Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Tavaszi körutazás a Benelux államokban

Belgium, Körutazás Belgiumban, Körutazás Belgiumban
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Repülő
  • Típus: Körutazás, Városlátogatás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

csoportos körutazás

A szivárvány minden színében pompázó tulipánkertek, csatornákkal szabdalt, bájos középkori városok, ízletes sajtok, fenséges csokoládé és a finom sörök hazájába látogatunk a Benelux államokban tett körutazásunkon. Megismerkedünk Amszterdammal, Brüsszellel, körülnézünk Antwerpenben és Rotterdamban, és nem marad ki a programsorból a gyönyörű Brugge, Delft, Keukenhof és a Luxemburgi Nagyhercegség sem!

 

Megtelt!

 

Dátum 2023. május 9-14.
Időtartam
6 nap/5 éj
Utazás
Menetrendszerinti repülőjárattal
Repülési idő
Kb. 2 óra
Elhelyezés
4 és 3 csillagos szállodákban
Ellátás
Reggeli
Idegenvezetés
A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.
Minimum létszám
20 fő

 

Tavaszi körutazás a Benelux államokban ajánlatunk programleírása

  

1. nap: Amszterdam

Közvetlen járattal utazás Budapestről Amszterdamba a kora reggeli órákban. Érkezés után transzfer a belvárosba, ahol megkezdjük az ismerkedést Hollandia hangulatos fővárosával. A buszos városnézés során felfedezzük a régi és az új városrészeket is, a királyi palotát a Dam téren, a Nemzeti emlékművet, a csatornákon átívelő számtalan hidat és a bájos palotákat, kereskedőházakat. Délután szabad program során jó néhány programlehetőség közül választhatnak: ellátogathatnak Amszterdam egyik híres múzeumába, például a Rijksmúzeumba vagy a Van Gogh múzeumba (előzetes jegyfoglalás ajánlott), beülhetnek egy hangulatos kávézóba, vagy megismerkedhetnek a gyémántcsiszolás művészetével. Semmiképpen se hagyják ki levezetésképpen a közös hajózást a csatornákon. Transzfer a szállodába. Szállás Amszterdamban (1 éj).

 

2. nap: Gouda, Delft, Hága, Rotterdam

Goudába, a Sajtmúzeumba vezet az első utunk, majd a templomot tekintjük meg. Érdemes a közeli gótikus városháza épületét is megcsodálni, mielőtt továbbutazunk Delftbe, mely főleg az itt gyártott kék porcelánról híres. Felfedezzük a csatornákkal szabdalt városka óvárosát, ódon piacterét, majd továbbutazunk Hágába, ahol panoráma-városnézés keretében ismerkedünk a várossal, utána pedig Rotterdamba folytatjuk utunkat. Buszos városnézés a hatalmas kikötőjéről ismert modern városban. Szállás Rotterdamban (1 éj).

 

3. nap: Bruges, Ghent

Belgium két legbájosabb városkájába látogatunk a nap folyamán: délelőtt a csatornákkal szabdalt Bruges-zsel ismerkedünk, sétát teszünk a tökéletes állapotban fennmaradt középkori óvárosban, megcsodáljuk a főtér gyönyörű épületeit, a harangtornyot és a városházát. A szabad program során részt vehetünk egy rövid hajókiránduláson vagy csak barangolhatunk a festői utcácskákban. A délutánt Ghentben töltjük: a St. Bavo katedrális, Gravensteen erődje, a városháza, a Graslei csatorna épületei és a harangtorony a fő látnivalók. Vacsorázhatnak és sétálhatnak egyet az óváros hangulatosan megvilágított utcácskáin, felejthetetlen élmény lesz! Este továbbutazás a Brüsszelben található szállásunkra.  Szállás Brüsszelben (1 éj).

 

4. nap: Brüsszel, Waterloo

Reggel buszos városnézés során megtekintjük az Atomium épületét, megismerjük, hogy az Európai Unió mely intézményeinek ad otthont a város. Körbenézünk a gyönyörű Grand Place-on, majd a csokoládéboltok sokasága között elsétálunk a Manneken Pis szoborhoz. Brüsszelt elhagyva a waterlooi csata emlékhelyére látogatunk, felkeressük az Oroszlán-dombot és a csata jeleneteit megörökítő körképet. Délután továbbutazunk Luxemburgba, a szállás elfoglalása után szabad program. Szállás Luxemburgban (1 éj).

