Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Vadregényes Grúzia - csoportos körutazás 2023 szeptemberben

Grúzia, Körutazás Grúziában, Körutazás Grúziában
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Repülő
  • Típus: Körutazás, Városlátogatás
Szűrés
Indulás: 2023-09-19-tól
2023-09-24-ig
Szobatípus: 2 ágyas szoba, előfoglalási akció!
Időtartam: 5 éj
Ár:
343900.00 Ft/fő 06.19-ig érvényes ár
Ajánlatkérés
Indulás: 2023-09-19-tól
2023-09-24-ig
Szobatípus: 2 ágyas szoba, előfoglalási akció!
Időtartam: 5 éj
Ár:
351900.00 Ft/fő 07.19-ig érvényes ár
Ajánlatkérés
Indulás: 2023-09-19-tól
2023-09-24-ig
Szobatípus: 2 ágyas szoba
Időtartam: 5 éj
Ár:
359900.00 Ft/fő
Ajánlatkérés
Leírás

csoportos körutazás

A Fekete-tenger partvidéke és a Kaukázus hegyláncai között megbúvó Grúzia ősi kultúrájával, izgalmas építészetével, mesés tájaival, hangulatos városaival és nem utolsósorban finom boraival varázsolja el látogatóit.

 

 

Előfoglalási kedvezmény:  
  3 hónappal indulás előtt: 16 000 Ft/fő
2 hónappal indulás előtt: 8 000 Ft/főDátum 2023. szeptember 19-24.
Időtartam 6 nap/5 éj
Utazás Menetrend szerinti repülőjárattal
Repülési idő Kb. 8 óra átszállással
Elhelyezés 4 csillagos szállodában
Ellátás reggeli
Idegenvezetés A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri
Minimum létszám 20 fő

Vadregényes Grúzia ajánlatunk programleírása

 

1. nap: elutazás Tbiliszibe

Elutazás Budapestről késő délután varsói átszállással Grúziába.

 

2. nap: Tbiliszi

Érkezés Tbiliszibe a hajnali órákban, transzfer a szállodába, a szobák elfoglalása. Néhány óra pihenés után megreggelizünk, majd a grúz főváros felfedezésére indulunk. A hegyekkel körülvett, folyóparti Tbilisziben jól megférnek egymás mellett a modern építészet remekei és az óváros sikátorai. A látnivalók nagy részének a hangulatos óváros ad otthont: a sziklára épített Metekhi templom, a Narikala erőd, amit kabinos felvonóval közelítünk meg, a termálfürdők, a Shardeni utca divatos kávézói és galériái. Látogatás a város főutcáján, a Rustaveli sugárúton és az üvegtetős Béke-hídon, láthatjuk az Operaházat, a Rustaveli színházat majd a Teknősbéka tóhoz is ellátogatunk. Szállás Tbilisziben.

 

3. nap: Kazbegi és Ananuri vára

Észak felé, Kazbegi hegyvidékére kirándulunk ma. A Kaukázus északi lejtőin fekvő Kazbegi Nemzeti Park mély hegyszorosaival, meredek sziklafalaival, gleccsereivel, hegyi tavaival és vízeséseivel festői táj, az itt található 5047 méteres Kazbeg csúcs pedig a 3. legmagasabb hegy Grúziában. A hegyek között fekvő Stepantsminda bájos városkájából terepjárókkal jutunk fel a mesés fekvésű Gergeti templomhoz, innen lenyűgöző kilátás nyílik a falura és a közeli Kazbeg csúcsra is. Útközben látogatás Ananuri váránál és a Jinwali víztározónál. Szállás Tbilisziben.

 

4. nap: Gori, Uplistsikhe, Mtskheta

Egész napos kirándulásra indulunk Tbilisitől nyugatra, első megállónk Gori lesz, a város ősi várán kívül arról nevezetes, hogy itt született Sztálin. Egykori szülőházában ma a szovjet diktátor életét bemutató kiállítást tekinthetünk meg. Goritól nem messze, a Mtkvari-folyó bal partján fekszik Uplistsikhe, a Kaukázus vidékének egyik legősibb települése. A sziklába vájt barlangváros lakóhelyek, szentélyek, üzlethelyiségek, utcák, alagutak nagy kiterjedésű hálózata volt egykor. Visszaúton Tbilisi felé Mtskheta városába látogatunk, Grúzia egyik legősibb városának és vallási központjának legfontosabb látnivalója a Svetitskhoveli katedrális. Rövid szabadidő, séta a hangulatos, falusias hangulatú óvárosban, majd visszautazás Tbiliszibe.

