Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Körút a Nyugati parton Hawaii pihenéssel

Amerikai Egyesült Államok, Körutazás Amerikában, Körutazás Amerikában
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Egyénileg
  • Típus: Körutazás, Körutazás+Nyaralás, Üdülés - nyaralás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!

Autóbuszos vagy Fly & Drive útjainkhoz - bármelyik időponthoz – kérje irodánk repülőjegy  ill.  bérautó ajánlatát.

Leírás

16 nap /15 éjszaka

Utazás típus: AUTÓBUSZOS KÖRUTAK ANGOL NYELVŰ IDEGENVEZETÉSSEL

Utazás: autóbusszal/repülővel Ellátás: nincs Min.létszám: nincs

1.nap San Francisco

Érkezés és transzfer egyénileg.  Délután találkozó   a szállodában partnerirodánk angol nyelvű képviselőjével . Szállás: Park Central Hotel.

2.nap San Francisco

Délelőtt félnapos városnézés: Union Square, Civic Center, Fisherman"s Wharf stb. A Twin Peaks-hegy tetejéről élvezhetjük a város csodás panorámáját. Délután szabadprogram: utazhatunk a híres Cable carral, vásárolhatunk a Union Square-en vagy tehetünk egy sétát a Fisherman"s Wharfnál. Az idegenvezető segítséget nyújt a program tervezésében. Fakultatív program: San Francisco by Night: Szállás: Park Central Hotel.

3.nap San Francisco ( Fakultatív: Monterey/Carmel)

Szabad program. Egész napos fakultatív program lehetőség: kirándulás Montereybe és Carmelbe . Az óceán partvonalát követve érkezés a Monterey Bay-félszigetre. Látogatás Steinbeck novellája alapján híressé vált Cannery Row-nál és a Monterey Bay Aquariumban (belépő az árban). Majd következik a híres Pebble Beach golfpálya és környéke. Rövid megálló a művészeti galériáiról nevezetes Carmelben, késő délután visszautazás San Franciscoba. Szállás: Park Central Hotel.

4.nap San Francisco - Yosemite National Park

Továbbutazás a Yosemite Nemzeti Parkba, mely a csodálatos vízeséseiről, sziklaalakzatairól vált ismertté. Buszos parklátogatás . Szállás: Piccadilly Inn Shaw.

5.nap Yosemite - Mojave Desert - Las Vegas

A Mojave-sivatagon keresztül buszozunk Las Vegas felé. Késő déluátn érkezés a „Szórakozás fővárosába". Az idegenvezető ajánlásával fedezzük fel a várost: vásároljunk, élvezzük a jobbnál-jobb éttermeket, nézzünk meg egy felejthetetlen show műsort, vagy Fakultatív program: Las Vegas by Night . Szállás: Luxor Las Vegas -Pyramid rooms.

6.nap Las Vegas - Grand Canyon - Las Vegas

Egésznapos kirándulás a Grand Canyon Nemzeti Parkba. Első megálló a híres Hoover Damnál (Hoover Gát). Megcsodálhatjuk a hatalmas építményt és mögötte a Mead-tavat. Folytatásként irány a Grand Canyon. Fakultatív program: helikopterrel a kanyon fölött, rafting a Colorado folyón vagy séta a Skywalk-on Szállás: Luxor Las Vegas -Pyramid rooms.

7.nap Las Vegas - Zion National Park (fakultatív)

Szabad program vagy egésznapos fakultatív túra keretében ellátogathatunk a fenséges kanyonjairól és változatos vadvilágáról híres Zion Nemzeti Parkba. Idegenvezetős séta a parkban valamint egy hamisítatlan amerikai piknik ebéd ( 95-100 USD/fő). Szállás: Luxor Las Vegas -Pyramid rooms.

8.nap Las Vegas –Palm Springs- Los Angeles

Ismét keresztülutazunk a Mojave-sivatagon, rövid megállóval Palm Springsben. A város korábban olyan sztárok téli pihenője volt mint Frank Sinatra, Elvis Presley vagy Jane Russell. Ma egy virágzó város bevásárlóközpontokkal, éttermekkel. Késő délután érkezés a Csendes-óceán partjára, Long Beach-be majd tovább Los Angelesbe. Szállás: Crown Plaza Los Angeles Harbor

9.nap Los Angeles - Hollywood - Beverly Hills - Los Angeles

Reggel egy átfogó városnézés: Santa Monica Beach, Hollywood, Beverly Hills.  Séta a Walk of Fame sétányon. Délután szabadprogram. Fakultatív látogatás a Universal Studios-ban . Szállás: Crown Plaza Los Angeles Harbour

10.nap Los Angeles - Fakultatív San Diego

Egésznapos szbadprogram, vagy fakultatív kirándulás San Diegoba . Utazás San Juan Capistrano és San Clemente városokon keresztül Kalifornia második legnagyobb városába, melynek óceánparti fekvése kellemes éghajlattal párosul. Városnézés a történelmi óváros, a Gas Lamp negyed, az óceánpart valamint a festői Seaport Village érintésével. Visszaérkezés Los Angelesbe az esti órákban. A szervezett túra itt véget ér. Szállás: Crown Plaza Los Angeles Harbour

11.nap Los Angeles - Honolulu (Oahu) vagy Maui

Transzfer egyénileg a repülőtérre, utazás Honoluluba vagy Mauira. Érkezés után transzfer a szállodába. Szállás: Ohana Waikiki East (Honolulu)

12-15. nap Hawaii-szigetek

Pihenés a gyönyörű óceánparton, fakultatív programok, hajókázás, szigettúra.

Szállás: Ohana Waikiki East (Honolulu)  vagy Kaanapali Beach Hotel

16.nap Hawaii-szigetek - Los Angeles

Transzfer egyénileg a repülőtérre, hazautazás.

Az elő illetve túrát követő éjszakára szállások kérhetők !
A túrák indulása előtti éjszakára javasolt szállásajánlatunk:  Park Central Hotel

Hosszabbítás: szállásajánlatunk: Szállás: Ohana Waikiki East (Honolulu)  vagy Kaanapali Beach Hotel

A részvételi díj tartalmazza:

  • 15 éjszaka szállás középkategóriájú szállodákban

  • a 4 fős szobában 2 db francia ágy található

  • autóbuszos körutazást

  • étkezést a megadottak szerint

  • a jelzett programokat a szükséges belépőkkel

  • adók, szerviz- és csomagdíjat (1 bőrönd/fő)

  • angol nyelvű idegenvezetést

A részvételi díj nem tartalmazza:

  •  repülőjegyet és a repülőtéri illetéket

  • retúr repülőjegyet a Hawaii-szigetekre

  • étkezéseket ( erre a programra reggeli kérhető )

  • fakultatív programok és a programcsomagban nem szereplő programok árait, belépőket

  • útlemondási biztosítást, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást

Repülőjegyre kérje irodánk ajánlatát!

A programok nem tartalmaznak étkezést. Reggeli lehetőség a szálláshelyeken, főétkezések az idegenvezető javaslata alapján.

A MEGADOTT ÁRAK 1 USD=310 HUF ÁRFOLYAMIG ÉRVÉNYESEK !

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!