Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Kedvezményes Izrael Körút - Félpanziós ellátással, gazdag programmal!

Izrael, Körutazás Izraelben, Körutazás Izraelben
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Repülő
  • Típus: Körutazás, Városlátogatás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!

Leírás

Kedvezményes Izrael Körút - Félpanziós ellátással, gazdag programmal!

2021. január  11 – 17.

1. nap: Budapest – Tel Aviv – Tiberias
Utazás Budapestről,  izraeli képviselőnk várja Önöket a repülőtéren, majd utazás Yafo-ba, a világ egyik legrégebbi kikötővárosába, séta az ódon falak között. Majd Tiberiasba vagy Názáretbe, a szállodába visszük Önöket, vacsora.

2. nap: Genezáreti-tó – Tabgha – Capernaum - Názáret
Reggeli, majd utazás a Genezáreti tó partján fekvő szent helyekhez, Tiberiason keresztül Mária Magdolna születési helyének érintésével a Boldog mondások hegyére, majd Tabghára, a kenyér és halszaporítás csodájának színhelyére utazunk. Utunkat Capernaumban folytatjuk, ellátogatunk a régi zsinagógához és Péter házához.  Názáret megtekintése, majd visszatérés a szállodába, vacsora

3. nap: Akko – Haifa - Caesarea
Reggeli után utazás Akkoba, séta, a kereszteslovagok városában, majd továbbutazás Haifába, ahol elöször buszos városnézés a város föbb látványosságaival, majd séta a Bahai szentélyhez vezetö kertrendszerben. Felutazunk a Karmel hegyre, ahonnan csodálatos kilátás nyílik az öbölre és a Földközi tengerre. A Karmelita kolostor megtekintése. Továbbutazás Caesarea-ba a római színház és a keresztes lovagok várának megtekintése - ahol Pál Apostol 2 évig raboskodott. A betlehemi szálloda elfoglalása, vacsora.

4. nap: Jeruzsálem - Betlehem
Reggeli után látogatás Jeruzsálem óvárosában. Az Oroszlános kapu, Via Dolorosa, Siratófal, a Szent Sír Templom megtekintése.
Délután látogatás Betlehemben, a Születés templomának megtekintése. Szállás, vacsora.

5. nap: Jeruzsálem
Egésznapos városnézés Jeruzsálemben: Olajfák hegye, a csodálatos jeruzsálemi panoráma megtekintése az Óvárossal, majd az Olajfák hegyén található Szent helyek ismertetése. Pillantás a Virágvasárnap útjára és a Dominus Flevit kápolnára. Továbbhaladunk a Getszemáni kerthez és megtekintjük a Nemzetek Templomát az Elárulás barlangját és Szûz Mária sírját. Utazás a Kidron-völgyön át, pillantás Zakariás és Absalom sírjára. Látogatás a Sion-hegyen az Utolsó Vacsora színhelyére, Dávid Király sírjához  és az Elszenderülés templomának megtekintése Majd a holocaust emlékhely a Yad Vashem megtekintése Jeruzsálem új városrészében. Szállás, vacsora Betlehemben.

6. nap: Holt tenger – Qumran – Massada
Utazás a világ legmélyebben fekvő pontjához, a Holt-tengerhez, elhaladunk Qumran-nál, a Holt-tengeri tekercsek lelőhelyénél, majd fürdés a Holt-tengerben. Fakultativ program:  Massadai erődhöz drótkötélpályán jutunk fel (38,- Euro/fő) Visszatérés Betlehembe a szállodába, vacsora.

7. nap: Tel Aviv – Budapest
Reggeli, vásárlási lehetőség Tel Avivban, majd transzfer a tel avivi repülőtérre, érkezés Budapestre késő este.

 
Részvételi díj: 229.900,- Ft/fő
 
! Előfoglalási Akció: – 20.000 Ft/fő kedvezmény június 10-ig!

Az ár tartalmazza: 

• repülőjegyet a WIZZAIR menetrendszerinti járatokra, kis kézipoggyászt 40x30x20 cm

• szállást kétágyas szobában 3 - 4 csill, hotelekben

• büféreggeli és menüvacsora

• transzfereket 

• belépőjegyeket

• légkondicionált autóbuszt  

• helyi magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza: 

• helyszínen fizetendő 42,- Euro/fő borravalót, reptéri illeték: 68.000,- Ft./fő, Feladandó bőrönd lehetőségek: 10 kg-s poggyász:22.000 Ft., 20 kg-s 35.000 Ft./db.

• Betegség-Baleset-Poggyászbiztosítást 590,- Ft./nap 70 év alatt, Egyágyas felár: 76.000,- Ft

Az útlevélnek a visszautazás dátumától számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie!

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!