Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Őszi szünet az Emirátusokban - Csoportos körutazás tengerparti pihenéssel

Egyesült Arab Emirátusok, Körutazások Dubaiban, Körutazás Dubaiban
  • Szálláskategória: Hotel ****+
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Egzotikus út, Körutazás, Körutazás+Nyaralás, Városlátogatás, Üdülés - nyaralás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

csoportos utazás tengerparti pihenéssel

A világ legmagasabb tornya, leggyorsabb liftje, a legnagyobb képkeret, a legmagasabb óriáskerék - hogy csak párat soroljunk fel a legek közül. Mindezt egy virágzó oázisban a sivatag közepén! Programunkban ízelítőt kapunk nem csak Dubai, hanem Abu Dhabi és Sharjah emirátusok látnivalóiból is, mielőtt pihenünk néhány napot a legészakibb emírség, Ras Al Khaimah aranyhomokos tengerpartján.

 

Megtelt!

 

Dátum: 2023. október 30-november 6.
Időtartam: 8 nap / 7 éjszaka  
Utazás: menetrendszerinti repülőjárattal
Repülési idő: kb. 5,5 óra
Elhelyezés: 4 és 5 csillagos szállodában
Ellátás: reggeli, igény esetén félpanzió vagy all inclusive
Idegenvezetés: a csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri 
Minimum létszám: 20 fő 

 

Őszi szünet az Emirátusokban ajánlatunk programleírása 

 

1. nap: elutazás Dubaiba

Indulás Budapestről kora délután, érkezés Dubaiba az éjszakai órákban. Transzfer a szállodába (4 éj).

 

2. nap: Dubai                                                                                                                                                                

Egész napos városnézés az ultramodern nagyvárosban, mely az Emirátusok 2. legnagyobb városa. Délelőtt a történelmi Bastakiya negyedben ismerkedünk a 200 évvel ezelőtti Dubai városával, majd hagyományos vízitaxival, abrával utazunk a híres fűszerpiacra és aranypiacra. Az ebédet követően a The Frame-hez, vagyis a Képkerethez látogatunk, melyből pazar kilátás nyílik a régi és a modern városrészre. Folytatjuk utunkat a Jumeirah Mecset felé, majd fotóstop a világ egyetlen 7 csillagos szállodájánál a Burj al Arabnál. Látogatást teszünk a Palm Jumeirah szigeten, ami otthont ad a lenyűgöző Atlantis szállodának is. Láthatjuk a Mall of Emirates bevásárlóközpontot, ahol a világ legnagyobb beltéri sípályája található, a Sheikh Zayed út modern felhőkarcolóit, majd a Dubai Mall-hoz utazunk, itt a hozzá kapcsolódó híres Burj Khalifa tornyot a 124. emeleten lévő kilátóig fedezzük fel.  

 

3. nap: Abu Dhabi                                                                                                                                                       

Mai napunkat a fővárosnak, Abu Dhabinak szenteljük, mely a többsávos autópályán kb. 50 percre van Dubaitól. Az ország központja, egyben leggazdagabb emírsége, ahol az országgyűlés is ülésezik. Meglátogatjuk a neoiszlám építészet legszebb mecsetét, a Sheikh Zayed Nagymecsetet, ahol az államalapító Sheikh Zayed nyughelye is található. Kívülről megnézzük a híres Emirates Palace szállodát, majd belülről a fantasztikus Elnöki Palotát, a Qasr Al Watan-t tekintjük meg. Útközben ebéd a városban, kora este visszaérkezés Dubaiba.

 

4. nap: Dubai                                                                                                                                                                 

Egész napos szabad program Dubaiban, amit mindenki kedve szerint tölthet: vásárlás a Dubai Mall-ban, vizes élmények az Aquaventure vagy a Wild Wadi vízi parkokban, síelés a Mall of Emirates-ben, a családoknak vidám órákat ígérnek a Dubai Parks hullámvasútjai és látnivalói, a Dubai akvárium, a Jövő múzeuma vagy a szezonálisan nyitva tartó Csodakert.

Délután fakultatív programlehetőség: sivatagi jeep szafari barbeque vacsorával: Délután dzsipekbe szállunk és izgalmas sivatagi szafarira indulunk Dubai környékén. A homokdűnék között hullámvasútként kanyargó terepjárókon való utazás mindenkinek mókás pillanatokat szerez majd! A vacsorát egy hangulatos sivatagi táborban fogyasztjuk el, a szórakozásról táncosok gondoskodnak. Késő este visszautazás a dubaji szállodába.

