyobb feldíszített karácsonyfája” körül. Az adventi időszakban mindössze egy hétvégén rendezik meg a hagyományos karácsonyi vásárt az apró kis faluban, melynek fő látványossága a Szent János patak sziklás szurdokvölgye, a Johannesbachklamm. A völgyet korlátokkal és hidakkal tették járhatóvá, mely rövid sétával érhető el a faluból. 1994 óta rendezik meg ebben a romantikus természeti környezetben a vásárt, melynek legnagyobb attrakciója minden bizonnyal a hatalmas díszített karácsonyfa. A több, mint 20 méter magas karácsonyfát óriási gyertyákkal, gömbökkel és hatalmas ajándékokkal díszítik fel. A gyerekek karácsonyi meséket hallgathatnak, míg a nagy, rusztikus fa pajtában kézműves mesterek – üvegfúvó, kovács, faesztergályos, fafaragó – bemutatóit láthatjuk. A melengető italoknak, a jóféle helyi ételeknek és saját készítésű tésztaféléknek hála kulináris élvezetekben sem lesz hiány. A rendkívüli adventi élményről látványos tűzeffektusok sora és hangulatos világítás is gondoskodik. Késő délután hazaindulás. Várható érkezés Budapestre 22:00 körül.

Utazás: autóbusszal

Részvételi díj: 10.900,-Ft/fő Biztosítás: 570,-Ft/fő Sztornó biztosítás: 1.5%


Tájékoztató árak a helyszínen fizetendő belépőkről, egyéb költségekről:
Kötelezően fizetendő audio-guide: 450 Ft/fő
Johannesbachklamm belépő: 2,5 EUR/fő (15 éves korig ingyenes)

Utazás: Az utazás emelt szintű autóbusszal történik, - video, vagy DVD; büfé.
Indulás: Budapest, Déli pályaudvar, Koronaőr köz. TÉRKÉP

Felszállási lehetőségek:
Budapest - Déli pályaudvar, Koronaőr köz - 05:30
Tata - M1-es autópálya, 64-es km, Remeteségi pihenő, Shell kút - 06:05
Győr - M1-es autópálya, 119-es km, Arrabona pihenő, Agip kút - 07:00
Mosonmagyaróvár - M1-es autópálya, 163-as km, Mosoni pihenő, MOL/Marché - 07:45

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!