Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Csoportos hajóút - Kelet mediterrán kalandok a májusi hosszú hétvégén

Hajóutak, Földközi-tengeri hajóutak , Kelet-Mediterrán hajóutak
  • Szálláskategória: Hajó kabin
  • Utazás módja: busz+hajó
  • Típus: Hajóút
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás
MSC Opera 2020.04.25 - 05.03.

Budapestről autóbusszal és magyar csoportkísérővel az út teljes ideje alatt!

Útvonal: Velence (IT) • Kotor (ME) • Mykonos (GR) • Santorini (GR) • Cefalonia (GR) • Bari (IT) • Velence (IT).

1.nap: Budapest-Velence: Indulás a kora esti órákban Budapestről Velencébe. Útközben felszállási lehetőség Székesfehérváron, Balatonlellén és Nagykanizsán. Az autóbusz vezetők előírt pihenőidejének megfelelően 3-4 óránként megállás és pihenő az autópálya mellett.

2.nap: Velence, Olaszország: Érkezés a kikötőbe a délelőtti órákban, a csoportos bejelentkezés után ebéd a fedélzeten, majd szabadidő a városban vagy a hajón.

Indulás 16:30 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

3.nap: Kotor, Montenegró: A Földközi-tenger öblében található kikötőváros, Kotor és a várost körülvevő fal az Unesco Világörökség része. 1420 és 1797 között velencei fennhatóság alatt lévő város a mai napig őrzi a korabeli építészeti stílusjegyeket.

Érkezés a kikötőbe 14:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan...

Indulás 20:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

4.nap: Tengeren: Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőség a hajó fedélzetén.

5-6.nap: Mykonos, Görögország: Mykonos, Görögország legkiterjedtebb szigetcsoportja, az Égei-tengerben található Kykládok tagja, a kora 11. századig visszanyúló múlttal rendelkezik. Manapság a sziget természeti szépsége és bája vonzza a látogatókat a tengerpartra. Mykonos város különös vonzereje a festői „Kis Velence”.

Érkezés a kikötőbe 09:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan...

Indulás másnap éjjel, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

7.nap: Santorini, Görögország:
A gyönyörű sziget, Szantorini takaros fehér házai, a csodálatos virágos rétek és az azúrkék tenger elvarázsolják az ide látogatót. Itt valósággá válik a magazinokban látott görög táj, és talán itt látható a világ legszebb naplementéje.

Érkezés a kikötőbe 08:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan...

Indulás 15:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

8.nap: Kefalónia, Görögország: Az eldugott kis öblökben mindenki megtalálhatja a számára legjobban megfelelő kikapcsolódási formát. Kefalónia legnagyobb városa és fővárosa Argostoli, a sziget legnagyobb kikötője is itt található. Kefalónia érintetlen természeti szépségei igazi turistacsalogatók, változatos strandok és hegyes-völgyes, vadregényes tájak váltják egymást, mint például a Melissani barlang, az Assosi erőd vagy a Szent György vár.

Érkezés a kikötőbe 09:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan...

Indulás 16:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

9.nap: Bari, Olaszország:

Érkezés a kikötőbe 07:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan...

Indulás 13:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

10.nap: Velence-Budapest: Érkezés 09:30 órakor, reggeli után kiszállás majd hazautazás Budapestre, útközben 3-4 óránként pihenőket tartva. Érkezés az éjszakai órákban.


Kabinok és szolgáltatások

Ablakos kabin, Bella kategória
Fixen rögzített ablakkal rendelkező kabin, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a kabint csak délelőtt takarítja és teszi rendbe a személyzet, a vacsora étkezés időpontja választható, de nem garantált.

Ablakos kabin, Fantastica kategória
Fixen rögzített ablakkal rendelkező kabin korlátlan kilátással, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a vacsora étkezési időpontja választható és prioritást élvez, takarítás reggel és este, 24 órás szobaszerviz és kabinba rendelhető reggeli, kedvezmény a csoportos fitnesz órákból, gyermekprogramok.

Balkonos kabin, Fantastica kategória
Kis balkonnal rendelkező kabin korlátlan kilátással, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a vacsora étkezési időpontja választható és prioritást élvez, takarítás reggel és este, 24 órás szobaszerviz és kabinba rendelhető reggeli, kedvezmény a csoportos fitnesz órákból, gyermekprogramok.

Belső kabin, Bella kategória
Ablak nélküli kabin, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a kabint csak délelőtt takarítja és teszi rendbe a személyzet, a vacsora étkezés időpontja választható, de nem garantált.
Részvételi díj tartalmazza: utazást busszal Budapestről a kikötőig Velencébe és vissza, magyar nyelvű utaskísérő az út teljes idejére, 7 éjszaka szállást a hajón az adott 2 ágyas kabinkategóriában, teljes ellátással (reggeli, ebéd, vacsora, büfé a nap 20 órájában, italfogyasztás nélkül), korlátozott italfogyasztást a büféétterem nyitvatartási ideje alatt, a hajón található legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használatát, a közös rendezvényeket és szórakoztató programokat, a csomaghordást ki és beszálláskor

Részvételi díj nem tartalmazza: kikötői illetéket (kb. 140 EUR/fő), az alkoholtartalmú italok és az üdítőitalok egy részének fogyasztását, a helyszínen fizetendő kötelező borravalót: kb. 10 EUR/fő/éj, gyermek számára (12 éves korig) kb. 5 EUR/ fő/éj, az esetleges vízumköltségeket, a személyes kiadásokat (telefon, minibár, orvosi ellátás stb.), a fakultatív kirándulásokat, a személyre szabott szolgáltatások díjait, a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!