Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Velence, a tengerek királynője II.

Olaszország, Körutazás Olaszországban, Körutazás Olaszországban
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás, Városlátogatás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!


Egyes utazásokra 5% vagy 6% "FIRST MINUTE" KEDVEZMÉNY február 2-ig.

Leírás

Utazás:

Légkondicionált autóbusszal (WC, DVD, italautomata).

Nincs éjszakai buszozás.

Szállás

3 éjszaka egy Padova környéki szállodában (Velence kb. 45 perc autóbusszal), 2-3 ágyas, fürdőszobás, légkondicionált szobákban (tv, telefon, hajszárító, széf, minibár). A szálloda hivatalosan 4 csillagos minősítésű, az irodánk értékelése szerint inkább egyszerűbb 3 csillagosnak felel meg.

Ellátás

Félpanzió (büféreggeli / 3 fogásos vacsora).
Figyelem: Olaszországban a büféreggelik általában egyszerűbb svédasztalt jelentenek.

 

1. nap: Aquileia
Elutazás Budapestről reggel 6 órakor a Déli pályaudvartól. Székesfehérvárról az autóbusz 7 órakor indul a Piac téri parkolóból. Utazás a Siófok – Nagykanizsa – Tornyiszentmiklós – Maribor – Ljubljana útvonalon. Ismerkedés Aquileiával, mely város az ókorban a Római Birodalom legjelentősebb települései közé tartozott, majd a korai kereszténység egyik bástyája volt (ókori lakóházak, mauzóleum, fórum, ókeresztény bazilika híres mozaikpadlóval stb.). A bazilika és a régészeti körzet része az UNESCO világörökségnek. Szállás Padova környékén (3 éj).

2. nap: Velence
Egész napos kirándulás Velencébe. Velencéről már mindenki hallott. Egy meseváros, ahol a házak lábát a tenger vize mossa, ahol szinte minden épületre ki lehet írni, hogy műemlék.
Séta a városban, ismerkedés a város különleges hangulatával és legfontosabb nevezetességeivel (Rialto híd, Szent Márk tér, Szent Márk-székesegyház, Campanile, Dózse-palota, Sóhajok hídja stb.). A közös programok után marad elegendő szabadidő arra, hogy mindenki kedvére barangolhasson a sikátorok és csatornák világában. A velencei program zárásaként lehetőség hajózásra (vaporettóval) a Canal Grandén, a város főútvonalán, ahol a legszebb paloták találhatóak.

3. nap: Velence, Murano, Burano
Egész napos kirándulás Velencébe. Szabad program, lehetőség további nevezetességek megtekintésére, illetve barangolásra Velence sikátorain és csatornáin keresztül. Idegenvezetőnkkel kirándulási lehetőség Murano és Burano szigeteire. Murano a híres velencei üveggyártás központja, Burano pedig egy bűbájos halászfalu a velencei lagúnában.

4. nap: Padova (Szent Antal-bazilika és óváros)
A délelőttöt Padovában, Szent Antal városában töltjük. Miután megnéztük a város monumentális díszterét, a Prato della Vallét és a híres Szent Antal-bazilikát (gyönyörű freskók, szobrok, domborművek stb.), egy óvárosi sétára indulunk, ahol számos szép épületet, palotát csodálhatunk meg: Pedrocchi kávéház (Olaszország egyik legelőkelőbb kávézója), Palazzo della Ragione (a régi városháza), Palazzo del Capitanio (a velencei helytartó palotája), Palazzo del Bo (a nagy múltú egyetem épülete), a dóm a keresztelőkápolnával stb.
Rövid szabadidő után indulás hazafelé. Utazás a Mestre – Ljubljana – Maribor – Tornyiszentmiklós – Nagykanizsa – Siófok útvonalon. Érkezés Székesfehérvárra és Budapestre az esti órákban.

 

Időpontok - Teljes részvételi díj
2023. ápr. 7-10. (húsvét)  107.500 Ft  
2023. máj. 11-14.  109.500 Ft  
2023. jún. 16-19.  109.500 Ft  
2023. szept. 23-26.  109.500 Ft  
2023. okt. 12-15.  109.500 Ft  
2023. okt. 29 - nov. 1.  109.500 Ft
 

A teljes részvételi díj tartalmazza az autóbuszos utazást, a 3 éjszakai szállást félpanzióval, a helyi idegenforgalmi adót, az útlemondási biztosítást, a belépési illetéket Velencébe (az autóbuszra), a felsorolt programokat és az idegenvezetést, de nem tartalmazza a belépődíjakat, a velencei vaporettójegyet a 2. napra, valamint a 3. napi bérelt hajó árát. 

Egyágyas felár: 25.600 Ft 

Gyerekkedvezmény:  30.300 Ft (12 év alatt) 

Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 485 Ft/nap 

Autóbusz felszállási lehetőségek
6.00 – Budapest Déli pályaudvarnál, a PRÍMA (CBA) – Déli Áruház felőli parkoló (Kosciuszkó Tádé utca)
7:00 – Székesfehérvár Piac téri buszpu. melletti parkoló Vörösmarty tér felőli része
7:40 – Siófok OMV benzinkút a McDonald's-nál
9:10 – Nagykanizsa MOL benzinkút a 7-es út mellett (Garay u. 15.)

A szabad helyekről munkatársaink adnak tájékoztatást! Kérje ajánlatunkat!

 

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!