Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Csoportos hajóút - Festői városok és varázslatos szigetek hústvétkor

Hajóutak, Földközi-tengeri hajóutak , Nyugat-Mediterrán hajóutak
  • Szálláskategória: Hajó kabin
  • Utazás módja: busz+hajó
  • Típus: Hajóút
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

MSC Fantasia 2020.04.03 - 04.11.

Budapestről autóbusszal és magyar csoportkísérővel az út teljes ideje alatt!


Útvonal: Genoa (IT) • Civitavecchia (IT) • Palermo (IT) • Cagliari (IT) • Palma de Mallorca (ES) • Valencia (ES) • Marseille (FR) • Genoa (IT).


1.nap: Budapest-Genova: Indulás a kora esti órákban Budapestről Genovába. Útközben felszállási lehetőség Székesfehérváron, Balatonlellén és Nagykanizsán. Az autóbusz vezetők előírt pihenőidejének megfelelően 3-4 óránként megállás és pihenő az autópálya mellett.

2.nap: Genova, Olaszország:
Érkezés a kikötőbe a délelőtti órákban, a csoportos bejelentkezés után ebéd a fedélzeten, majd szabadidő a városban vagy a hajón.

Indulás 18.00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

3.nap: Civitavecchia, Olaszország: Civitavecchia kikötőváros mintegy félórányira fekszik az olasz fővárostól, Rómától. Az “Örök Város” nem igényel különösebb bemutatást, hiszen a világ egyik turisztikai központja. Nincs még egy ilyen történelmi hely a világon, ahol lépten-nyomon fantasztikus császári templomok, etruszk síremlékek, korai keresztény templomok, középkori harangtornyok romjaiba botlunk, reneszánsz palotákat, pompás barokk bazilikákat csodálhatunk meg a mindig ragyogó napsütésben.

Érkezés a kikötőbe 07:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan...

Indulás 19:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

4.nap: Palermo, Olaszország:  Palermo az ötödik legnépesebb város Olaszországban. Az egykor arabok által alapított városban a gyalogos városnézés, valamint az Ó- és Újtestamentum jeleneteit megörökítő arany mozaikjairól híres Katedrális megtekintése felejthetetlen élménnyé teszi az utazást. A másik vallási emlék Palermo legfontosabb barokk temploma, a Casa Professa. Palermo mindenképp megér egy látogatást hihetetlen kulturális örökségei, valamint elképesztő történelme miatt.

Érkezés a kikötőbe 10:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan...

Indulás 18:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

5.nap: Cagliari, Olaszország​: A város szardíniai neve ‘Casteddu’, mely szó szerint kastélyt jelent. Az út ebbe a bájos városba a Bonaira templom és a bűbájos Poetto strand mentén vezet, mielőtt megérkezne az Urpin hegyhez. Olyan érdekességeket láthat a kirándulás során, mint az Elefánt-torony, amely 1307-ben épült a Pisai Köztársaság uralma idején és egy kis márvány elefánt szoborról kapta a nevét, amely a torony oldalán ‘egyensúlyozik’.

Érkezés a kikötőbe 09:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan...

Indulás 17:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

6.nap: Palma de Mallorca, Spanyolország: Gyönyörű tájainak, kellemes, enyhe éghajlatának köszönhetően a város és a sziget felkapott európai üdülőhely.

Érkezés a kikötőbe 13:30 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan...

Indulás 23:59 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

7.nap: Valencia, Spanyolország: A rómaiak által alapított, a Turia folyó korábbi medre mellett található Valencia mindenképpen megér egy látogatást. A városban gótikus épületeket láthatunk és a pompás valenciai katedrális elképesztő látványt nyújt. Bár a bazilika túlnyomó részt gótikus épület, de a barokk és romantika jegyei is felismerhetők rajta.

Érkezés a kikötőbe 08:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan...

Indulás 16:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

8.nap: Marseille, Franciaország: A Provence-Cote d’Azur régió fővárosa, Franciaország második legnagyobb városa a kozmopolita Marseille a délkeleti partoknál fekszik. Itt partra szállva programok kényeztető választéka vár a látogatókra.

Érkezés a kikötőbe 12:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan...

Indulás 20:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

9.nap: Genova-Budapest: Érkezés 08.00 órakor, reggeli után kiszállás majd hazautazás Budapestre, útközben 3-4 óránként pihenőket tartva. Érkezés az éjszakai órákban.

A hajótársaság az útvonal változtatás jogát fenntartja.


Kabinok és szolgáltatások:

Balkonos Fantastica

Balkonos kabin, Fantastica kategória
Kis balkonnal rendelkező kabin korlátlan kilátással, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a vacsora étkezési időpontja választható és prioritást élvez, takarítás reggel és este, 24 órás szobaszerviz és kabinba rendelhető reggeli, kedvezmény a csoportos fitnesz órákból, gyermekprogramok.

Belső Bella

Belső kabin, Bella kategória
Ablak nélküli kabin, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a kabint csak délelőtt takarítja és teszi rendbe a személyzet, a vacsora étkezés időpontja választható, de nem garantált.

Balkonos Bella

Balkonos kabin, Bella kategória

Kis balkonnal rendelkező kabin, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a kabint csak délelőtt takarítja és teszi rendbe a személyzet, a vacsora étkezés időpontja választható, de nem garantált.

Ablakos Bella

Ablakos kabin, Bella kategória
Fixen rögzített ablakkal rendelkező kabin, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a kabint csak délelőtt takarítja és teszi rendbe a személyzet, a vacsora étkezés időpontja választható, de nem garantált.

Ablakos Fantastica

Ablakos kabin, Fantastica kategória
Fixen rögzített ablakkal rendelkező kabin korlátlan kilátással, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a vacsora étkezési időpontja választható és prioritást élvez, takarítás reggel és este, 24 órás szobaszerviz és kabinba rendelhető reggeli, kedvezmény a csoportos fitnesz órákból, gyermekprogramok.

A következő szolgáltatásokat tartalmazza: utazást busszal Budapestről a kikötőig Genovába és vissza,utazást busszal Budapestről a kikötőig Genovába és vissza, magyar nyelvű utaskísérő az út teljes idejére, 7 éjszaka szállást a hajón az adott 2 ágyas kabinkategóriában, teljes ellátással (reggeli, ebéd, vacsora, büfé a nap 20 órájában, italfogyasztás nélkül), korlátozott italfogyasztást a büféétterem nyitvatartási ideje alatt, a hajón található legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használatát, a közös
rendezvényeket és szórakoztató programokat, a csomaghordást ki és beszálláskor.

Részvételi díj nem tartalmazza: A kikötői illetéket (kb. 140 EUR/fő), az alkoholtartalmú italok és az üdítőitalok egy részének fogyasztását, a helyszínen fizetendő kötelező borravalót: kb. 10 EUR (3.400 Ft)/fő/éj, gyermek számára (12 éves korig) kb. 5 EUR (1.700 Ft)/ fő/éj, az esetleges vízumköltségeket, a személyes kiadásokat (telefon, minibár, orvosi ellátás stb.), a fakultatív kirándulásokat, a személyre szabott szolgáltatások díjait, a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást.

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!