Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Advent Grazban + Zotter csokigyár

Ausztria, Steiermark, Graz
  • Szálláskategória: Nincs
  • Utazás módja: Busz
  • Típus: 1 napos utak
Szűrés
Indulás: 2020-12-12-tól
2020-12-12-ig
Szobatípus:
Időtartam: 1 nap
Ár:
9900.00 Ft/fő, 2020.09.30-ig érvényes a szabad helyek függvényében, ill. visszavonásig!
Ajánlatkérés
Indulás: 2020-12-12-tól
2020-12-12-ig
Szobatípus:
Időtartam: 1 nap
Ár:
10900.00 Ft/fő
Ajánlatkérés

Leírás

Indulás a kora reggeli órákban Budapestről, programunkat a híres Zotter Csokoládégyár látogatásával kezdjük. A csokoládégyárban bepillantást nyerhetünk a csokigyártás kulisszatitkaiba.  A Schoko-Laden-Theater program 16 állomásán nem fogunk unatkozni. Mini libegők szállítják a csoki italokat, óriás lemezjátszó prezentálja a csokitáblákat. A gyár mozijában "Kakaó-filmet" nézhetnek meg. Ezután  lehetőség van a gyár látogatása közben többször is megkóstolni a finom csokikat. A Zotter világát bemutató kóstolótúrán üvegből készült utakon járhatjuk be a csokoládégyárat és megfigyelhetjük, hogyan lesz a kakaóbabból csokoládé. Természetesen vásárlási lehetőségre is lesz alkalom. Programunkat tovább folyatjuk. Kora délután érkezés a Mura folyó partján fekvő Graz hangulatos belvárosába, mely a  Világörökség része, az osztrák tartomány székhelye, Ausztria második legnépesebb városa, Bécs után. Kulináris főváros, a piros tetők és az óratorony városa. Barokk épületek, idilli belső udvarok és olyan futurisztikus művészeti remekek, mint a Mura-menti Kunsthaus és a Murschnecke, az acélból épült kávéház közvetlenül Stájerország fő folyóján. Itt művészet és kultúra, déli hangulat és modern életstílus, íz és élmény találkozik egymással. Városnézés Stájerország fővárosában. . Ezután szabadidő, séta az adventi vásárban, ahol  több helyszínen is belekóstolhatunk a karácsonyi hangulatba, 14 helyszínen hangolódhatunk a karácsonyra, melyek egymástól közel találhatóak, így kényelmesen gyalogosan is megközelíthetőek.  A város az adventi időszakban csodálatos fényárban úszik. Érdekesség a karácsonyi dalok hivatala és a tartományi székház udvarán található jászol, mely 50 tonna jégből készül. A gyerekek legnagyobb örömére a körhinta sem hiányozhat a Városháza előtti térről, sötétedés után az épület homlokzata pedig hatalmas adventi naptárrá alakul át. Az egyik legrégebbi vásár a városban a Ferencesek temploma körül kap helyet, ahol helyi különlegességekkel, forró puncsokkal, forralt borral vonzzák az ide látogatókat. A vásári árusok romantikus ajándékokat, hagyományos karácsonyfadíszeket, kézműves tárgyakat és ínyenc falatokat kínálnak standjaikon. Egy másik, szintén csodás vásár innen nem messze, a Városháza előtt vár, ahol hatalmas karácsonyfát állítanak, és óriás adventi naptárral készülnek az ünnepekre.  A Stempfergasse kirakataiban pedig betlehemeket állítanak ki. Hazaindulás, érkezés Budapestre a késő esti órákban.   A részvételi díj tartalmazza: az utazást autóbusszal és a magyar nyelvű idegenvezetést.

Részvételi díj: 10.900,-Ft/fő
Sztornó biztosítás: 1.5% Biztosítás: 570,-Ft/fő

Tájékoztató a helyszínen fizetendő belépőkről, egyéb költségekről
Kötelezően fizetendő audio-guide: 450 Ft/fő
Zotter csokigyár: 16,50 EUR/fő


Felszállási lehetőségek:
Budapest - Déli pályaudvar, Koronaőr köz 05:30
Tata - M1-es autópálya, 64-es km, Remeteségi pihenő/Shell kút 06:05
Győr - M1-es autópálya, 119-es km, Arrabona pihenő, Agip kút 07:00Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!