Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Észak Velencéje, Stockholm - mini körút Svédországban

Svédország, Stockholm, Stockholm
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Körutazás, Városlátogatás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!


Egyes utazásokra 5% vagy 6% "FIRST MINUTE" KEDVEZMÉNY február 2-ig.

Leírás

Utazás

Menetrend szerinti közvetlen repülőjáratokkal; a helyszínen jó minőségű, légkondicionált autóbusszal. A busz a csoport rendelkezésére áll érkezéstől indulásig.

Szállás

3 éjszaka egy 4 csillagos szintű szállodában. A szálloda a városközponttól kb. 10 km-re található, az óváros autóbusszal kb. 15 perc alatt érhető el.

Ellátás

Bőséges büféreggeli / fakultatív félpanzió.

 

1. nap: Stockholm
Elutazás Ferihegyről Stockholm Arlanda repülőterére. A megérkezést követően utazás Stockholm városközpontjába, idegenvezetőnkkel séta a hangulatos óvárosban. Szállás Stockholm elővárosában (3 éj).

2. nap: Stockholm
Délelőtt a városnézés folytatása a több ezer szigetre épült Stockholmban, mely Európa egyik legszebb fővárosa (az óváros szűk utcácskái, a királyi palota a pompás bútorzattal és a koronaékszerekkel, a Koronázótemplom stb.). Délután szabad program, lehetőség múzeumok közös megtekintésére (Európa legrégibb skanzenje, Vasa Múzeum, ABBA Múzeum).

3. nap: Uppsala, Drottningholm kastélya, Stockholm
Délelőtt utazás Uppsalába, Svédország híres egyetemi városába. Séta a várkastélyhoz és a hangulatos belvárosban, a gótikus székesegyház megtekintése (Skandinávia legnagyobb temploma).
A következő programunk Drottningholm kastélya. Ami Párizsnak Versailles, Londonnak Windsor, Bécsnek Schönbrunn, az Stockholmnak Drottningholm (magyarul: a Királynő-sziget). Itt található az a királyi palota, mely a XVII. századi európai építészet egyik remekműve, a Drottningholm-kastély (UNESCO világörökség). Látogatás a gyönyörű termekben, séta a parkban, majd visszautazás Stockholm központjába.
A késő délutáni órákban lehetőség kétórás hajókirándulásra a belváros szigetei között. A sétahajóról kiváló rálátás nyílik a svéd főváros szép házaira, palotáira, hídjaira, parkjaira.

4. nap: Stockholm
A délelőttöt még Stockholmban töltjük, majd transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapestre.

Időpont Teljes részvételi díj

2023. jún. 24-27.  241.000 Ft + 28.000 Ft (reptéri ill.) = 269.000 Ft  
 

A teljes részvételi díj tartalmazza a repülőjegyet a 20 kg-os feladható poggyásszal, a reptéri illetéket, a helyi autóbuszos utazást érkezéstől indulásig, a 3 éjszakai szállást reggelivel, az útlemondási biztosítást, az irodánk idegenvezetőjét Budapesttől Budapestig, a felsorolt programokat, de nem tartalmazza a belépődíjakat és a sétahajózás árát. 

Félpanziós felár:  43.700 Ft (3 vacsora) 

Egyágyas felár: 54.700 Ft

Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 520 Ft/nap

 
A szabad helyekről munkatársaink adnak tájékoztatást! Kérje ajánlatunkat!

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!