Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

6 napos DUBAI - ABU DHABI - Csoportos utazás idegenvezetéssel!

Egyesült Arab Emirátusok, Körutazások Dubaiban, Körutazás Dubaiban
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Egzotikus út, Körutazás, Körutazás+Nyaralás, Városlátogatás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás
DUBAI - ABU DHABI
Csoportos utazás magyar idegenvezetéssel!
 
2020. február 21 – 26., március 6-11.., március 17-22.,
november 10-15., november 20 – 25., december 4 – 9.,
december 18 .- 23.,december 25 – 30. (felár 100.000 Ft./fő)
 

 

Program:

1.nap: Budapest – Dubai
Repülöút közvetlen járattal az Arab Emirátusokba. Érkezés, transzfer a szállodába. Magyar asszisztencia.

2. nap: Dubai
Reggeli majd a városnézés során megcsodálhatják Dubai modern arcát. Elhaladunk az ikonikus épületek előtt, ami nem csak az építészet kedvelőinek, nyújt csodálatos élményt. A városnézés vége a Dubai Mall, ahonnan a nap végén önállóan tudnak visszamenni a szállodájukba. A program a következő megállókat tartalmazza: Dubai Marinában 1 órás hajókázás a csatornán, fotózási lehetőségek a Pálma sziget,  Souk Madinat ,Burj al Arab beach. Érintjük a városnézés útvonala során a:Dubai Canal,Sheikh Zayed Road toronyházai,Future Museum,Dubai Pénzügyi központ, Dubai tőzsde, a világ első 3D nyomtatóval készült háza, Emirates Tower, Emaar Boulvard. A kirándulás vége: Dubai Mall (Dubai Fountain, Burj Khalifa ociónális: Lehetőség van a világ legmagasabb tornya, a Burj Khalifa megtekintésére, ehhez előre le
kell foglalnunk az időpontot, At the Top 124. emelet, belépő ára: 60,- USD/fő, 12 év alatt
40,- USD a helyszinen fizetendő, de le nem mondható!  At the top SKY -148. emelet: Újonnan megnyílt a Burj Khalifa egy másik kilátója is, ami a 148. emeleten található és ezzel Dubajban nem csak a világ legmagasabb épülete található, hanem a világ legmagasabb kilátója is. Ezzel a jeggyel egy igazán exkluzív élményt kaphatunk!A program során a 148. emeleti kilátásban gyönyörködhetnek, valamint megkóstolhatják az arab édességeket és frissítő italokat. A 148. emeleti nézelődés után további lehetőség nyílik a 125. emeleten is megcsodálni a kilátást és fotókat készíteni. Ennek ára: 145 USD per fő. A szállodához metróval, taxival juthatnak
vissza..
Ár 90USD per fő, 4-12 éves kor között 54USD per fő, 3 éves korig ingyenes
Szállás Dubaiban.

3. nap: Dubai
Reggeli, majd kirándulási lehetőség a város régi, történelmi épületei között és a piacokon. A program során a híres "abra"-val (tradícionális tikkfából készült kishajó), kelünk át a Creek egyik partjáról a másikra. Az alábbi látványosságokat tekintjük meg: Zabeel Palace, uralkodó palotája, Dubai Museum (belépőjegyet az ár tartalmazza), Bastakya és/vagy Sindagha városrész, Séta a régi városrészben és a piacokon (aranypiac, textilpiac, fűszerpiac).
Ár: 80USD per fő, 4-12 éves kor között 48USD per fő, 3 éves korig ingyenes
Dhow vacsora hajókázással rendelhető a Creeken a régi városrészben (75,- USD/fő, show műsorral 95,- USD/fő)  vagy a Marinában, a toronyházak között épitett csatornán (85,- USD/fő) este 20-22 óra között. Az árak a transzfereket is tartalmazzák!
     

4. nap:  Abu Dhabi – Dubai
Reggeli majd kirándulási lehetőség Abu Dhabiba: a városnézés során Abu Dhabi leghíresebb és legcsillogóbb épületeit ismerhetik meg, illetve a kihagyhatatlan Nagymecsetet, a  Sheikh Zayed-et belülről is megcsodálhatjuk. Emirates Palace, ahol egy aranyporos süteményt vagy egy cappuccinot fogaszthatnak el. Qasr Al Watan elnöki palota és a parlament új épülete. Majd  áthajtunk a híres Abu Dhabi Corniche sugárúton. Louvre Abu Dhabi Múzeum, ahol megállunk egy fotózásra,majd a Forma1-es pálya megtekintése.
Ár: 150 USD per fő, 4-12 éves kor között 90USD per fő, 3 éves korig ingyenes (az ár tartalmazza az Emirates Palace kötelező fogyasztást és a belépőjegyet a  Qasr Al Watan-ba)

5. nap Dubai
Szabad nap. Fakultativ programlehetöség:
Sivatagi szafari arab barbecue büfévacsorával 15.00 – tól 21.30-ig
Mindenki számára kötelező, akik szeretnék látni a hamisítatlan sivatagot. A túra délután kezdődik a sivatagban, ahonnan csodálatos fényképek készithetők naplementekor.
7 férőhelyes terepjárókkal, angol nyelvü sorfőrrel utazás, hagyományos arab vacsora, zenés műsor hastáncos, dervisbemutató, henna festéssel, vizipipával, tevegeléssel, homokboardozással: Ár: 85,- USD/fő a helyszinen. Visszatérés a szállodába.

6. nap: Dubai
Transzfer a repülőtérre, érkezés az esti órákban.

Részvételi díj: 259.000,- Ft.


Előfoglalási kedvezmény: – 20.000,- Ft. 3 hónappal indulás előtt!

Az úton az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk: Budapestről repülõjegy közvetlen járattal Dubai-ba, kézitáska 40x30x20 cm, elhelyezés 4 csillagos szállodában Dubai központjában, kétágyas, zuhanyzós / WC-s szobákban, reggeli, helyi magyarnyelvû idegenvezetés a programokon, transzferek, a körutazás klímaberendezéssel ellátott buszokkal vagy terepjárókkal történik.

Szolgáltatásaink nem tartalmazzák:
reptéri illeték: 59.000,- Ft./fő, betegség- baleset-, poggyászbiztosítás (840- Ft./nap/fő 70 éves korig, e felett dupla ár.), 10 kg kézipoggyász, (55x40x23 cm): 19.000 Ft., 2 főnek elegendő feladható csomag 29.000,- Ft./20 kg, 40.000,- Ft./32 kg, helyi id.forg. adó 2,- USD/éj/fő

Egyágyas felár: 119.000,- Ft / fõ

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!