 

5. nap: Sharjah                                                                                                                                                              

Reggeli után indulás az ország legészakibb emírsége felé, Ras Al Khaimah-ba. Útközben megállunk egy rövid panoráma városnézésre Sharjah emírségben, mely az ország kulturális központja. Délután érkezés Ras Al Khaimah-ba, a Marjan szigeten található szállodába (3 éj).

 

6-7. nap: Ras Al Khaimah                                                                                                                                         

Szabad program, pihenés a tengerparton. Fakultatív programlehetőség, melyre a helyszínen lehet jelentkezni: jeep túra a Jebel Jais hegységben, csúszás a világ leghosszabb drótkötélpályáján.

 

8. nap: hazautazás

Kora reggel kijelentkezés a szállodából, transzfer a repülőtérre, hazautazás. Tervezett érkezés a déli órákban.

 

A programok sorrendje változhat!

Fakultatív programok
Leírás Időtartam Ár
Sivatagi jeep szafari barbecue vacsorával
31900
Részvételi díj 2 fő részére                                        Ft/fő          Létszám /fő           Összesen  Ft/2 fő  
Utazási szolgáltatások díja kétágyas szobában
útlemondási biztosítással (1,4%)                                           589 900               2                       1 179 800 Ft
 
Repülőtéri illeték kb.                                                              89 000                 2                        178 000 Ft  
Teljes csomagár 2 fő részére                                                                                                       1 357 800 Ft  

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, repülőtéri illeték kb. 89 000 Ft/fő, szállás 7 éjszakára, programok, transzferek és belépők a leírás szerint (Burj Khalifa, Dubai Frame, Qasr Al Watan), helyi idegenforgalmi adó, útlemondási biztosítás*.

 

A részvételi díj nem tartalmazza: szervizdíj/borravaló** (helyszínen fizetendő, kb. 25 USD /fő), utasbiztosítás.

 

További árak:

Egyágyas felár: 240 000 Ft/fő

Gyermek (2-12 év között) pótágy nélküli (szülővel egy ágyban vagy szófa ágyon) kedvezmény:  160 000 Ft

Felnőtt, gyermek (2-12 év között) pótágyon kedvezmény: 60 000 Ft

2 gyermek esetén (2 felnőttel egy szobában) egyik gyermek pótágyon, másik gyermek pótágy nélkül helyezhető el.


Kedvezmény: legkésőbb 3 hónappal az indulást megelőzően 28 000 Ft/fő kedvezmény, legkésőbb 2 hónappal az indulást megelőzően 14 000 Ft/fő kedvezmény.

 

*Biztosítások: A részvételi díj tartalmazza az útlemondási biztosítás díját, amely nem kötelező, megkötését a szigorú lemondási feltételek miatt javasoljuk.  A részvételi díj nem tartalmazza az utasbiztosítást, kérje kedvező ajánlatunkat Covid fedezettel rendelkező betegség-, baleset- és poggyászbiztosításra.

 

**Szervízdíj/borravaló: Helyi szokás szerint a szolgáltatók (pl. sofőr, helyi idegenvezető, kiszolgáló személyzet) elvárja a szervízdíjat/borravalót, amely a legtöbb országban kötelező és az idegenforgalomban bevett szokás.

 

Teljes ár (Bruttó árazás, csomagár)

A csoportos utazások részvételi díja valamennyi kötelezően fizetendő költséget tartalmaz, amely minimálisan szükséges ahhoz, hogy az utazó részt tudjon venni az utazáson. A részvételi díjon felül egyéni igény szerint foglalhatók további szolgáltatások (pl. fakultatív ellátás, fakultatív programok, extra poggyász, vízumdíj, esetleges belépők, biztosítások), ezen szolgáltatások díját valamennyi útnál részletesen megadjuk. Nem tartalmazza a teljes részvételi díj az utazás helyszínén fizetendő szervizdíjat/borravalót.

Hivatalos ajánlatnak csak az ajánlatkérést követően elkészített, konkrét utazásra vonatkozó és opciós foglalást is tartalmazó írásbeli ajánlat minősül. A helyek elfogyhatnak.

 

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!