 

5. nap: Luxemburg, Orval

Délelőtt felfedezzük a Nagyhercegség gyönyörű fekvésű óvárosát és régi erődrendszerét, sétát teszünk a macskaköves utcákon, majd visszautazunk Belgiumba. Az Orval-apátsághoz látogatunk, megcsodáljuk a középkori ciszterci apátság romjait és megismerkedünk a mai apátság területén élő közösség életével. A szerzetesek készítik a híres Orval trappista sört, amit megvásárolhatnak a helyszínen. Délután továbbutazás Antwerpenbe, ahol panorámatúra keretében ismerkedünk a várossal, illetve ellátogatunk a katedrálisba is, ahol a város szülöttjének, Rubensnek két műremekét is megtekinthetjük. Szállás Antwerpenben (1 éj).

 

6. nap: Antwerpen, Keukenhof virágoskertjei

Reggeli után Keukenhof virágoskertje felé vesszük az irányt, amely a világ egyik legszebb helye tavasszal! Virágzó tulipánok és más hagymás növények milliói borítják be a hatalmas park kertjeit; sétát teszünk a gyönyörű környezetben, majd rövid szabadidőt követően transzfer az amszterdami repülőtérre. Visszautazás Budapestre a délutáni órákban, érkezés késő este.

 

A programok sorrendje változhat.

 

Részvételi díj 2 fő részére kétágyas elhelyezéssel                     Ft/fő                Létszám /fő            Összesen  Ft/2 fő  

Csomagár útlemondási biztosítással (1,4%)                               429 000              2                           858 000 Ft

 
Repülőtéri illeték kb.                                                                      44 000                 2                          88 000 Ft  
Részvételi díj  kétágyas szobában 2 fő részére                                                                                   946 000 Ft  

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, repülőtéri illeték kb. 44 000 Ft/fő, szállás 5 éjszakára reggelivel, programok a leírás szerint, belépődíj a Gouda Sajtmúzeumba és Keukenhofba, útlemondási biztosítás*.

A részvételi díj nem tartalmazza: helyszínen fizetendő belépődíjak (kb. 90 euró), szervizdíj/borravaló** (helyszínen fizetendő, kb. 15 euró /fő), utasbiztosítás.

 

További árak: egyágyas felár: 130 000 Ft/fő.
Személyenkénti ár háromágyas elhelyezés esetén: 437 000 Ft/fő

 

*Biztosítások: A részvételi díj tartalmazza az útlemondási biztosítás díját, amely nem kötelező, megkötését a szigorú lemondási feltételek miatt javasoljuk.  A részvételi díj nem tartalmazza az utasbiztosítást, kérje kedvező ajánlatunkat Covid fedezettel rendelkező betegség-, baleset- és poggyászbiztosításra.

 

**Szervizdíj/borravaló: Helyi szokás szerint a szolgáltatók (pl. sofőr, helyi idegenvezető, kiszolgáló személyzet) elvárja a szervizdíjat/borravalót, amely a legtöbb országban kötelező és az idegenforgalomban bevett szokás.

 

Teljes ár (Bruttó árazás, csomagár)

A  csoportos utazások részvételi díja valamennyi kötelezően fizetendő költséget tartalmaz, amely minimálisan szükséges ahhoz, hogy az utazó részt tudjon venni az utazáson. A részvételi díjon felül egyéni igény szerint foglalhatók további szolgáltatások (pl. fakultatív ellátás, fakultatív programok, extra poggyász, vízumdíj, esetleges belépők, biztosítások), ezen szolgáltatások díját valamennyi útnál részletesen megadjuk. Nem tartalmazza a teljes részvételi díj az utazás helyszínén fizetendő szervizdíjat/borravalót.

Hivatalos ajánlatnak csak az ajánlatkérést követően elkészített, konkrét utazásra vonatkozó és opciós foglalást is tartalmazó írásbeli ajánlat minősül. A helyek elfogyhatnak.

 

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!