 

5. nap: Tsinandali, Telavi és Sighanghi

Reggeli után kelet felé indulunk, Kakheti régiójába, Grúzia borvidékére. Tsinandaliban Alexsandre Chavchavadze múzeumát és a gyönyörű kertet tekintjük meg, majd borkóstolón veszünk részt a helyi borospincében. Ellátogatunk Telavi városába, ahol a grúz konyha olyan remekeinek elkészítésével ismerkedhetünk meg, mint a hagyományos grúz kenyér, a Shoti, a nemzeti étel, a Khinkali és a grúz saslik, a Mtsvadi. Délután a szerelem városát, Sighanghit fedezzük fel, sétát teszünk a romantikus macskaköves utcákon, megcsodáljuk a városfalról nyíló kilátás az Alazani völgyre és a szabad idő során tovább élvezhetjük a régió borait. Szállás Tbilisziben.

 

6. nap: hazautazás Budapestre

Hajnalban transzfer a repülőtérre, elutazás varsói átszállással Budapestre, érkezés a déli órákban.

 

A programok sorrendje változhat.

Részvételi díj 2 fő részére                                                   Ft/fő         létszám/fő        összesen Ft/2 fő

 

 

Utazási szolgáltatások díja kétágyas
szobában útlemondási biztosítással (1,4%)                         359 900             2               719 800

 

 

Repülőtéri illeték kb.                                                               87  000              2               174 000

 

 

Részvételi díj 2 fő részére                                                                                                    893 800

   

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, repülőtéri illeték kb. 87 000 Ft/fő, szállás 5 éjszakára a megadott ellátással, programok a leírás szerint, belépőjegyek, borkóstoló, útlemondási biztosítás*.

 

A részvételi díj nem tartalmazza: borravalók** (helyszínen fizetendő kb. 30 USD/fő), utasbiztosítás*.

 

További árak:

· egyágyas felár: 70 000 Ft/fő

· felnőtt pótágyon kedvezmény: 10 000 Ft/fő

 

Előfoglalási kedvezmény: legkésőbb 3 hónappal az indulást megelőzően 16 000 Ft/fő kedvezmény, legkésőbb 2 hónappal az indulást megelőzően 8 000 Ft/fő kedvezmény.

 

*Biztosítások: A részvételi díj tartalmazza az útlemondási biztosítás díját, amely nem kötelező, megkötését a szigorú lemondási feltételek miatt javasoljuk.  A részvételi díj nem tartalmazza az utasbiztosítást, kérje kedvező ajánlatunkat Covid fedezettel rendelkező betegség-, baleset- és poggyászbiztosításra.

 

**Szervízdíj/borravaló: Helyi szokás szerint a szolgáltatók (pl. sofőr, helyi idegenvezető, kiszolgáló személyzet) elvárja a szervízdíjat/borravalót, amely a legtöbb országban kötelező és az idegenforgalomban bevett szokás.

 

Teljes ár (Bruttó árazás, csomagár)

A csoportos utazások részvételi díja valamennyi kötelezően fizetendő költséget tartalmaz, amely minimálisan szükséges ahhoz, hogy az utazó részt tudjon venni az utazáson. A részvételi díjon felül egyéni 

igény szerint foglalhatók további szolgáltatások (pl. fakultatív ellátás, fakultatív programok, extra poggyász, vízumdíj, esetleges belépők, biztosítások), ezen szolgáltatások díját valamennyi útnál részletesen megadjuk. Nem tartalmazza a teljes részvételi díj az utazás helyszínén fizetendő javasolt borravalót.

Hivatalos ajánlatnak csak az ajánlatkérést követően elkészített, konkrét utazásra vonatkozó és opciós foglalást is tartalmazó írásbeli ajánlat minősül. A helyek elfogyhatnak.

 

   

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!